Canım hayırlısı olsun bende başta çok üzüldüm transferim oruca gelcek tutamıcam diye ama nasip neyse o hem sağlık bu Bebişler tutsun da tutarız orucumuzu inşallahhhhhhh sonrasında.Ewt 3 4 güne adet olucam oruca başlandığı gün adetin 15 16 ncı güne denk geliyor transfer ramazanda
Bana mı sordun canım. Ben dondurulmuş tedavisi olcam inşallahhhhhhh canım.Senin opu ne zaman oldu
Esracım sen uzun bi süreçten geçtin bu aşamaya geldin belki de Ramazan'da olması hayra vesile olur inşallah canım bilemeyiz vakti saati var çocuk işinin.Canım hayırlısı olsun bende başta çok üzüldüm transferim oruca gelcek tutamıcam diye ama nasip neyse o hem sağlık bu Bebişler tutsun da tutarız orucumuzu inşallahhhhhhh sonrasında.
transferden sonra zor canm cunku sabah ilac kullaniyon aksam kullaniyon ezanda gec okundugu icin ilaclar saatli hep.. Hayirlisi insallah canm bu zamana denk gelmesindede vardir bir hayir oyle dusunRamazan da transfer nasıl olur kızlar verilen ilaçları akşam içmek mümkün mü gündüz oruçlu olacağım icin?
Aynen canım benim de kalbimden aynısı geçti. Rabbim belki bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul edecek.Esracım sen uzun bi süreçten geçtin bu aşamaya geldin belki de Ramazan'da olması hayra vesile olur inşallah canım bilemeyiz vakti saati var çocuk işinin.
Orucla beraber olmaz alman gereken ilaclar olacak sabah akşamRamazan da transfer nasıl olur kızlar verilen ilaçları akşam içmek mümkün mü gündüz oruçlu olacağım icin?
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallahhhhhhhBugün embriyolarım dondurulacak heyecanliyim ya öğleden sonra aricaklar bakalım
Allah kavuştursun bebeğine...Canlarım 1. Kalite 5. Gün embriyosu 1 tanealdım geldim 10 gün sonra test yapcam dr dedi ,hadi bakalım ....
ÇiftArkadaşlar umarım hepinizin bebişleri sizlere sımsıkı tutunurlar, pozitifleri görür, sağlıkla kucağınıza alırsınız. transfer olan arkadaşlar tek embriyo mu çift embriyo mu koydurdular yazarsanız sevinirim
aminn inşAllah canımRabbim emeklerimizin mükâfat ini hepimize nasip etsin.
moralini bozma canım maşallah ne güzel yumurtaların var bak benim sadece 2 tane yumurtam oluştu sıkma canınıKızlar moralim bozuldu yaa.embriyolog biraz önce aradı.3.gunde 16 tane iyi gelişen embriyolar vardı.5.güne kadar takibe dewam dedi.Bugün 5.gün.8 tanesi 5.gune ulasmis.3.tane 5.gün embriyoyu donduruyorlar.5 taneyide takip edip 6.günde donduracaklarmis. Herşey guzel gidiyor dedi ama moralim bozuldu.
Canim ayni gün transferimiz olmuş benim de 14 mayis 12.30 da oldu ve bende hic hamile gibi hissetmiyorum her hangi bir belirti de yok14 Mayıs Cumartesi günü 11.30'da iki embriyo transferim yapıldı. Ama kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum. Transferi yapılanlar siz de böyle misiniz?
Cidden buna mo bozuldu moralin? Yahu bunun yarısını bulamayanlar var canım maşallah ne güzel ilerlio kalitesi. Benim yumurtalar 3.güne ulaşmıodu hemde 2 si yani öyle 8-10 tane de değil. İlk defa 5.güne ulaşan 5 embriyom oldu onların 2si transfer edildi 3ü donduruldu transferim tutmadı ama dondurulmuş 3 embriyom ne kadar mutlu etti beni. Yani üzülmeni anlamadım kusura bakma canım.Kızlar moralim bozuldu yaa.embriyolog biraz önce aradı.3.gunde 16 tane iyi gelişen embriyolar vardı.5.güne kadar takibe dewam dedi.Bugün 5.gün.8 tanesi 5.gune ulasmis.3.tane 5.gün embriyoyu donduruyorlar.5 taneyide takip edip 6.günde donduracaklarmis. Herşey guzel gidiyor dedi ama moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?