2016 mayıs tüp bebek

Olumlu düşünmekte fayda var. Ama bu belirtiler transferden sonra ilaçlar yüzünden oluyor. Umarım kan testi pozitif çıkar. Bişey kalmamış test gününe
İnşallah güzel çıkar sonuç umudum ondan yana bu belirtiler bir yandan umut bir yandan umutsuzluk oldu benim için

İnşallah güzel çıkar sonuç umudum ondan yana bu belirtiler bir yandan umut bir yandan umutsuzluk oldu benim için

Ben hep kendimi şöyle rahatlattım. İster ağla ister stres ol ister gece gündüz dua et fark etmiyor. Olacaksa oluyor. Benim hayatta tutmayacak dediğim bir an da tuttu bebeğim. O yüzden akışına bırakmaya çalış.

Orası öyle gerçekten de transferden önce doktordan embriyologda konuşmasında aynı şeyi söylemişti bu saatten sonrası artık beklemek sizde bizde elimizden geleni yaptık ... Biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum bende bugünlerde sabırlı olmalıyım

10. Günüm canım bugün... Her an ruh halim değişiyor düşünmeyeceğim diyorum ama elde olmuyor maalesef
5.gun embriyosu bende 10.gun çıktı ama tabi bunyeden bünyeye değişebilir benim stresim erken bitti biraz daha rahatim kese ve kalp atışları na kadar heyecan devam

5.gun embriyosu bende 10.gun çıktı ama tabi bunyeden bünyeye değişebilir benim stresim erken bitti biraz daha rahatim kese ve kalp atışları na kadar heyecan devam
Eğer cesaret edebilirsem yarın ya da salı günü idrarda denemeyi düşünüyorum ben de canım umarım olumlu sonuç alırım tabiii inşş kese ve kalp atışları güzelcene çıkar peki onlar için ne zaman çağırıyorlar

O da değişiyor işte beni cumaya cagirdi kese için bakalım inşallah hayırlı haber alırsın

yok canım yapmaxım bugun daha 8.günüm çıkmaz belki diye idrar testi yapmaya korkuyorum eşimi ikna etmeye calisiyorum kan testine 10.gün gidelim diyorum bakalım gòturcekmi 10gun cikar heralde diye dusunuyorum..
Beni eşim ikna ettı 10.gun idrar ve kan testi için iyi ki etmiş yoksa dün heyecanla zor giderdim

Evet canım tüp bebek. Yok daha 9+1 hamileyim.
Rabbim sag sağlim kucagina almakta nasip eylesin insallah.Bu arada benim cuma c.tesi yani 6.ve7.gunler inanilmaz agrim vardi asagiya baski yapan birşey vardi sanki karnim sisti kanamam erken gelicek sanmistim o 2 gun bana gecmek bilmedi bugunde egrim var ama okadar yogun degil :)

12.gun ortak gun dr lar için istenilen bhcg seviyesi için ama 15.gunu ilk defa duydum çok geç değil mi
Aynen ben de ilk defa duydum belki hormon seviyesi yeteri kadar yükselsin diye diyorlardır çünkü koontrol için 2 gün sonra tekrar yaptırılıyor ya belki ona gerek kalmaz diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…