2016 mayıs tüp bebek

5.gun embriyosu 9yada 10.gunde cikiyormus benimki 10da çıktı idrarda aynı gün kanda kizlr ya yaptirinn yada gununuze kadar dusunmemeye çalışın vucudu strese çıkmayın bence

5.gun embriyosu 9yada 10.gunde cikiyormus benimki 10da çıktı idrarda aynı gün kanda kizlr ya yaptirinn yada gununuze kadar dusunmemeye çalışın vucudu strese çıkmayın bence
Ben sanırım yarın direk kanda baktırıcam ya doğru diyosun bu muallakta kalmak adamı daha çok yoruyor varsa var yoksa yok yani

Ben olsamda dayanamam hemen yaptırırdım.zaten 9.gün başlamıştım idrar testlerine.
9.gün
benim 3.gün emb. cikmazmi kanda dusuk bi degerde olsada ?

Herkezin hakkinda hayirlisi insallah.Rabbim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..Kimsenin emeģini bosa çikarmasim insallah..
Amin canım inşallah isteyen herkes nasiplensin bu duygudan... Bugün benim 10. Günüm 5. Gün embiyosuyla.. Bildiğim kadarıyla 3. Gün embriyolarında 11. Gün olumlu sonuç alınabiliyormuş. Hormon ölçülebilecek kadar yükseliyormuş pozitifse

Anladim canım.. bekliycez ozaman mecbur.. :)

Canim cok sevindim adina rabbim kucagina almayi da nasip etsin inssssssss rabbim bana ve tüm isteyenlere de en.kisa zamanda versin.ins senin bu yazini okurken gözlerim doldu bende sonucu almaya esimle gidememistim heyecandan arabada kalmistim kafasini iki yana dogru sallayarak gelisi geldi aklima bizlerede dua et cnm ins hamilelerin duasi.kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…