2016 mayıs tüp bebek

Yoksa e2 icin 20li deger mi duydum emin olamadim simdi:KK66:) ama Biravucdua Biravucdua bna onlara hic takilmadim demisti ben de o yuzden takilmadim pek sormadim.icin rahat olsun guzel cikacak Allahin izniyle
yok takılmıyorum canım ya o safhaları çoktaaann geçtim neler atlattım ben Rabbim hayırlısını versin

Canimmmm ewett cumartesi oldu çok sukur insalllah tutunurlarrr dualarıniza çok ihtiyacım var canımmm
Inşallah canım rabbim yüzünü guldursun hayirlisi Allahtan güzel haberlerini bekliyoruz şimdi baktım 3 tane mi transfer olsun tatlım superrrr masalahh

Inşallah canım rabbim yüzünü guldursun hayirlisi Allahtan güzel haberlerini bekliyoruz şimdi baktım 3 tane mi transfer olsun tatlım superrrr masalahh
Ewett tatlımmmm biri diğerlerine göre bir tık alttaydi onu da transfer ettiler.heyecanli bir şekilde zamanı geçmesini bekliyorum hayirlisiyla :KK200:

P pink_love_lady canm nasilsinn nasil gidiyor iyi misin
Iyi gidiyor canım cok şukur cok cok asırı sıkıntılarm yok :) bi tek sey var sonradan yumurtalar olmuş bi suru onlar agrı yapıyo ve o igne zamanındaki gbi doluluk hissediyorum kasıklarda falan onun dısnda cok bi sorun yok sukur bugun 7+3 üm :) sen napıyosun nasılsın ne kadar oldu :)

Iyi gidiyor canım cok şukur cok cok asırı sıkıntılarm yok :) bi tek sey var sonradan yumurtalar olmuş bi suru onlar agrı yapıyo ve o igne zamanındaki gbi doluluk hissediyorum kasıklarda falan onun dısnda cok bi sorun yok sukur bugun 7+3 üm :) sen napıyosun nasılsın ne kadar oldu :)
İyiyim canm bende 11+4 um cok sukur bugun kontrolum vardii bebis bayaa buyumuss :)) ili defa boyle gorevildim cok netti cok guzel bir hiss allahim herkese yasatsin bu hissi kucagimiza almayi nasip etsin :)) kismetsee oglusum olacakmis yuzde seksen erkek dedi doktorum :))

Back
X