2016 mayıs tüp bebek

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var yarın öğleden sonra transferim.Güzel Allahım bu defa kavuşmayı nasip eder inşallah hepimize.
hadi bakalım sen 10. güne kadar beklersen test için ben de 8. güne anca dayanırım belki aynı gün veririz güzel haberleri yarın özellikle okuyacağım senin için canım

Ben 9.günden itibaren idrar testi yapmaya başlıcam.geçen defa öyle yapmıştım kan günü şok yaşamamıştım.duaların için Allah razı olsun canım.
hadi bakalım sen 10. güne kadar beklersen test için ben de 8. güne anca dayanırım belki aynı gün veririz güzel haberleri yarın özellikle okuyacağım senin için canım

kiymetlimiz canım benim bulantılar kesildi şükürler olsun senin de bitecek inşallah o dönemde biteceğini bilmek bile güzel geliyordu bana :) maşallah Allah ikizlerine sağlıkla kavuştursun canım benim

Aramızda ben transferden sonra belirti var mı yok mu diye dusunmedim diyen yoktur heralde:)))
Tabiki de düşündük hepimiz kendimizde belirti aradık :))) ama net belirti olmuyormuş onu da tecrübeyle öğrendik ancak inşallah hayırlısı ile kavuşursun yavruna canım belirtiye hiç takılma derim belirtiler ancak 6 haftalıkken başlıyor

InsAllah canim ilac icince daha kotu oluyrm zamn gecsin bir an once tadini cikaralim bebislerim beslnemiyck diye korkuyrm serum yemkten sistim senin kacinci haftada gecti baya yogundu senin bulntilrn yanlus hatrlmiyosam

Canım bugun 7+4 aslında bulantı fln cok yasamadım iki gundur cok var ama afedersin cıkartamiyorum tüm gün beni mahvediyo bir de kokular da yeni yeni rahatsz etmeye basladı...olsun bunlar hep devam etse de dayanırız insallah gecer ama :))) o zmn senin iştahın açılmıstır ? :)

Çiçekkk gipsyy burda hemn hemn transferne sahit olduklarima fetih suresi okudum sana da okuyacagim insallah.Rabbim yar ve yardimcin olsun
Ahh kuzum Allah razı olsun senden de.rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inş.
Aramızda ben transferden sonra belirti var mı yok mu diye dusunmedim diyen yoktur heralde:)))
offf hemde nasıl ay midemm mi bulandı,ay kasığıma ağrımı girdilerle geçiyo.bi de her rüyayı bebeğe yorarak tabi.

maşallah canım inşallah böyle sakin geçer ama değer bence de yavrular için :) vallahi dediğin gibi iştah açılması oldu kendimi bıraksam dünyaları yerim de zaten tombik gibiyim almamam lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…