2016 mayıs tüp bebek

Aslnda hic yoktu bugun basladi sabah. Ogleden sonra biraz toparlandm sanki ama korkuyorum yinede cekinerek yiyorum. Patates hasladm tuzla. Galate fln yiyorum

Aslnda hic yoktu bugun basladi sabah. Ogleden sonra biraz toparlandm sanki ama korkuyorum yinede cekinerek yiyorum. Patates hasladm tuzla. Galate fln yiyorum
Ye canım ye azar azar geçeçi bişey olduğunu bilerek sabret çok zor oluyor seni anlıyorum en önemlisi sen susuz kalma bebek diğer vitamini senden depodan alır

Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunurlar inş.aynı gün çalışmaya mı başlıcaksın.ertesi gün misafir ağırladım temizlik yaptım diyen hamile arkadaşlar vardı.bişey olmaz Allahın izniyle

evet canım aynı gün başlayacam gerçi otururuyorum ama işte yinede evham yaptım banada dua edin kızlar bu 3. denemem inş bu kez emeklerim boşuna gitmez rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın.

Kizlarrrrrrrrrr net olmadan demeyecektimm sabah yaptım ben de de silik çıktık ama bllii hemn hastaneye kostukk 2 saate cikcakk L lavantacicegi G gipsyy dnzderya
canim tebrik ediyorum. Saglikla hayirla kolaylikla tamamina erdirsin Rabbim. Cok mutlu oldum.

Ya biIemedim ki erken ya acaba yarın yada çarşamba mi yapsam
canim bence sen 2 gun beklesen iyi olur. En kotu ihtimal yarin yap. Ama inanıyorum senden de güzelbir haber alacağız

canim hic kafana takma. Ben de çalıştım. Evde de calistim. Hic birşey olmaz. Sadece sen mümkün oldugunca kendini koru. Agir kaldirma, yuksege uzanma. Rabbim nasip ederse hicbir sey engel olamaz. İş sartlarin agirsa arkadaslarindan yardim iste. Ama.kafani rahat tut

ay sağolun kızlar yok ağır değil zaten oturarak çalışıyorum aynen allah ol diyecek diğer tedavilerimde evdeydim demekki alaksı yok diyorum ama yine de aklıma takılıyor.

selam kızlar nasılsınız ben hala 2. tedaviye başlamadım başlayacak gibide değilim aslında tekrar olumsuz olur die sizler neler yapıyorsunuz @bsbirkin canım sen naptın 2. denemene başladınmı
Canim 2 ay ara ver ve başla bence. Olumsuz olacak diye birsey yok. Benim 2. De kızım olmustu. Rabbim insallah hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip eder sana da canim

Tatlımm cokk sagolll dualara tam gaz dewam hepimiz için sonra başlasın başka guzell hamilelik muhabbetlerriii

Canimm çok sağol aminn.hepimizin guzel haberlerini alirz inşallah amin

ay sağolun kızlar yok ağır değil zaten oturarak çalışıyorum aynen allah ol diyecek diğer tedavilerimde evdeydim demekki alaksı yok diyorum ama yine de aklıma takılıyor.
Canım haziran tup bebekte bir arkadaş vardı o kadar umutsuzmus ki hemn ise başlamış ewde iş yapmış hatta agir karpuz bile taşımış öyle anlatmıştı ama çok sukur ki bebisi anneciginii bırakmamış.Allahim korur sizii korkma canim

evet canım 2 tane olacak daha belli değil hangi gün kaçıncı gün olacağı aramadılar amin canım bu sefer yüzüme güler rabbim inş o kadar sıkıldıki eşim bile sadece ikimiz birde iş arkadaşlarım biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…