- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Amin canım inşallah Allah yuzumuzu guldursun her daim darısı tüm isteyenlere olsunCanim cok sevindim adina rabbim kucagina almayi da nasip etsin inssssssss rabbim bana ve tüm isteyenlere de en.kisa zamanda versin.ins senin bu yazini okurken gözlerim doldu bende sonucu almaya esimle gidememistim heyecandan arabada kalmistim kafasini iki yana dogru sallayarak gelisi geldi aklimabizlerede dua et cnm ins hamilelerin duasi.kabul olur
Benim yaşım 29 dr iki tane koydu yasak felan bilmiyorumAlla allaa bnm.yasim da 30 ama drum iki tane koymuştu tutmadi orasi ayri da
Olabilir canım dinlen kalkma moralini yüksek tutArkadaslar ćok üzgünüm lekelenmem oldu ve kasıklarda kasilmalarim var.Sırtustu yattım öyle dinleniyorum.Yerlesme kanamadi olma ihtimali varmi acaba????
Kanama artmadığı müddetçe sorun değil diye biliyorum canım olabilir hiç belli olmaz umudunu yitirmeArkadaslar ćok üzgünüm lekelenmem oldu ve kasıklarda kasilmalarim var.Sırtustu yattım öyle dinleniyorum.Yerlesme kanamadi olma ihtimali varmi acaba????
Canım benim ki 3.gün embiryosuydu.hiç çıkmadı hamile kalamadım.ama test gününde negatife hazırdım.kendi adıma önceden test yapmak kötü haberi karşılamamda kolaylık sağlıyor.Kaçıncı günde çıkmıştı idrarda peki 5. Gün embriyosu muydu
Negatifti canım.hiç pozifi göremedim daha.2.tedaviye başladımSenin sonuç neoldu canım??
Hakkinda hayirlisi canim..Negatifti canım.hiç pozifi göremedim daha.2.tedaviye başladım
Canım benim ki 3.gün embiryosuydu.hiç çıkmadı hamile kalamadım.ama test gününde negatife hazırdım.kendi adıma önceden test yapmak kötü haberi karşılamamda kolaylık sağlıyor.
İnş yerleşme kanamasıdır.Arkadaslar ćok üzgünüm lekelenmem oldu ve kasıklarda kasilmalarim var.Sırtustu yattım öyle dinleniyorum.Yerlesme kanamadi olma ihtimali varmi acaba????
İnş canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşÇok üzüldüm canım.. Umarım bir dahaki seferde pozitifi görebilirsin... Hayta tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir belki
İnsallah canım..Elden gelen tek sey dua etmek yapacak hicbirsey yok artık.hicbirseyyyİnş yerleşme kanamasıdır.
Doğrudur canım... Umarım yarın ben güzel sonuç alabilirim bir deneyeceğim şansımıKızlar herkes de farklılık gösterebilir ama benimde 5. Gün embriyosu 7. Gün kanda çıkmıştı 10. Gün felan kesin çıkar bence
İnsallahh bebisiniz ordadır lekelenme olup gebe kalanları okuduk burada canim.moralinizi bozmayin bol bol dinleninArkadaslar ćok üzgünüm lekelenmem oldu ve kasıklarda kasilmalarim var.Sırtustu yattım öyle dinleniyorum.Yerlesme kanamadi olma ihtimali varmi acaba????
Haberinizi heyecan içinde bekliyoruzz bebislerr gelsin şenlensin buralarrr insallahhDoğrudur canım... Umarım yarın ben güzel sonuç alabilirim bir deneyeceğim şansımı
Benim 3. Gun embiryosu ama sekizinci gun idrarda gordum5.gun embriyosu 9yada 10.gunde cikiyormus benimki 10da çıktı idrarda aynı gün kanda kizlr ya yaptirinn yada gununuze kadar dusunmemeye çalışın vucudu strese çıkmayın bence
İnşallah güzel haberler gelir inşallah benledirler yarın sonucu alınca bildiricem hemenHaberinizi heyecan içinde bekliyoruzz bebislerr gelsin şenlensin buralarrr insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?