- 10 Mayıs 2016
- 232
- 365
- 23
- 41
amin amin rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Hayirlisi olsun arkadasim yolun acik olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin amin rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Hayirlisi olsun arkadasim yolun acik olsun insallah
yok takılmıyorum canım ya o safhaları çoktaaann geçtim neler atlattım ben Rabbim hayırlısını versinYoksa e2 icin 20li deger mi duydum emin olamadim simdi) ama
Biravucdua bna onlara hic takilmadim demisti ben de o yuzden takilmadim pek sormadim.icin rahat olsun guzel cikacak Allahin izniyle
Aminn tatlimmyok takılmıyorum canım ya o safhaları çoktaaann geçtim neler atlattım ben Rabbim hayırlısını versin
insallah canim sagolasin.BARAN90ISIL canım benim üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok üzülme canım. Yolun başındasın. Toparlan ve sonra yeniden dene. İnşallah güzel haberini buradan alırız.
Ooo çok iyi inşallah üçüde tutarAhh gülüm Allah razı olsun inşallah.3 tane koyuldu biri bir tık geride ama gelişim acisindan o nedenle3.dondurmayalim nasip dedik
Canimmmm ewett cumartesi oldu çok sukur insalllah tutunurlarrr dualarıniza çok ihtiyacım var canımmm
Aminnn Rabbim sesimizi duysun inşallah.icim de hep guzel şeylerin hissi var ama yine de zaman zaman değişik bir ruh hali geliyorOoo çok iyi inşallah üçüde tutar![]()
Inşallah canım rabbim yüzünü guldursun hayirlisi Allahtan güzel haberlerini bekliyoruz şimdi baktım 3 tane mi transfer olsun tatlım superrrr masalahhCanimmmm ewett cumartesi oldu çok sukur insalllah tutunurlarrr dualarıniza çok ihtiyacım var canımmm
Ewett tatlımmmm biri diğerlerine göre bir tık alttaydi onu da transfer ettiler.heyecanli bir şekilde zamanı geçmesini bekliyorum hayirlisiylaInşallah canım rabbim yüzünü guldursun hayirlisi Allahtan güzel haberlerini bekliyoruz şimdi baktım 3 tane mi transfer olsun tatlım superrrr masalahh
Iyi gidiyor canım cok şukur cok cok asırı sıkıntılarm yok :) bi tek sey var sonradan yumurtalar olmuş bi suru onlar agrı yapıyo ve o igne zamanındaki gbi doluluk hissediyorum kasıklarda falan onun dısnda cok bi sorun yok sukur bugun 7+3 üm :) sen napıyosun nasılsın ne kadar oldu :)P pink_love_lady canm nasilsinn nasil gidiyor iyi misin
İyiyim canm bende 11+4 um cok sukur bugun kontrolum vardii bebis bayaa buyumuss :)) ili defa boyle gorevildim cok netti cok guzel bir hiss allahim herkese yasatsin bu hissi kucagimiza almayi nasip etsin :)) kismetsee oglusum olacakmis yuzde seksen erkek dedi doktorum :))Iyi gidiyor canım cok şukur cok cok asırı sıkıntılarm yok :) bi tek sey var sonradan yumurtalar olmuş bi suru onlar agrı yapıyo ve o igne zamanındaki gbi doluluk hissediyorum kasıklarda falan onun dısnda cok bi sorun yok sukur bugun 7+3 üm :) sen napıyosun nasılsın ne kadar oldu :)
Hep kalsınlar orada uzmesinler seni canım inşallah Allahın izniyleKızlar bebislerle beraberim:)
Canım inşallah dualarim dasinEwett tatlımmmm biri diğerlerine göre bir tık alttaydi onu da transfer ettiler.heyecanli bir şekilde zamanı geçmesini bekliyorum hayirlisiyla![]()
Maşallah canım inşallah kucağınada alırsınKızlar bebislerle beraberim:)
Canimm birakmasinlarr senii saglikla kucagina al insallahKızlar bebislerle beraberim:)
Allah razi olsun canim benimCanım inşallah dualarim dasin