2016 mayıs tüp bebek

Kızlar transfer sonrası yemek falan yaptınız mı?ben tencere yi elime almaya bile korkuyorum ya bisey olursa die.
Canım çok kasmamak lazım biraz harekette iyidir bence. Ben ikinci gün ayaklandım temizlik yaptım dışarı çıktım evde duramadım yatmak bana göre değildi iyice düşünüp kafayı takıyosun boşluktan :)

Merhaba eda ilk gruptan pek kimse kalmadı ben de ilk günden beri takip edip az yazanlardanim.Ben bebek+2miyomla devam ediyorum.Başka sorun yok.Senin nasıl gidiyor

İyi gidiyoruz cnm çok şükür 11+0 olduk bugün. Salı günü 2 li tarama olacak :)
Merhaba eda ilk gruptan pek kimse kalmadı ben de ilk günden beri takip edip az yazanlardanim.Ben bebek+2miyomla devam ediyorum.Başka sorun yok.Senin nasıl gidiyor

Sigarayı ben de bıraktım ama şu ülkemizdeki olaylardan sonra 5-6 tane içtim hepsi aynı gün değil tabi :) ama zorluyor

Ben ikili taramayı verdim sonuç bekliyorum.İnşallah güzel sonuçlar alırız.Transfer sonuç bekleyen arkadaşlar da bu aşamalara gelirler inşallah
İnşallah cnm :) 9 gün önce gitmiştik kontrole progestanı kesti o gün :) iki hafta sonra cinsiyeti söylerim Dedi heyecanla bekliyorum salıyı şimdi. :)

Kızlar transfer sonrası yemek falan yaptınız mı?ben tencere yi elime almaya bile korkuyorum ya bisey olursa die.
Canım yap yemeğini rahat ol. Kafanı dağıt. Allahın izniyle birşey olmaz. Çık dışarı gez, kasma kendini

Kuzlar transferim oldu.2 tane 3.gün embiryosuydu.dün çözdürmüşler.bugün bölünmeye devam ediyolar dedi.yani şimdi 4.gün embiryosu mu oldu.
Evet canim 4. Gün embriyosu oldu ikizler. Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla tutunmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…