2016 mayıs tüp bebek

Simdii içimi bi pişmanlık aldık belli olmadan yazdım diyee umarım guzell pozitif çıkar değerlerimiz aminnn

Kızlar günaydın
Bu topikte dertleştim tüp bebeğe hazırlandım bu topikte gün saydım hamile olduğumu öğrendim bugün üç ayım bitti hâlâ başlığımıza bakmadan duramıyorum ve güzel haberlerinizi duyunca ilk pozitifim aklıma geliyor aynı heyecanı yeniden yaşıyorum sayenizde.
Bu sabah yine yaşattınız inşallah hepimiz sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşuruz anneler anne adayları. Sizleri tanımasam da yürekten anlıyorum heyecanınızı ve bunu sizinle yaşamak çok güzel. İnşallah hayırlı müjdeli haberler verin bugün

@ankanas Allah razı olsun canim bnm maşallah baya iIerIemis hamişIiğin Rabbim tamamına erdirsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Amin canım amin inşallah Rabbim sizlere de nasip edecek bu duyguyu tanışmasak da duamda herkes. Kan verdin mi bu arada idrar testinden sonra

Cokk tesekkur ederizzz biz de uzun zamandır sizin guzel haberlerinizle heyecanlanip umutlaniyordukk Rabbim sağlıklı gebeliklerde sağlıklı hayırlı bebekler nasıp etsin hepimize aminn

Bazen bu test silik çıksa da sonuç negatif olabilirmiş Rabbbimmm öyle bir şey olmasın lutfenn.icim icimiii yiyorrrr heyecandannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…