2016 mayıs tüp bebek

Allah orda yaşıyanlara sabır versın

Canim benim karnimdan bakti gecen hafta ve keseyi gordu bebek 2 hafta sonra gorunur kalp atisinida ozamana duyariz belki dedi. Simdi iyice strese girdim bide alttan mi baktilar sana senin kalp atisi ne zaman gorulduki
Canım stres yapma benim alttan muayene oldu. Cumartesi tatlım ama benim transferim senden önce 25 mayıs

Canım stres yapma benim alttan muayene oldu. Cumartesi tatlım ama benim transferim senden önce 25 mayıs

Dogru canim benim 28nde olmustu Allahim saglim kucagimiza almayida nasip etsin insallah ne pozitifi gormekle bitiyor ne keseyi gormekle hep sabir hep korku iste...

özelde yaptırılan tedavilere devlette çalışan Dr lar niye antipatik yaklaşıyor anlamıyorum. Zoruna gidiyor sanırım. Sen de sıyrılsaydın o Zaman.. Ayrıca onun prensibi değildir o cnm istek yapma yetkisi yoktur. Kadın doğum istiyordur belki sadece.

Oyle canım oyle de ya artık soğuttular her seyden muayene parası verdigimle kaldım kesin tipime baktı ki tez savunmamdan geldigim icin giyimim de ozenliydi demistirki bu kadar istiyosa gitsin özelde baktirsın ama ıste doktor dedigin buna bakmamalı..bombostu da.desem ki adamın isi başından aşkın tamam olur belki ama bombos oturuyodu hemsireyle muhabbet ediyodu..devletin acili ya sonra da beklemesinler benden ulkem de ülkem dememi her sey bu kadar vatandas aleyhine mi olur..of ki ne of..hayatimda kimseye etmedigim bedduayı ettim insallah da tutar o doktorun oyle de bi tavrı vardı ki...hayır yani verginin vs.nin dibini ver sen sonra git bi tahlil yaptırama illa ozele gtcez dimi valla bu ulkede parası olmayan hasta olmasın...neyse bosver beni sen napcan simdi yrn mı gitcen ?

Bilmem eşim ısrar etmezse perşembeyi beklerim ısrar ederse yarın da yaptırabiliriz kuzum. Sen napcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…