2016 mayıs tüp bebek

Ewt 3 4 güne adet olucam oruca başlandığı gün adetin 15 16 ncı güne denk geliyor transfer ramazanda
Canım hayırlısı olsun bende başta çok üzüldüm transferim oruca gelcek tutamıcam diye ama nasip neyse o hem sağlık bu Bebişler tutsun da tutarız orucumuzu inşallahhhhhhh sonrasında.

Canım hayırlısı olsun bende başta çok üzüldüm transferim oruca gelcek tutamıcam diye ama nasip neyse o hem sağlık bu Bebişler tutsun da tutarız orucumuzu inşallahhhhhhh sonrasında.
Esracım sen uzun bi süreçten geçtin bu aşamaya geldin belki de Ramazan'da olması hayra vesile olur inşallah canım bilemeyiz vakti saati var çocuk işinin.

Ramazan da transfer nasıl olur kızlar verilen ilaçları akşam içmek mümkün mü gündüz oruçlu olacağım icin?
transferden sonra zor canm cunku sabah ilac kullaniyon aksam kullaniyon ezanda gec okundugu icin ilaclar saatli hep.. Hayirlisi insallah canm bu zamana denk gelmesindede vardir bir hayir oyle dusun

Dediginiz gibi vardır bunda da bir hayır.inş bayram sonrası dondurulmuş transfer için başladım tedaviye

Kızlar moralim bozuldu yaa.embriyolog biraz önce aradı.3.gunde 16 tane iyi gelişen embriyolar vardı.5.güne kadar takibe dewam dedi.Bugün 5.gün.8 tanesi 5.gune ulasmis.3.tane 5.gün embriyoyu donduruyorlar.5 taneyide takip edip 6.günde donduracaklarmis. Herşey guzel gidiyor dedi ama moralim bozuldu.

moralini bozma canım maşallah ne güzel yumurtaların var bak benim sadece 2 tane yumurtam oluştu sıkma canını

14 Mayıs Cumartesi günü 11.30'da iki embriyo transferim yapıldı. Ama kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum. Transferi yapılanlar siz de böyle misiniz?
Canim ayni gün transferimiz olmuş benim de 14 mayis 12.30 da oldu ve bende hic hamile gibi hissetmiyorum her hangi bir belirti de yok

Cidden buna mo bozuldu moralin? Yahu bunun yarısını bulamayanlar var canım maşallah ne güzel ilerlio kalitesi. Benim yumurtalar 3.güne ulaşmıodu hemde 2 si yani öyle 8-10 tane de değil. İlk defa 5.güne ulaşan 5 embriyom oldu onların 2si transfer edildi 3ü donduruldu transferim tutmadı ama dondurulmuş 3 embriyom ne kadar mutlu etti beni. Yani üzülmeni anlamadım kusura bakma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…