hadi bakalım sen 10. güne kadar beklersen test için ben de 8. güne anca dayanırım belki aynı gün veririz güzel haberleriKızlar dualarınıza ihtiyacım var yarın öğleden sonra transferim.Güzel Allahım bu defa kavuşmayı nasip eder inşallah hepimize.
Cok sagol arkadasimAmin canim.O icindeki güzel hislerin gercek olmasi dilegiyle insallah..
Cumartesi transferim oldu bnim mutlu haberi alacagim gunlere ulasmak umidiyle bekliyorumAmin canım insallah sen hangi asamadasin
Çiçekkk gipsyy burda hemn hemn transferne sahit olduklarima fetih suresi okudum sana da okuyacagim insallah.Rabbim yar ve yardimcin olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var yarın öğleden sonra transferim.Güzel Allahım bu defa kavuşmayı nasip eder inşallah hepimize.
hadi bakalım sen 10. güne kadar beklersen test için ben de 8. güne anca dayanırım belki aynı gün veririz güzel haberleriyarın özellikle okuyacağım senin için canım
Tabiki de düşündük hepimiz kendimizde belirti aradık :))) ama net belirti olmuyormuş onu da tecrübeyle öğrendik ancakAramızda ben transferden sonra belirti var mı yok mu diye dusunmedim diyen yoktur heralde:)))
İnşallah canım Allah emeklerimizi boşa vermesinCumartesi transferim oldu bnim mutlu haberi alacagim gunlere ulasmak umidiyle bekliyorum
InsAllah canim ilac icince daha kotu oluyrmkiymetlimiz canım benim bulantılar kesildi şükürler olsun senin de bitecek inşallah o dönemde biteceğini bilmek bile güzel geliyordu bana :) maşallah Allah ikizlerine sağlıkla kavuştursun canım benim
Canım bugun 7+4 aslında bulantı fln cok yasamadım iki gundur cok var ama afedersin cıkartamiyorum tüm gün beni mahvediyo bir de kokular da yeni yeni rahatsz etmeye basladı...olsun bunlar hep devam etse de dayanırız insallah gecer ama :))) o zmn senin iştahın açılmıstır ? :)P pink_love_lady canım kaçıncı haftadasın bulantılar geçecek inşallah emin ol benim de çok fazla oldu günde üç dört kez istifa ettim sanki hiç geçmeyecekti ama şuan o günleri hatırlamıyorum bile ne bulantı kaldı ne istifra bi de bana tek iyi gelen şey sakız çiğnemekti o dönemde sen susuz kalma yeterki bebiş için değer
Ahh kuzum Allah razı olsun senden de.rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inş.Çiçekkk gipsyy burda hemn hemn transferne sahit olduklarima fetih suresi okudum sana da okuyacagim insallah.Rabbim yar ve yardimcin olsun
offf hemde nasıl ay midemm mi bulandı,ay kasığıma ağrımı girdilerle geçiyo.bi de her rüyayı bebeğe yorarak tabi.Aramızda ben transferden sonra belirti var mı yok mu diye dusunmedim diyen yoktur heralde:)))
Allah razı olsun arkadaşım.hepimizin duaları kabul olur inşallah.
inşallah canım inş sağlıkla çözünürlerde alıp gelirim bebeklerimi
maşallah canım inşallah böyle sakin geçer ama değer bence de yavrular için :) vallahi dediğin gibi iştah açılması oldu kendimi bıraksam dünyaları yerim de zaten tombik gibiyim almamam lazım :)))Canım bugun 7+4 aslında bulantı fln cok yasamadım iki gundur cok var ama afedersin cıkartamiyorum tüm gün beni mahvediyo bir de kokular da yeni yeni rahatsz etmeye basladı...olsun bunlar hep devam etse de dayanırız insallah gecer ama :))) o zmn senin iştahın açılmıstır ? :)
Çok fazla geldi bna canım acaba 2ye mi bölündü embryo .kötü bir şey değildir amaKızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
İyi birşeydir inşallahÇok fazla geldi bna canım acaba 2ye mi bölündü embryo .kötü bir şey değildir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?