Kızımın adı nilda. Bana nilda tüp bebek di mi diye soranlara ben ' işimi şansa bırakamam seçilmiş benim çocuğum' dedim. :)) bunda kimse tüp bebek mi diyemiyor bile. Öyle bi vermişim ki konuşanların payını :))Aaah ah ne acayip bir tür insanoğlu vallahi acıdım o arkadaşa hıh :)) benim de hamile olduğumu öğrenen bi arkadaş tüp bebek değil demi dedi yahu sana ne tüp olunca az normal olunca daha mı çok sevineceksin daha da bi sürü patavatsız insan anlatsam bi çok var amaaa üzülmem böyle şeylere oh ne güzel dostumu düşmanımı bilirim çıkartırım hayatımdan ayrıca da esas bu insanlar dünyaya zarar :))
Yok kuzum burda bakılmıo. Yaşadığım şehirde bir devlet bir özel hastane var sen düşün artık gerisini :)) malesef küçük bi yerdeyim canım geçen arkadaşın da kaybetmişlerdi çünkü salak bunlar iki tüp kana sahip çıkamıolar.Ay ne sacma canim olurmu oylesey ya internet sitesinden baksinlar hatta sende bakabilirsin ordan kaybolacak hali yok
Ay edaaaa süpersin harika cevap bunu yazdım bi kenara :)))))Kızımın adı nilda. Bana nilda tüp bebek di mi diye soranlara ben ' işimi şansa bırakamam seçilmiş benim çocuğum' dedim. :)) bunda kimse tüp bebek mi diyemiyor bile. Öyle bi vermişim ki konuşanların payını :))
Hey Allahım ya bi zahmet kan merkezini arayıp sorasalardı yani bi kağıda sahip çıkamıyorlar eşinde haklı ama sinirlenmekte hayır bugün gerçek tahlil günü olsa ne kadar sıkıntı olacaktı belki bırakman gereken bir ilaç olacaktı iyi ki bugün verip ne mal olduklarını anladınız herşeyde var bi hayır kendi gününüzde hastanede verirsinizKızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
İnşallahhhhhhh canım ne biliim ne hissedeceğimi bilmiyorum inanEsrRam vardır inşallah bir hayır.Belki de yeni geçti kana
Yok kuzum gitmem kadın doğuma uğursuz orası. Bunlar en azından beğenmeyince kaybediolar sonucuHey Allahım ya bi zahmet kan merkezini arayıp sorasalardı yani bi kağıda sahip çıkamıyorlar eşinde haklı ama sinirlenmekte hayır bugün gerçek tahlil günü olsa ne kadar sıkıntı olacaktı belki bırakman gereken bir ilaç olacaktı iyi ki bugün verip ne mal olduklarını anladınız herşeyde var bi hayır kendi gününüzde hastanede verirsiniz
Esracım şuan kaybedilen bişey yok kuzum sıradan bir gün ve test de yapmadın tamam mı öyle düşünelim bence yarın da dinlen zaten perşembeye ne kaldı tamam mı kuşumİnşallahhhhhhh canım ne biliim ne hissedeceğimi bilmiyorum inan
Canım ben kalp atışını ekranda gördüm, duyamadım maalesef ama daha çok erken olduğu için doktor görmeyi bile beklemiyordu yani sen yarın duyarsınTamam canim bende hergun bu saatte vuuyorumda dedim yoksa sabah mi vuruluyor peki sen kalp atisini gordunmu bana doktor 29 haziranda randevu vermisti ama ben yarin baska bi doktora gidicem o doktor biraz basindan savmisti
Yok artık ya yok yok bu ulkeye yazık ya ne hale geldik yemin ediyorum lanet olsun ya..acildeki doktor da hcg ye baktrtmiyomus prensibi degilmis üsuttum kusuyorum bi de migren atagı geciriom dedim ee napiim dedi tedaviyle hamile kalmya ugrasiom dedim yine bisey demedi şu şu ilacı icebilirsin dedi ben de bravo sizin doktorlugunuza ben burda tedaviyle hamile kalmaya ugrasiyorum siz ilac ic diyosunuz bravo size dedim..cıkarken de daha saydirdım ama sinirden agliyorum o dereceKızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
Ayyyyhhhh ne demek kaybetmek ya deli oldumKızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
