Canim sen bu bekleyiste herhangi bir belirti ywsadin mi? Kendimde belirti ariyom deli gibi bulamihomAnkanase hic olumsuz dusunme safak kac ?
Dur hemen elindeki bardağı sakince tezgaha bırakayy su da mi yasak tam su iciyodum
Cok anlayissiz biri cnm rahim filmi cekildigim gun bir gun istirahat aldm laf etmis ustelik benim amiri oldugum insanlarin yaninda
hayırlı uğurlu olsun canım rabbim nasip etsin inş.İyi geceler arkadaşlar, yarın sabah 9 buçukta transfer için merkeze gidicem, bana dua edin
Dondum canım daha iyi geldi valla o kadar yoğun başladım ki güne okulda kendimi unuttumm ınan :)canim nasilsin? Ise dondun mu?
Canim sen bu bekleyiste herhangi bir belirti ywsadin mi? Kendimde belirti ariyom deli gibi bulamihom( sanirim biraz kafa dagtmam lazim herkeste belirti fln olmaz bu kadar erken dyor :)) bebislerimle buhun 5. Gunumuz insallah bana tutunmuslardirr
Ay benim de istiyo stresten ama içmeeemmmm burada sanal bari içeyim dedim şunun tipine bak yaKız sigara mı yaktın ahahaa aynı ben dicem ama tedavi öncesi iyice bıraktım kaç gündür ağzıma sürmüom canım istio o ayrı
Kimse bir belirti hissedemiyor canim uzulme yanliz degilsin.. Bir belirti hissetmek icinde cok erken herkes oyle diyor.14 Mayıs Cumartesi günü 11.30'da iki embriyo transferim yapıldı. Ama kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum. Transferi yapılanlar siz de böyle misiniz?
Benim de 10 mayısta oldu transferim ama bende de yok belirti başka sayfalarda çok belirtisi olan da var ama 6 haftalık gebe olup belirtisi olmayan da artık sabırla beklicez14 Mayıs Cumartesi günü 11.30'da iki embriyo transferim yapıldı. Ama kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum. Transferi yapılanlar siz de böyle misiniz?
Olsun işte ne güzel taşınma telaşı falan Zaman çabuk geçer canım bu ara benim en çok ihtiyacım olan şey oyalanmak iyiki sizler varsınuız yoksa kendi kendime konuşurdumGünaydın canım henüz adet olmadım 4 gün falan var yasminim yarın bitio ve yarın lucrin le başlıyorum inşallah. Bu arada nar suyu sipariş etmiştim onlar geldi içiyorum. Heyecanla bekliyorum. Doğudaki son tedavim olacak inşallah bu. Ve inşallah son tedavimde tutar diye dualar ediyorum. Bi yandan da taşınma telaşı canım eşya topla bi de gelen gidenim oluo taşınmadan gelelim diye ☺☺ öyle canım yaa uğraşıyorum arada bakamıyorum foruma ben bakana kadar epey yazan oluo ☺☺
Dur hemen elindeki bardağı sakince tezgaha bırakyasak canım su da yasak benim eşime süt ve bi çubuk kraker aldırdılar ben opudayken. Çıkınca odada uyandığımda verdiler bana aç kalmayayım diye
14 Mayıs Cumartesi günü 11.30'da iki embriyo transferim yapıldı. Ama kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum. Transferi yapılanlar siz de böyle misiniz?
Amin, heyecan, stres, korku hepsi bir arada.Atraksiyonlu bir topik bizim topikdün transferim oldu, bugün hafif hafif adet ağrısı gibi sızlıyı o bölgem, maruz kaldığım işlemden diyorum herhal acizlik bu kadar mı kendini belli eder hadsizliklerimizi affet Allah ım
AhahaaAy benim de istiyo stresten ama içmeeemmmm burada sanal bari içeyim dedim şunun tipine bak ya
Ayy darısı başımıza inşallah canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhhBen kan testi sonuclarina gore hamileyim, ama hala hamile gibi hissetmiyorum :))
Jelibon bana umut veriyorsun arkadasım :) Allah sağlık versin sana ve bebeğine sağ salim kucağına al inşallahBen kan testi sonuclarina gore hamileyim, ama hala hamile gibi hissetmiyorum :))
canimm bugun nasilsinnJelibon bana umut veriyorsun arkadasım :) Allah sağlık versin sana ve bebeğine sağ salim kucağına al inşallah
Ay esraaa ben de şuan psikolojik olarak içmiyorum yoksa yakardım ha bi tanecik çok da içmiyordum zaten on günde bi paket bazen günlerce içmezdim de içebiliyor olmak rahatlatılırdı sonra eşim bıraktı ben de kendimden utandım bıraktım ama şu günlerde bebiş için olmasa içerdim sanırımAhahaavalla ben bugün yakarım bi tane kaç gündür sürmüom ağzıma ama transfer sonrası içmem bazen çok canım istio yaa transferden sonra psikolojik olarak kendimi tutuyorum ama şuan zor dayanıyorum en son geçen salı içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?