Ewet canim öyle oluyor bizim merkez de transfer günü cozuyolar.hayirlisi olsun insallahhhh canimmmKuzlar transferim oldu.2 tane 3.gün embiryosuydu.dün çözdürmüşler.bugün bölünmeye devam ediyolar dedi.yani şimdi 4.gün embiryosu mu oldu.
Canım transfer gününu saymazsak 5.gunumm.elimden geleni yaptım Rabbim inşallah ol demiştir ve tutunmusturr bebeklerim inşallah .seninnasil gidiyor canim
Harmony dedi dr. Test için..bayağı düşük dozlarda olmuş tedavin. En güzeli bu. Ben de 225 yapıldı. İnşallah pozitif sonuçlanır tedavilerimiz
doktorların pozitif olması bizi de pozitif yapıyor. Bu çok önemli. Bu arada transferin başarılı geçer inşallah. Bu ayrılık yeter. Bebişlerimiz al ve sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah anneleri:)))
Canım o testin adı ne. Yengeme de amniosentez önerdiler. Ama yaptırmadı onlar da. Ense kalınlığı ve çene ölçümü sıkıntılı. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah güzel olacak Allahın izniyle
Çok sağol canım hepimiz meleklerimizden ayrılmayalım inş
Sağol tatlım demek kendi kendilerine de büyüyüvermişler.ayy duygusala bağlıyorum iyice.Ewet canim öyle oluyor bizim merkez de transfer günü cozuyolar.hayirlisi olsun insallahhhh canimmm
Ben de bunlara baka baka umutlaniyordum inşallah sizin de burda guzel haberlerinzi alacagiz inanıyorum ben
Su anda bu testin reklamini cok yapiyorlar. Bizde yapilan ikili taramalar pek guvenilir olmadigi icin sanirim buna yonlendiriyolar sonucu yuzde 99 mus bunun. Ama bence eger bir ozur durumu oldugunda bebegi aldirmayi dusunmuyosaniz yaptirmayin ne gerek var..Harmony dedi dr. Test için..
teşekkürler canım. Öğrenmem iyi oldu.Harmony dedi dr. Test için..
Canım ya okurken sanki benim de transferim olmuştu da gün gün takip ediyorum. Çok heyecanlı birşey ya. Rabbim yavrularınızın sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere
Hayırlı olsun cnm. Güzel haberlerle gel inşallah :)Kuzlar transferim oldu.2 tane 3.gün embiryosuydu.dün çözdürmüşler.bugün bölünmeye devam ediyolar dedi.yani şimdi 4.gün embiryosu mu oldu.
Ewet ben de bir kaç şey okudum öyle yazıyordu.ilk 3 gün çok onemliymiss tutunması için.s en crionne jel kullaniyorsun deilmi akıntının falan nasilBnmde iyi gidiyor çok sukur . dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz ama takdir rabbimin. tutunma ilk 3 günde oluyor dimi tatlım?
Çook sağol canım.güzel haberleri vermek nasip plur inşHayırlı olsun cnm. Güzel haberlerle gel inşallah :)
Evet normal canım için rahat olsunEvet cnm 5.gun.jeli kullanıyorum transfer gününden beri ilk gün ufacık kahve leke geldi ve akıntıyla birlikte pembemsi akıntı geldi.dun tortu şeklinde pembe renkte leke gelmişti.normalmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?