2016 mayıs tüp bebek

kızlar çarşamba perşembe olur transfer demişlerdi aramadılar arasammı acaba
Bugün ararlar buyuk ihtimal ama sen de arayabilirisin. Bence yarina transfer. Ayni gun icin aksamdan veya transfer gunu sabahtan arıyorlar.

bebek_dostuu bebek_dostuu canım benim daha 4. günüm ve 3. gün embriyosu hiç akıl işi değil yani 6. gün bişeyler beklemek de işte beklemek zor geliyor lavanta ne kadar şanslı maşallah cesaret etti ilk stresi attı üstünden :KK9:
kesinlikle bekle canim. Allah korusun negatif cikarsa test gününe kadar eziyet olur. Tutacagi varsa da tutmaz. Icini rahat tut . Sakin sakin bekle. Insallah pozitiffff sonucunu aliriz

Saglikla al canim.kucagina insallah darisi bize insallah kacinci gun embryosuydu canim hangi doktor ilk defa mi denedin bu doktorda..
Canım bahçeci umut cem bey yaptı inşallah devamı da güzel olur Allahın izniylee her aşaması çok stresli geçiyor bu tüp bebeğin Rabbim hepimizin yuzunu güldursun inşallah bizim sperm problemimiz vardı Dr o yüzden çok riske almadı 2.gun embryolari

Aminn canimm masalllahhh yumurtan harika olmuş.hergun 1mm büyüyor yaklaşık cumayaa altinnn bir yumurta olacak hayirlisiyla.rahim duvarindaaa mikemmmmelll fewkaledeniin fewkinde Rabbim nazardan korusun senin transfere kadar 10u coktann asarrrr maşallah subhanallah.her şey çok güzel olacak Rabbimin izniylee
Ayy saol canim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Allahım herkesede bana da hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepinizden allah razı olsun bana dua edin yeter

G gipsyy dnzderya dnzderya sze de itiraf edeyim aslında bn 7ve 8 de idrar yaptım çıkmadı çok uzuldum elbette ama dayanamadım meraktan.9 da yapınca silik ciktii o kadar silik ki gorunmuyorr adeta

G gipsyy dnzderya dnzderya sze de itiraf edeyim aslında bn 7ve 8 de idrar yaptım çıkmadı çok uzuldum elbette ama dayanamadım meraktan.9 da yapınca silik ciktii o kadar silik ki gorunmuyorr adeta
uslu uslu bekliyormuş gibi bi de rol yaptın mı öyle mii :skandal: çok tatlısın kuzum yaa Allah iyiliğini versin yok yok benim cesaretim yok ben 8. gün direk kan veririm

uslu uslu bekliyormuş gibi bi de rol yaptın mı öyle mii :skandal: çok tatlısın kuzum yaa Allah iyiliğini versin yok yok benim cesaretim yok ben 8. gün direk kan veririm
Ahh ahhh rol yaptim ama bir de bna sorrr içim de neler kopuyorduu :))))

Back
X