2016 mayıs tüp bebek

Amin canım inşallah Allah yuzumuzu guldursun her daim darısı tüm isteyenlere olsun

Arkadaslar ćok üzgünüm lekelenmem oldu ve kasıklarda kasilmalarim var.Sırtustu yattım öyle dinleniyorum.Yerlesme kanamadi olma ihtimali varmi acaba????

Arkadaslar ćok üzgünüm lekelenmem oldu ve kasıklarda kasilmalarim var.Sırtustu yattım öyle dinleniyorum.Yerlesme kanamadi olma ihtimali varmi acaba????
Kanama artmadığı müddetçe sorun değil diye biliyorum canım olabilir hiç belli olmaz umudunu yitirme

Canım benim ki 3.gün embiryosuydu.hiç çıkmadı hamile kalamadım.ama test gününde negatife hazırdım.kendi adıma önceden test yapmak kötü haberi karşılamamda kolaylık sağlıyor.
Çok üzüldüm canım.. Umarım bir dahaki seferde pozitifi görebilirsin... Hayta tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir belki

5.gun embriyosu 9yada 10.gunde cikiyormus benimki 10da çıktı idrarda aynı gün kanda kizlr ya yaptirinn yada gununuze kadar dusunmemeye çalışın vucudu strese çıkmayın bence
Benim 3. Gun embiryosu ama sekizinci gun idrarda gordum) once idrar testi yap derim) insallah pozitifi gorursunuz hepiniz

Transferi bekleyenn yol arkadaşlarimm ne yapıyorsunuz nasılsınız benim modum çok degisken bugünlerde canım içim çok sıkılıyor G gipsyy @lavantcicegi dnzderya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…