Anladım canım inş o günler kısmet olurr öğreniriz süreçleriHormon seviyesi degil canım pozitifi aldıktan ortalama bi hafta on gun sonra kese keseyi gordukten de on gun sonra fln kalp atisı icin cagırıyolar
Hoş geldin canım...Merhaba kızlar, ben de baya süredir sizi takip ediyordum, size katılmak istedim :).. Rabbimm hepinizi bebişleriniz kucağınızda mutlu etsin inşallah
bende yarın çikip gitsemmi acaba diyorum gizli gizliAynı benim eşim o da aynını diyor 15. Gün dediler öncesine kesinlikle karşı ben yaptırsam ondan gizli yaptırıcam kızıyor çok
Ben olsamda dayanamam hemen yaptırırdım.zaten 9.gün başlamıştım idrar testlerine.bende yarın çikip gitsemmi acaba diyorum gizli gizli
Sanırım ben de yaptırıcam bakalım kısmett artıkbende yarın çikip gitsemmi acaba diyorum gizli gizli
Kaçıncı günde çıkmıştı idrarda peki 5. Gün embriyosu muyduBen olsamda dayanamam hemen yaptırırdım.zaten 9.gün başlamıştım idrar testlerine.
Ben sanırım yarın direk kanda baktırıcam ya doğru diyosun bu muallakta kalmak adamı daha çok yoruyor varsa var yoksa yok yani5.gun embriyosu 9yada 10.gunde cikiyormus benimki 10da çıktı idrarda aynı gün kanda kizlr ya yaptirinn yada gununuze kadar dusunmemeye çalışın vucudu strese çıkmayın bence
Ben olsamda dayanamam hemen yaptırırdım.zaten 9.gün başlamıştım idrar testlerine.
benim 3.gün emb. cikmazmi kanda dusuk bi degerde olsada ?5.gun embriyosu 9yada 10.gunde cikiyormus benimki 10da çıktı idrarda aynı gün kanda kizlr ya yaptirinn yada gununuze kadar dusunmemeye çalışın vucudu strese çıkmayın bence
senin bugun kacinci gunun canim??Ben sanırım yarın direk kanda baktırıcam ya doğru diyosun bu muallakta kalmak adamı daha çok yoruyor varsa var yoksa yok yani
Herkezin hakkinda hayirlisi insallah.Rabbim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..Kimsenin emeģini bosa çikarmasim insallah..Sanırım ben de yaptırıcam bakalım kısmett artık
Amin canım inşallah isteyen herkes nasiplensin bu duygudan... Bugün benim 10. Günüm 5. Gün embiyosuyla.. Bildiğim kadarıyla 3. Gün embriyolarında 11. Gün olumlu sonuç alınabiliyormuş. Hormon ölçülebilecek kadar yükseliyormuş pozitifseHerkezin hakkinda hayirlisi insallah.Rabbim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..Kimsenin emeģini bosa çikarmasim insallah..
Anladim canım.. bekliycez ozaman mecbur.. :)Amin canım inşallah isteyen herkes nasiplensin bu duygudan... Bugün benim 10. Günüm 5. Gün embiyosuyla.. Bildiğim kadarıyla 3. Gün embriyolarında 11. Gün olumlu sonuç alınabiliyormuş. Hormon ölçülebilecek kadar yükseliyormuş pozitifse
Senin sonuç neoldu canım??Ben olsamda dayanamam hemen yaptırırdım.zaten 9.gün başlamıştım idrar testlerine.
Alla allaa bnm.yasim da 30 ama drum iki tane koymuştu tutmadi orasi ayri daYok ya yasakmiş yaş itibariyle
Canim cok sevindim adina rabbim kucagina almayi da nasip etsin inssssssss rabbim bana ve tüm isteyenlere de en.kisa zamanda versin.ins senin bu yazini okurken gözlerim doldu bende sonucu almaya esimle gidememistim heyecandan arabada kalmistim kafasini iki yana dogru sallayarak gelisi geldi aklimaHepinize cok tesekkur ederim.dualarinizi esirgemediniz Allah insallah utandirmaz hayirlisi ile devam eder tamamlanir hamileligim esimle sarildik agladik yol ortasimda hastaneye giremedim ben almaya onu yollafim kendimze yeni geldik sizlerin.de duacinizim Allah bu mutlulugu yasatsin @Sece44 @lavantacicegi. Ve diger kizlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?