2016 mayıs tüp bebek

Kuzlar transferim oldu.2 tane 3.gün embiryosuydu.dün çözdürmüşler.bugün bölünmeye devam ediyolar dedi.yani şimdi 4.gün embiryosu mu oldu.
Ewet canim öyle oluyor bizim merkez de transfer günü cozuyolar.hayirlisi olsun insallahhhh canimmm

Harmony dedi dr. Test için..

Bnmde iyi gidiyor çok sukur . dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz ama takdir rabbimin. tutunma ilk 3 günde oluyor dimi tatlım?

Harmony dedi dr. Test için..
Su anda bu testin reklamini cok yapiyorlar. Bizde yapilan ikili taramalar pek guvenilir olmadigi icin sanirim buna yonlendiriyolar sonucu yuzde 99 mus bunun. Ama bence eger bir ozur durumu oldugunda bebegi aldirmayi dusunmuyosaniz yaptirmayin ne gerek var..

Bnmde iyi gidiyor çok sukur . dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz ama takdir rabbimin. tutunma ilk 3 günde oluyor dimi tatlım?
Ewet ben de bir kaç şey okudum öyle yazıyordu.ilk 3 gün çok onemliymiss tutunması için.s en crionne jel kullaniyorsun deilmi akıntının falan nasil

Evet cnm 5.gun.jeli kullanıyorum transfer gününden beri ilk gün ufacık kahve leke geldi ve akıntıyla birlikte pembemsi akıntı geldi.dun tortu şeklinde pembe renkte leke gelmişti.normalmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…