İyi birşeydir inşallah
Dr bişey dedimi bu artışla ilgili.inşallah herşey yolundadır.Kızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
Transferde bebisler simsiki tutunsun bol sanslarCanımm
Hadi hayırlısı benimde yarın olucak inş.mutlu mutlu haberler vericez inş burdan.
Güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim canım.Transferde bebisler simsiki tutunsun bol sanslar
Canım çok kasmamak lazım biraz harekette iyidir bence. Ben ikinci gün ayaklandım temizlik yaptım dışarı çıktım evde duramadım yatmak bana göre değildi iyice düşünüp kafayı takıyosun boşluktan :)Kızlar transfer sonrası yemek falan yaptınız mı?ben tencere yi elime almaya bile korkuyorum ya bisey olursa die.
Merhaba eda ilk gruptan pek kimse kalmadı ben de ilk günden beri takip edip az yazanlardanim.Ben bebek+2miyomla devam ediyorum.Başka sorun yok.Senin nasıl gidiyorUzunca bir aradan sonra herkese merhaba kızlar. :) herkes iyidir umarım. Geçen surede gebe kalan arkaşdaşlarımı tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Dualarımız herkesin pozitifi görmesi için. Ee kızlar ne var ne yok P pink_love_lady den haber var mı Kocaman olmuştur bebişi :)
Transfer den sonra bıraktım ilk zamanlar zordu,şimdi tiksiniyorum.Sen devam mı yoksa ?Kızlar sigara kullananlar varmı aranızda. ??
Merhaba eda ilk gruptan pek kimse kalmadı ben de ilk günden beri takip edip az yazanlardanim.Ben bebek+2miyomla devam ediyorum.Başka sorun yok.Senin nasıl gidiyor
Ben ikili taramayı verdim sonuç bekliyorum.İnşallah güzel sonuçlar alırız.Transfer sonuç bekleyen arkadaşlar da bu aşamalara gelirler inşallahİyi gidiyoruz cnm çok şükür 11+0 olduk bugün. Salı günü 2 li tarama olacak :)
İnşallah cnm :) 9 gün önce gitmiştik kontrole progestanı kesti o gün :) iki hafta sonra cinsiyeti söylerim Dedi heyecanla bekliyorum salıyı şimdi. :)Ben ikili taramayı verdim sonuç bekliyorum.İnşallah güzel sonuçlar alırız.Transfer sonuç bekleyen arkadaşlar da bu aşamalara gelirler inşallah
Hadi inşallah hayırlısıyla.Bi de Eda şu an hangi vitaminleri kullanıyorsunİnşallah cnm :) 9 gün önce gitmiştik kontrole progestanı kesti o gün :) iki hafta sonra cinsiyeti söylerim Dedi heyecanla bekliyorum salıyı şimdi. :)
Decavit sanırım onu kullanıyorum bir de coraspin E devam ediyorum. Onu da 33. Haftaya kadar kullanacakmışımHadi inşallah hayırlısıyla.Bi de Eda şu an hangi vitaminleri kullanıyorsun
Canım yap yemeğini rahat ol. Kafanı dağıt. Allahın izniyle birşey olmaz. Çık dışarı gez, kasma kendiniKızlar transfer sonrası yemek falan yaptınız mı?ben tencere yi elime almaya bile korkuyorum ya bisey olursa die.
Evet canim 4. Gün embriyosu oldu ikizler. Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla tutunmayı nasip etsin inşallahKuzlar transferim oldu.2 tane 3.gün embiryosuydu.dün çözdürmüşler.bugün bölünmeye devam ediyolar dedi.yani şimdi 4.gün embiryosu mu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?