canim nerde yaptiriyorsun tedavini? Cidden yaptiklari cok sacma. Mutlaka doktorunla konus bu konuyu cunku bu durum da kesinlikle hakli degiller dava acsan kazanirsin o derece yani! cok gecmis olsun insallah embriyo raporlarin iyi gelir. Ama cidden hastane yonetimine falan belirt durumu kesinlikle boyle sacmalik olmaz!Mecburdum dayanmaya çok zor oldu öldüm dirildim hemşirenin suçu bana aç gel demedi ağlayarak girdim gözlerim şiş çıktım suan iyiyim
Canım belki de çektiğin bu acılar hikmetine verecek Rabbim. Olan olmuş artık ama cidden saçmalık koskoca tüp bebek merkezi bu ayrıntıyı atlayamaz. Hangi hastane bu Saçmalığı yapan canım? İşlem çok zor çünkü ben narkoz sonrası bile hafif bi ağrı çektim ama dünya sırtımda gibiydi bi de narkozsuz düşünemiyorum yani. Valla acı eşiğine hayran kaldım canım maşallah ben muayene ederlerken bile mahfoluyorum inan.Mecburdum dayanmaya çok zor oldu öldüm dirildim hemşirenin suçu bana aç gel demedi ağlayarak girdim gözlerim şiş çıktım suan iyiyim
yok bendede bişey..göğüslerim tedavi başından beri acıyor o kadar...sürekli yatmıyorum..hatta bugün biraz dışarı çıktım ama hava soğuktu geri geldim..allah nasip edecek hayırlısylavallahi şuan icin bişey hissetmiyorum canım ama iğneler çok canımı yakıyo bugün sağ kasığım biraz ağrıyo o kadar sende varmı ağrı falan canım
Haklısin canım yoksa düşun düşun kafayı yiycez negatif olursa allah korusun acaba dinlenmedik diye mi olmadı sorusu olmaz aklimizda en azındancanım seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum ve aynı düşünceleri yaşadım.yumurta toplamada histoda öğleden sonra işe geldim kimse birşey anlamasın diye.benim merkezim işyerime yakın kontrolere gidip gelmeden koştur koştur hallediyorum..ve en sonuna geldik transfer..son ana kadar neyapsam soruları eşimle düşün taşın ki son üç gün kdv beyannameleri onaylanacak.en sonunda geceden gidip rapor aldım üç gün.isterse dedim beni işten çıkarsın inan üzülmem bebeğim için bunu yapmak zorundayım ..sende lütfen stres yapmamaya çalış,bu zamanlarını idare et ama transfer zamanı kesinlikle hiç birşey düşünme ve rapor al dinlen derim.
Ben de rüyamda negatif sonuc aldigımi gordum cnm yaaa hep bu stressSelam canım iyiyim bak yine buradayım vakit geçirmeye geldimvallahi sabah çok kötüydüm buraya yazdım çünkü rüyamda hamile olmadığımı ve tekrar dr a gittiğimi gördüm o kadar etkilenmişim ki başım ağrıyordu hala ağrıyor ama takmıyorum gün geçtikçe stresim arttı iyi etmiyorum ama elimde değil
Canm basladin mi sen ignelereBen de rüyamda negatif sonuc aldigımi gordum cnm yaaa hep bu stress
Dondurulmuş embriyo transferi olanlara bi sorum var
Transferden sonra estroferm yada bant kullanmaya devam ediyormusunuz
Ben sadece Progestan alıyorum
Benim face im yok ;(Facete de kapalı grup mu açsak acabaMayıs tüp bebekleri diye
Buraya girmek daha uzun iş ya ondan demiştim bi fikirdi sadece canımBenim face im yok ;(
Evet doğru diyorsun canım ama ben hiç kapatmıyorum üyeliği de beni hatırla yapıp kaydettim bi de telde sayfayı kaydettim tık basıyorum bizim forum açılıyoBuraya girmek daha uzun iş ya ondan demiştim bi fikirdi sadece canım
Face hep açık bizde de buraya girmek bi dert yazmak ayrı çile gibiEvet doğru diyorsun canım ama ben hiç kapatmıyorum üyeliği de beni hatırla yapıp kaydettim bi de telde sayfayı kaydettim tık basıyorum bizim forum açılıyonapim uğraşacak şey lazım :)))
Gitmeyin face ye mace ye :)))
Yok cnm daha bi turlu gelmiyo vakit onumuzdeki hfta sonuna dogru baslarım gbi gelio 26 ve sonrası buyuk ihtimalleCanm basladin mi sen ignelere
Evt ben estrofem coraspin ve jel kullaniyorm halaDondurulmuş embriyo transferi olanlara bi sorum var
Transferden sonra estroferm yada bant kullanmaya devam ediyormusunuz
Ben sadece Progestan alıyorum
Ay şaka yapıyom gitmeyin bi yere diye yoksa tabi face pratik ama ben iki sene oluyo kapattım öyle esti bi gün:)Face hep açık bizde de buraya girmek bi dert yazmak ayrı çile gibibana da face daha kolay gelio neyse napak burdan idare eder
Hmmm biz kopamıyoruz canım sosyal medyadanAy şaka yapıyom gitmeyin bi yere diye yoksa tabi face pratik ama ben iki sene oluyo kapattım öyle esti bi gün:)
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahHanimlar napiyosunuz nasilsiniz.Bugun ignemin 5.gunu yumoslarin en buyugu 12.5 digerleri 12 10 9 8 diye gidiyor iki taraftada 15i bulur yumurta olusmus.bu gece cetrodite baslicam cumartesi kontrol.var sonrada belli olcak ne zaman opu olcagi lutfen dua edin bana Allah banada.nasip etsin evladimi cok zor bi surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?