Yine mi orda verecenYok kuzum gitmem kadın doğuma uğursuz orası. Bunlar en azından beğenmeyince kaybediolar sonucu
Yazın tabi çok keyifli oluyor söylemesi lazım olacak size de :)Ay edaaaa süpersin harika cevap bunu yazdım bi kenara :)))))
canım ben aile hekimliğinde çalışıyorum nasıl kaybolmuş anlamadım ben yaAy ne sacma canim olurmu oylesey ya internet sitesinden baksinlar hatta sende bakabilirsin ordan kaybolacak hali yok
Canım benim nolur ağlama kuzum. Her şerde bi hayır vardır diye düşün. Hem belki daha karışmadı kana . Belki bugün olmaması daha hayırlı. Nolur üzülme onlar insanın halinden anlamazlar. İki gerizekalı gereksiz yere böyle şeyler isteyince gerçekten ihtiyacı olana çıkışırlar. Sen iyi ol hem bebişin de üzülür. Onu etkilemek istemeyiz değil mi?Yok artık ya yok yok bu ulkeye yazık ya ne hale geldik yemin ediyorum lanet olsun ya..acildeki doktor da hcg ye baktrtmiyomus prensibi degilmis üsuttum kusuyorum bi de migren atagı geciriom dedim ee napiim dedi tedaviyle hamile kalmya ugrasiom dedim yine bisey demedi şu şu ilacı icebilirsin dedi ben de bravo sizin doktorlugunuza ben burda tedaviyle hamile kalmaya ugrasiyorum siz ilac ic diyosunuz bravo size dedim..cıkarken de daha saydirdım ama sinirden agliyorum o derece
Canım ben kalp atışını ekranda gördüm, duyamadım maalesef ama daha çok erken olduğu için doktor görmeyi bile beklemiyordu yani sen yarın duyarsın
Canım burda daha önce de oldu aynısı ilk değil yani şaşırmıyorum artık. Tayinci olduğum için de umursamıyorum açıkçası. 4 sene burda ölsek dr a gitmedik. Ne adam akıllı dr var ne de hastane.canım ben aile hekimliğinde çalışıyorum nasıl kaybolmuş anlamadım ben ya
Yok artık ya yok yok bu ulkeye yazık ya ne hale geldik yemin ediyorum lanet olsun ya..acildeki doktor da hcg ye baktrtmiyomus prensibi degilmis üsuttum kusuyorum bi de migren atagı geciriom dedim ee napiim dedi tedaviyle hamile kalmya ugrasiom dedim yine bisey demedi şu şu ilacı icebilirsin dedi ben de bravo sizin doktorlugunuza ben burda tedaviyle hamile kalmaya ugrasiyorum siz ilac ic diyosunuz bravo size dedim..cıkarken de daha saydirdım ama sinirden agliyorum o derece
Bu nasıl bi doktor böyle ya gerizekalıkar Bazı insanlar boşuna dayak atmıyor demekki doktorlara haketmiş bu da. Yarın özeldeki doktorun gidip boynuna sarılacam bugün kan verdikten sonra doktordan sıra almadan yani para ödemeden yanına gidip bi dünya soru sordum hiç terslemedi bile Güzel dinledi bütün malca sorularıma cevap verdi adama dün Size sorduğum öksürmek düşmesine neden olur mu diye sordum ve hiç bozmadı beniYok artık ya yok yok bu ulkeye yazık ya ne hale geldik yemin ediyorum lanet olsun ya..acildeki doktor da hcg ye baktrtmiyomus prensibi degilmis üsuttum kusuyorum bi de migren atagı geciriom dedim ee napiim dedi tedaviyle hamile kalmya ugrasiom dedim yine bisey demedi şu şu ilacı icebilirsin dedi ben de bravo sizin doktorlugunuza ben burda tedaviyle hamile kalmaya ugrasiyorum siz ilac ic diyosunuz bravo size dedim..cıkarken de daha saydirdım ama sinirden agliyorum o derece
Nerde yaşıyorsunuzCanım burda daha önce de oldu aynısı ilk değil yani şaşırmıyorum artık. Tayinci olduğum için de umursamıyorum açıkçası. 4 sene burda ölsek dr a gitmedik. Ne adam akıllı dr var ne de hastane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?