- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Hadi hayırlısı canım her şey gönlünce olsun inşallah kalbini ferah tut bu süreçte çok zor biliyorum ama yine de kendini telkin etmeye çalış duam tüm isteyenler için Allah yardımcımız olsun@ankanas canım sonucuna sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Benim de genetik test sonucu cuma günü çıktı. 2 embriyo transferi olacak inşallah. Tabi çözünürken bozulmazlar inşallah. Ptesi büyük ihtimalle drum arayacak ve transfer için hazırlığa başlarız.
Dr u aradım jeli bırak dedi çok sevindim çok tedirgin ediyordu kullanırken ve geri geldiğinde çok şükür bin şükür canım ikizlerine maşallah benim de bulantım çok fazlaydı bi de istifra günde üç kez ama bu günlerde çok çok az elhamdülillah senin de geçecektir yakında inşallah. Bana naneli şekersiz sakız çok iyi geldi o dönemde hatta bazen unutup uyuyordum ağzımda sen de dene istersen belki faydası olurJele devam ediyorum coraspirin ede çok halsiz im yarın tahlil yaptırıcam kan vs ikizler beni yedi şimdiden işe zor gidiyorum bulantilarim da var
Canım benim testlere takılma bence ben sonucu laboratuvardan alınca açıp bakmadım bile dr da gördüm sonucu çünkü umrumda değil stres daha kötü hiç düşünme onları Rabbim sağlık versin evlatlarımıza ve bizeCanım bende 12 haftayım bugün itibariyle ...benimde ikili testim yapıldı...sonucu Çarşamba alacam ama ense kalınlığı 1.1 çıktı ve dr iyi dedi..yaş faktöründen dolayı amniyosentez yerine yapılan yeni bi teknik çıkmış,sadece 1 tüp kanla yapılıyormuş.onu da yaptıracak dr.içimiz rahat etsin diye..
Bu arada benim dr 12 hafta progestanı bırak dedi.bugün tam 12 ..ama haftayı bitirincemi bıraksam onu sormamışım..progestanı bırakmak iyi bi moral bence...iğne ve coraspirin devam benim son ana kadar...
Allah yardımcımız olsun
Yaptırmadım.eskişehir de yaptıracak yer bulamadım desem...dr hibor ve aspirin yeterli dedi..kan sayımına falan baktı...Canim yanlis hatirlamiyosqm sendede pihtilasma vardi.. Sende anti factor testini yaptirdin mi
Doktorum bana ayda bir yaptirmami soyledi bu testi canim bence ihmal etme ankarada yapan yerler var gelip gidebilirsin belkiYaptırmadım.eskişehir de yaptıracak yer bulamadım desem...dr hibor ve aspirin yeterli dedi..kan sayımına falan baktı...
Canimm hayirlisiyla doktor yarin guzel haberler versin sana cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin aminn tatlim
Cok sagol canim tsk ederimDr u aradım jeli bırak dedi çok sevindim çok tedirgin ediyordu kullanırken ve geri geldiğinde çok şükür bin şükür canım ikizlerine maşallah benim de bulantım çok fazlaydı bi de istifra günde üç kez ama bu günlerde çok çok az elhamdülillah senin de geçecektir yakında inşallah. Bana naneli şekersiz sakız çok iyi geldi o dönemde hatta bazen unutup uyuyordum ağzımda sen de dene istersen belki faydası olur
İkiz benimkiler insallah alacagimiz gunlerde gelir en kisa suredeÇok tesekkur ederim canım aminn.sen de sağlıkla kucağına al inşallah yawrunu
Aaaa hadi hayırlısı olsun canım inşallah guzel haberlerini alacagiz opuyorum cok su içme kasılma bol dua ileKızlar yarın kısmet olursa transferim var.dualarinizi eksik etmeyin.allah razı olsun hepinizden.
Ayyy masalllahhh subhanallahh canimmİkiz benimkiler insallah alacagimiz gunlerde gelir en kisa surede))
Canimm Allah yardimcin olsun bebislerin simsıki tutunsun sana insalllahh aminnKızlar yarın kısmet olursa transferim var.dualarinizi eksik etmeyin.allah razı olsun hepinizden.
canım Allah yardımcın olsun.sende al bebişlerini gel bakalım hayırlısıyla.Kızlar yarın kısmet olursa transferim var.dualarinizi eksik etmeyin.allah razı olsun hepinizden.
bayağı düşük dozlarda olmuş tedavin. En güzeli bu. Ben de 225 yapıldı. İnşallah pozitif sonuçlanır tedavilerimiz5 gün gonal f 112.5 kullandim sonra 6 gün de gonal f 75 ve merional kullandim. 11 yumurtam toplandi
doktorların pozitif olması bizi de pozitif yapıyor. Bu çok önemli. Bu arada transferin başarılı geçer inşallah. Bu ayrılık yeter. Bebişlerimiz al ve sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah anneleri:)))Evet banada herşey güzel olacak der her gidişte.Gecen gittiğimde ilk denemede gebe kalmanı isterim dedi.Bu tedaviye doktorunda inanması çok önemli bence.o nlar bizim vesilemiz.Verecek olanda Rabbim.
Canım o testin adı ne. Yengeme de amniosentez önerdiler. Ama yaptırmadı onlar da. Ense kalınlığı ve çene ölçümü sıkıntılı. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım bende 12 haftayım bugün itibariyle ...benimde ikili testim yapıldı...sonucu Çarşamba alacam ama ense kalınlığı 1.1 çıktı ve dr iyi dedi..yaş faktöründen dolayı amniyosentez yerine yapılan yeni bi teknik çıkmış,sadece 1 tüp kanla yapılıyormuş.onu da yaptıracak dr.içimiz rahat etsin diye..
Bu arada benim dr 12 hafta progestanı bırak dedi.bugün tam 12 ..ama haftayı bitirincemi bıraksam onu sormamışım..progestanı bırakmak iyi bi moral bence...iğne ve coraspirin devam benim son ana kadar...
Allah yardımcımız olsun
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah güzel olacak Allahın izniyleKızlar yarın kısmet olursa transferim var.dualarinizi eksik etmeyin.allah razı olsun hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?