Canimmm insalllahhhhhh zaten uyuyamiorum heyecandan yaa öğlen yaptıracağım testi 12de insallahh .tatlim kaç oldu seninS Sece44 ve L lavantacicegi [/USER] güzel sonuçlar bekliyorum kızlar.inşallahhh değerleriniz katlanıyordur.kocaman öpücükler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmm insalllahhhhhh zaten uyuyamiorum heyecandan yaa öğlen yaptıracağım testi 12de insallahh .tatlim kaç oldu seninS Sece44 ve L lavantacicegi [/USER] güzel sonuçlar bekliyorum kızlar.inşallahhh değerleriniz katlanıyordur.kocaman öpücükler...
Aminn canimm cokk sagolll her gün test yapacağım gibiii :)))L lavantacicegi S Sece44 gözünüz aydın hayırlı olsun çok sevindim :) maşallah değerleriniz erken olmasina ragmen çok güzel çıkmış insallah kat kat artmaya devam ederlerm. Bebişleriniz sizinleeeeeeeee :)
senin Kaçıncı gun canim. Bir de kacinci gun embriyosu. Valla bekle canim cok erken daha. Böyle hevesleniyorsun anliyorum ama en azindan 8.gunu bulL lavantacicegi ya 6. gün nasıl idrar testine nasıl cesaret ettin seennbenim kalbim idrar testine dayanmaz ama 6. gün bi kan versem mi aceba ben de duramıyorum resmennnn
![]()
bir şey olmaz canim rahat ol sen. Tuzlu birşeyler atıştır rahatlarsınKizlarrr az önce baya öğürdumm birazcık da açlıktan sanırım ama kasildim ya çok tedirgin oldumm daha çok küçük ya kasildim diye korkttum
Saoll canim hemn korkuomm yaa.bnm acliktan oldu sabh kalkip 8.30da crion jel uyguluom kahwalti 10dan sonra genelde o arada ac oluom ondan heraldesenin Kaçıncı gun canim. Bir de kacinci gun embriyosu. Valla bekle canim cok erken daha. Böyle hevesleniyorsun anliyorum ama en azindan 8.gunu bul
bir şey olmaz canim rahat ol sen. Tuzlu birşeyler atıştır rahatlarsın
Vitamin ilacini bende sabahlari alamiuorum ictigimde kusuyorum direk aksam yatmadan once aliyorum genelde sende o sekilde yapabilirsin
Canimm iiim bir seyler yiince gecti cok sukur.senin nasıl gidiyor tatlım midem kötüymüş.nasiI oIdun?
daha 4 kuzum yaadnzderya senin kaçıncı günün bugün?