2016 mayıs tüp bebek

Iyi gidiyor canım cok şukur cok cok asırı sıkıntılarm yok :) bi tek sey var sonradan yumurtalar olmuş bi suru onlar agrı yapıyo ve o igne zamanındaki gbi doluluk hissediyorum kasıklarda falan onun dısnda cok bi sorun yok sukur bugun 7+3 üm :) sen napıyosun nasılsın ne kadar oldu :)
Canım bende de oyleydi ama 8 haftada sonra geçti senin de geçer

KızlAr ben bugün biraz işmyaptım müthiş belim ağrıyor Korkuyorum sizce normal mi

İnş canım inş tek duam bu.hepimiz için transfere giderken kuran okudum dua ettim.r abbim kabul etsin inş.2 tane transfer edildi.biri nin gelişimine bakıp yarın haber verecekler
Ahh canimm o yavrucugun saglikli olsun dondurulsun belki ikizlerden sonra 3.yu istersinizzz.benim bebeklerden senin bebeklere cok slm varrr:KK68:test gunun nexamn

Kızlar neler yapmam gerekiyor bu süreçte.oturmaya wcye gitmeye korkuyorum robot gibi yavaş yavaş hareket ediyorum.:))siz neler yapıyorsunuz?

Kızlar neler yapmam gerekiyor bu süreçte.oturmaya wcye gitmeye korkuyorum robot gibi yavaş yavaş hareket ediyorum.:))siz neler yapıyorsunuz?
;))))aynii bennnn yawas yawas yuruom hala wcden cok korkuom die duphalac icion kabiz olmamak icin.kucuk tuvalet malesf cok su iciom ve jel yuzunden cok gelio onu rahat raht yapiom.uzaniom ya kalkarken bile geriliom esim kaldrio bazen.ama oksurmk hapsurmak merdiven faln etkilemz dediler.o yuzden benim ki gerrksz ewham gibi gelse de icim rahat etmiyor

L lavantacicegi Bende ananas yiom kabwk cekirdegi ceviz badem kayisi et tavuk falan.Insallah Rabbim ol der ve bizim de olur bir an evvel.4gundur ewdeyim hic disari cikmiom kitap falan okuorum zaman gecsin diye;)

Bnde ananas kabak çekirdeğine basliyim yarin.bugun hemşire gülüyor du bana rahat olun ordan duşmesi imkansız die.ama ben çok pinpirikliyim malesef:)

Bnde ananas kabak çekirdeğine basliyim yarin.bugun hemşire gülüyor du bana rahat olun ordan duşmesi imkansız die.ama ben çok pinpirikliyim malesef:)
Yaa onu dicemm yani ordan dusmesi imkansizsa yani bizim yapacagimiz birsey yok sadece cok ani harektlerden ve darbelerden koruyacagz.banada igne vurdular orda yarim saat sonra don dio hemsire korkuom diorum;) bir sey olur diye korkuyorum donemiyorum dedim merak etmeyin bir sey olmaz dedi;) dondum korka korka

İyiyim canm bende 11+4 um cok sukur bugun kontrolum vardii bebis bayaa buyumuss :)) ili defa boyle gorevildim cok netti cok guzel bir hiss allahim herkese yasatsin bu hissi kucagimiza almayi nasip etsin :)) kismetsee oglusum olacakmis yuzde seksen erkek dedi doktorum :))
Ayy masallahh kırk bin kere :))) cok sukur :)

Back
X