2016 mayıs tüp bebek

Evet ya o kadar zor durumlar ki Allah kimsenin başına vermesin.Bende tam tersi yasiyorum. Bnden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu.hatta etrafimdaki herkes hamile şuan 2 yi yapan 3 üncuyu v.s.insanların senin yok mu demeleri acıyarak bakmaları.topluma girdiğimde fısır fısır konuşmalar.o kadar zor ki bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.Rabbim tüm isteyenlere bebeğini kucağına alıp melek yüzüne bakıp cennet kokusunu içimize çekmeyi nasip eylesin ins

İnsallah canim insallah iki tame minik kuzum var ikisinide istiyorum birakmasinlar beni insallah.. Kimyasal gebelik nasil oluyor canim ? Pozitifi gorsek bile rahat olamicaz heralde bu gidisle surekli yeni bisi duyuyorum

Ayy insallah canimm birakmasinlar annelerini sende stres yapma rahat ol dikkat et dinlen diyecemde onlar icin neler neler yaparsin tahmin ediyorum.benim 10.gun pozitif cikti 14.70 di sonra yukselmedi dustu zor gunlerdi sonra adetle kaybettim iki tanelerdi

Canım hepimizin yaşadığı şeyler bunlar çok iyi anlıyorum. Malesef toplum bu konuda zayıf fikirli sanki insanın kendi elindeymiş gibi davranıyorlar canım Rabbim görüyor herkesi kim nedir kimi kırmış. Kimsenin ahı da kimseye kalmıo.

İnanki anlatyigin durumun tam ortasindayim benle evlenen herkes 2.ye dogum yapti hatta iki gorumcem eltim ve butun kuzenlerim bi ben kaldim.5 yil olcak iki kimyasal oldu pko var ve kanda pihtilasma varmis.yanimda cocuklarini sevmiyolarmis uzulurum diye bide yuzume soyluyolar oyle zorki bizde istemezmiydik hemen olsun dunyayi ayaklarina serelim yeterki olsun pamuklara saralim ama anlamiyolar anlamazlar.bide surekli bidaha yap muhabbeti birbirlerine samimiyetsizce aman yok yapmam demeleri... sanki kendileri yapiyo Rabbim ol demezse yaprak kimildamaz ama anlamazlar iste onlara cok kolay.....

Sagol ama yine fena karin agrisi basladi yarin test gunum onuda bi atlatsam

Karin agrisi herkeste oluyomus baksana adet belirtisiyle ayniymis hamilelik belirtileri sikma canini rahatca uyu dinlen bebeinde sım sıki tutunsun guzel annesine .hem benim pozitif cikmadan lekelerim oldu karnim agridi ooo neler neler ama pozitifi gordum sadece pihtilasma gec anlasildi o yuzden dustugune inaniyorum

Aynılarını yaşadım hepimiz de yaşamışızdır. Benim eltimde her hamile kalan biri olduğunda beni arıodu şapşik ama umrumda mı zerre kadar değil onlara veren de bana nasip etmeyen de Rabbim sonuçta. Bunu bilmeyecek kadar cahiller.

Bendede pihtilasma var canim doktorum cok tituzdi allahtan tedaviye baslamadan testleri yaptik cok sukur anlasildi yoksa bende senn yasadiklrini yasayabilirdim.. Sureklli kan sulandirici kullancaz artk.

Verdim canim memorial da arzu hanima yaptırcam ins

Benim.doktorumda arzu hanim canim inan pisman olmazsin sounucta dusuklede sonuclansa pozitifi gorduk biz.insallah bu sefer tutar ikimizede ugurlu gelsin insallah belkide birbirimizi goruruz gizli gizli dua ederiz:) hastaneye kim girse hep dua ediyorum Rabbim sen bu kullarinada yardim et diye

Kizlr bu arada her gin konusuyoruz ama tedavileri nerelerde oluyoruz hic konusmadik:) ankarada tedavi goren var mi mesela ben baskentte yaptirdim.. Belki oralardada karsilasmisizdir kim bilir :))

Banada görümcem boyle sacma sapan laflar etti cocugu olana da veren allah vermeyen de allah bnm bi oğlum var ikinciyi istediğimi biliyo ayyy senin ilkide cok uğraştırdı diiimii ben.nasil hamile kaldim anlamadım bile korunmayi biraktigim an kaldim ikincide oyle olur zzaten o yuzden ay ayarliyorum diyo bana yaa bnm oglum da c9k ugrastirdi dediği 5
Ayda olmustu sanki hamile kalmak yafa kalamamak insanin elinde nasil insanlar var yaa rabbim en.kisa zamanda tüm bos kucaklari bebislerle doldursun insallah

İnsallah canim ugurlu gelir arzu hanimda bebislere kavusuruz ben de kendime dua ederken herkese dua ediyorum yarabbim her isteyene saglikla ver diye

Bendede pihtilasma var canim doktorum cok tituzdi allahtan tedaviye baslamadan testleri yaptik cok sukur anlasildi yoksa bende senn yasadiklrini yasayabilirdim.. Sureklli kan sulandirici kullancaz artk.

İyiki yaptirmisin canim benim cok iyi olmus ona gore tedavi uygulanir ben acemiydim kan sulandirici ignem bitmisto doktora ulasamadim o gun vurunmadim sonra deger dustu iste ama nasipte yokmus

İyiki yaptirmisin canim benim cok iyi olmus ona gore tedavi uygulanir ben acemiydim kan sulandirici ignem bitmisto doktora ulasamadim o gun vurunmadim sonra deger dustu iste ama nasipte yokmus
Ne kadarlikken düştü canim ins bu sefer saglikla kucağına alirsin

Evladimizin olmamasi bizim sinavimizsa,yanimizdakilerin bize nasil davrandigida onlarin sinavi Allah buyuk cok buyuk hersey bianda alt ust olur belki onlardan daha ileri durumda oluruz biraz derin dusunen anlar ama kafa lazim iste Rabbim onlarin ugrasmasini yalvarmasini istememis iste ap acik

Bana doktor demisyiki canm bunu ogrenince hani bu yuzden mi hamiel kalamiyom acaba dye tereddt etmistim sormustum doktor pihtilasma 8 12 hafta arasi dusuge neden olur oncesinde bisey olmaz demisti

Bir senedir her ay umutla bekliyorum olmuyor ama.cook şükür bir kere bile neden olmuo demedim of bile demedim vakti gelmedi heralde dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…