2016 mayıs tüp bebek

bebek_dostuu bebek_dostuu canım benim daha 4. günüm ve 3. gün embriyosu hiç akıl işi değil yani 6. gün bişeyler beklemek de işte beklemek zor geliyor lavanta ne kadar şanslı maşallah cesaret etti ilk stresi attı üstünden :KK9:

Benim 6.günüm oldu bugün.9 gün idrar yapcam bişi çıkarsa kan yaptırcam. dnzderya dnzderya çok erken yapma bence çıkmayabilir.daha erken çıkmayınca insan çok üzülüyo.

Kizlar selammm bende dun yaptirdim transferimi 1 ay once falan vok takip ediyordum burayi cok da yazmisligim vardir ama sonra transfer surecine kadar gitmemeye karar verdim sindi diger sayfalari hic okumadan direkt yaziyorum kimler var kimler yok eskilerden hicbir fikrim yok neyse uzatmayayim hepimizin transferleri yunurta toplamalati embryolariiii hayirli ugurlu olsun rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun nolur bana da dua edinnn...

S Sece44 rüyamda seni gördüm test yaptırcaksın ya bugün.burdan bir bayanla tartışıp profilini kapatmışsın.sonıcunu öğrenememişim falan.hayır olsun artık.seni düşünerek yattım arkadaşım ondan heralde.

Kizlar selammm bende dun yaptirdim transferimi 1 ay once falan vok takip ediyordum burayi cok da yazmisligim vardir ama sonra transfer surecine kadar gitmemeye karar verdim sindi diger sayfalari hic okumadan direkt yaziyorum kimler var kimler yok eskilerden hicbir fikrim yok neyse uzatmayayim hepimizin transferleri yunurta toplamalati embryolariiii hayirli ugurlu olsun rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun nolur bana da dua edinnn...
Tekrar hoşgeldinnnn.hayırlı olsun tedavin.eskilerden yenilerden burdayız.2 tane çok taze annemiz var şimdilik.senin kaçıncı gün embiryolarıydı.inş herşey çok güzel olur bu defa

S Sece44 rüyamda seni gördüm test yaptırcaksın ya bugün.burdan bir bayanla tartışıp profilini kapatmışsın.sonıcunu öğrenememişim falan.hayır olsun artık.seni düşünerek yattım arkadaşım ondan heralde.
Canım çok tatlısının ewet şimdi geldik ewe çok sukur 72 ciktii Rabbim hayırlı sağlıklı gebeliklerde nasip etsin hepimize aminnnn

Hayırlı olsun arkadaşım aminn

Kızlar kontrolden geldim altın yumurtam 19.5 mm olmus bir tanede arkada 9.5 mm göründü ama o gecikti biraz işimize yaramaz sanırım cuma günü toplanacak inşallah 1. Kalite embriyo olur annesine tutunur rahim kalınlığı 8.1 mm dedi nasıl sizce
Aminn canimm masalllahhh yumurtan harika olmuş.hergun 1mm büyüyor yaklaşık cumayaa altinnn bir yumurta olacak hayirlisiyla.rahim duvarindaaa mikemmmmelll fewkaledeniin fewkinde Rabbim nazardan korusun senin transfere kadar 10u coktann asarrrr maşallah subhanallah.her şey çok güzel olacak Rabbimin izniylee

Tekrar hoşgeldinnnn.hayırlı olsun tedavin.eskilerden yenilerden burdayız.2 tane çok taze annemiz var şimdilik.senin kaçıncı gün embiryolarıydı.inş herşey çok güzel olur bu defa
Hosbulduk canim oyle mi gecen ay topikte pes pese hamile haberleri havada ucusuyordu insallah canlanir topik herkes bebisiyle yola devam eder. Canim benim 1 embryo transfer oldu malesef 5 embryodan sadece 1 tanesi genetige uygun goruldu fakat genetik sonucu anormal geldi hal boyle olunca 1 tane daha elimdr genetiksiz blastokist embryo vardi onu transfer ettirdim bakalim hayirlisi allahtan geride kalan embryom yok artim bu da sondu bizim icin cok yoruldum insalllah son bulur bekleyisimiz herkesle birlikte..

Back
X