İnşallah güzel çıkar sonuç umudum ondan yana bu belirtiler bir yandan umut bir yandan umutsuzluk oldu benim içinOlumlu düşünmekte fayda var. Ama bu belirtiler transferden sonra ilaçlar yüzünden oluyor. Umarım kan testi pozitif çıkar. Bişey kalmamış test gününe
Kaçıncı günün canım o gelgitler hepimize oldu artık bundan sonrası dua tevekkulİnşallah güzel çıkar sonuç umudum ondan yana bu belirtiler bir yandan umut bir yandan umutsuzluk oldu benim için
İnşallah güzel çıkar sonuç umudum ondan yana bu belirtiler bir yandan umut bir yandan umutsuzluk oldu benim için
10. Günüm canım bugün... Her an ruh halim değişiyor düşünmeyeceğim diyorum ama elde olmuyor maalesefKaçıncı günün canım o gelgitler hepimize oldu artık bundan sonrası dua tevekkul
Orası öyle gerçekten de transferden önce doktordan embriyologda konuşmasında aynı şeyi söylemişti bu saatten sonrası artık beklemek sizde bizde elimizden geleni yaptık ... Biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum bende bugünlerde sabırlı olmalıyımBen hep kendimi şöyle rahatlattım. İster ağla ister stres ol ister gece gündüz dua et fark etmiyor. Olacaksa oluyor. Benim hayatta tutmayacak dediğim bir an da tuttu bebeğim. O yüzden akışına bırakmaya çalış.
5.gun embriyosu bende 10.gun çıktı ama tabi bunyeden bünyeye değişebilir benim stresim erken bitti biraz daha rahatim kese ve kalp atışları na kadar heyecan devam10. Günüm canım bugün... Her an ruh halim değişiyor düşünmeyeceğim diyorum ama elde olmuyor maalesef
Eğer cesaret edebilirsem yarın ya da salı günü idrarda denemeyi düşünüyorum ben de canım umarım olumlu sonuç alırım tabiii5.gun embriyosu bende 10.gun çıktı ama tabi bunyeden bünyeye değişebilir benim stresim erken bitti biraz daha rahatim kese ve kalp atışları na kadar heyecan devam
yok canım yapmaxım bugun daha 8.günüm çıkmaz belki diye idrar testi yapmaya korkuyorum eşimi ikna etmeye calisiyorum kan testine 10.gün gidelim diyorum bakalım gòturcekmi 10gun cikar heralde diye dusunuyorum..BARAN90ISIL selam canım test falan yaptın mi nasilsin
O da değişiyor işte beni cumaya cagirdi kese için bakalım inşallah hayırlı haber alırsınEğer cesaret edebilirsem yarın ya da salı günü idrarda denemeyi düşünüyorum ben de canım umarım olumlu sonuç alırım tabiiiinşş kese ve kalp atışları güzelcene çıkar peki onlar için ne zaman çağırıyorlar
Beni eşim ikna ettı 10.gun idrar ve kan testi içinyok canım yapmaxım bugun daha 8.günüm çıkmaz belki diye idrar testi yapmaya korkuyorum eşimi ikna etmeye calisiyorum kan testine 10.gün gidelim diyorum bakalım gòturcekmi 10gun cikar heralde diye dusunuyorum..
Sanırım hormon seviyesiyle alakalı inş güzel haberler alırsın cumayaO da değişiyor işte beni cumaya cagirdi kese için bakalım inşallah hayırlı haber alırsın
Benim eşim cok kuralcıdır doktor 12.gun diyosa vardir bir bildigi diyor.Beni eşim ikna ettı 10.gun idrar ve kan testi içiniyi ki etmiş yoksa dün heyecanla zor giderdim
Amin.Merhaba kızlar, ben de baya süredir sizi takip ediyordum, size katılmak istedim :).. Rabbimm hepinizi bebişleriniz kucağınızda mutlu etsin inşallah
Aynı benim eşim o da aynını diyor 15. Gün dediler öncesine kesinlikle karşı ben yaptırsam ondan gizli yaptırıcam kızıyor çokBenim eşim cok kuralcıdır doktor 12.gun diyosa vardir bir bildigi diyor.
Rabbim sag sağlim kucagina almakta nasip eylesin insallah.Bu arada benim cuma c.tesi yani 6.ve7.gunler inanilmaz agrim vardi asagiya baski yapan birşey vardi sanki karnim sisti kanamam erken gelicek sanmistim o 2 gun bana gecmek bilmedi bugunde egrim var ama okadar yogun degil :)Evet canım tüp bebek. Yok daha 9+1 hamileyim.
Aynen ben de ilk defa duydum belki hormon seviyesi yeteri kadar yükselsin diye diyorlardır çünkü koontrol için 2 gün sonra tekrar yaptırılıyor ya belki ona gerek kalmaz diye düşündüm12.gun ortak gun dr lar için istenilen bhcg seviyesi için ama 15.gunu ilk defa duydum çok geç değil mi
Aynen ben de ilk defa duydum belki hormon seviyesi yeteri kadar yükselsin diye diyorlardır çünkü koontrol için 2 gün sonra tekrar yaptırılıyor ya belki ona gerek kalmaz diye düşündüm[/QUO
Bilemiyorum canım hayırlısı olsun
Hormon seviyesi degil canım pozitifi aldıktan ortalama bi hafta on gun sonra kese keseyi gordukten de on gun sonra fln kalp atisı icin cagırıyolarSanırım hormon seviyesiyle alakalı inş güzel haberler alırsın cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?