2016 mayıs tüp bebek

Haklısın canım ama çok istio canım hem haftada 1 tane içsem en fazla 3 tane içerim transfere kadar sonrası da inşallah hamile kalırsa zaten hiç içemicez bi de o var ben tiryakilikten çok sigara içmeyi seviyorum. Ve iyiki eşim kullanmıyor yoksa tedavide çok zorlanırdım.

Yarın tekrar kan testim var doktorumun kızmayacagını bilsem bugun yapıcam :)) stres bastı beni ayın 28 inde de kese için cagırdı nasıl gelir ki o tarih :))
Ayy maşallah çok heyecanlı yaa darısı başımıza inşallahhhhhhh hadi kızlar sırayla müjdeler verin de hepimize umut olsun

Selam canım iyiyim bak yine buradayım vakit geçirmeye geldim vallahi sabah çok kötüydüm buraya yazdım çünkü rüyamda hamile olmadığımı ve tekrar dr a gittiğimi gördüm o kadar etkilenmişim ki başım ağrıyordu hala ağrıyor ama takmıyorum gün geçtikçe stresim arttı iyi etmiyorum ama elimde değil

Yarın tekrar kan testim var doktorumun kızmayacagını bilsem bugun yapıcam :)) stres bastı beni ayın 28 inde de kese için cagırdı nasıl gelir ki o tarih :))
Sen erken test yapma hakkını kullandın bi kere artık yapma :))) hadi inşallah ayağını sürüklersin peşinden geliriz biz de geçer geçer zaman en zoru geçti çok şükür

Kızlar benim gibi transfer sürecine henüz zamanı olanlar yarın a101 e %100 nar suyu geliyor rahim kalınlığı için çok iyi isteyen gidip alsın her gün bi bardak ama transfere kadar sonrası yok çok kalın rahim de iyi değil. Ben almıştım internetten ama yatın gidip tekrar alcam nar sezonu olmadığı için %100 nar suyu kullanıyorum.

Ramazan da transfer nasıl olur kızlar verilen ilaçları akşam içmek mümkün mü gündüz oruçlu olacağım icin?

Ramazan da transfer nasıl olur kızlar verilen ilaçları akşam içmek mümkün mü gündüz oruçlu olacağım icin?
Canım benimde ramazan a denk gelecek hayırlısıyla ama oruç olmaz iğneler var hangi birini akşam yapacan ve bol bol su tüketmen lazım üstelik bana göre çok zor. Göbek iğneleri , progestan var kalça dan hangisini akşam yapcan bi sürü de ilaç aynı anda mı yüklencen vücuda?

Ben onlardan içmiştim ve şifa buldum aynen kızlar kalınlık için sıkıntısı olan deneyebilir

Ben onlardan içmiştim ve şifa buldum aynen kızlar kalınlık için sıkıntısı olan deneyebilir
Bende günde 2 bazen 3 tane içiom 200 ml meyve suyu gibi bendekiler ama a101 e gelen cam şişe 750 ml falan. Geçen tedavimde bende nar kullanmıştım gerçekten çok faydası var.

Ramazanin başladığı gün adetin 15 16 ncı günlerine denk geliyor.
Yani sen Ramazanda transfer mi olacan yoksa yeni adetle mi başlayacak canım anlamadım valla. Benim yarın lucrin im başlıo. Ayın 22 si civarı adet olcam eğer kan değerim yükselmişse başlayacaz transfer hazırlığına. Yani ramazana denk gelio benimki eğer başlarsa.

Ewt 3 4 güne adet olucam oruca başlandığı gün adetin 15 16 ncı güne denk geliyor transfer ramazanda

Doktoruma sordum ramazanda olmaz dedi.zor olacak dedi.aslinda doğru.ilaç v.s doğru beslenme bunlar ramazan sonrası daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…