Oyyyyy cokk heyecanliiiii cokk korkuyom mGitsem mi yarını bekIesemmi biIemedim
Yanıii ewet bnm de 2.gun embryosu ya ondan 9 olsa bile erken geliyor bana.sen daha sabirliysan bekle canimmm ben değilim biliyorsun:))Bende o yüzden tereddüt ediyorum kan vermeye gitmek için.ins bu testler bizi hayaI kirikIigi yasatmaz.bide erken 6.gun
İnsallahh canimm yaa insalllahhhhhh bu heyecann başka biseyyidrarda çıktıysa vardır bence canm stres yapma
Ewett umarım size guzel haberler veririm Allahın izniyle aminnTatIim senin sonucun çıksın bi cesaret aIayim senden ona göre yaptırırım beIki
tahmin edebiliorum canm benimde ilk denememde 9. gün yapmştm silik çıkmıştı kanda da çıktı sonra.vardır bence yaniİnsallahh canimm yaa insalllahhhhhh bu heyecann başka biseyy
ne zaman çıkıyor sonuç secee ben de heyecan yaptım yaaEwett umarım size guzel haberler veririm Allahın izniyle aminn
Hamilesiiiiin tebrikler maşallah barekallah tadını çıkarCanlarimmmmm cokkk şükür binn sukurrrr 21.72 değer dusuk ama artmasını bekleyeceğiz dualarinizlaaaaa
Cokkk sukurrrr cokk sukurrrr ne hissedeceğini bilemiyorummmHamilesiiiiin tebrikler maşallah barekallah tadını çıkar
rabbim tamamına erdirsn canm tebrk ederim katlanark artsın değerin inşallahCanlarimmmmm cokkk şükür binn sukurrrr 21.72 değer dusuk ama artmasını bekleyeceğiz dualarinizlaaaaa
Ayyyyyyy sevgiiiii çok sevindim bak oldu işte Allah yuzunuzu güldürdü L lavantacicegi seni de tebrik ederim kızlar Allah tamamına erdirsinnnnnn oleyyyyCanlarimmmmm cokkk şükür binn sukurrrr 21.72 değer dusuk ama artmasını bekleyeceğiz dualarinizlaaaaa
Amin canimm günlerdir kasiklarımda ki sizi hep bebeklerin varlığı mi diyee dusunup duruyordumm cokk sukurrrrrrabbim tamamına erdirsn canm tebrk ederim katlanark artsın değerin inşallah
Canimmmmm insalllahhhhhh artarr degerimm hayirlisiylaa dualarinizda unutmayinnnnAyyyyyyy sevgiiiii çok sevindim bak oldu işte Allah yuzunuzu güldürdü L lavantacicegi seni de tebrik ederim kızlar Allah tamamına erdirsinnnnnn oleyyyy
O pirpirlanmalar bende de olmuştu hissediyor insan ya çok sukurAmin canimm günlerdir kasiklarımda ki sizi hep bebeklerin varlığı mi diyee dusunup duruyordumm cokk sukurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?