- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İgneyi vurdurmadan once ampulunu avucuna al elinde isit biraz o zaman daha az etki ediyor.. O igneyi birakinca cok rahatlicaksin gercekten berabt birsey. 11. Haftaya kadar da progestana devam ettiriyolar onu birakincafa acayip rahatliyonNeyse oIsun bebeğim benimIe oIsunda katIanirim biraz daha
Bana tam gun vermedi ama benmkide biraz iri kac cm su anda seninki kac haftalikBenim bebeğim 5 gün önden gidiyor...bu şekilde olan var mı...bu arada tüm anne adaylarına boool şansss
Beş gün önde ya da beş gün geride olabilir zaten ölçümlerde +- 5 yazar bu da bunu ifade eder yani ultrason da bazen olduğundan eksik ya da fazla ölçebilir sağlıklı olsun da yavrularımızBenim bebeğim 5 gün önden gidiyor...bu şekilde olan var mı...bu arada tüm anne adaylarına boool şansss
Ben gordum cizgiyiselam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
Seni uzmek istemem ama bu catlatma ignesinin etkisi 5 gunde sonuc belli.olmazMerhabalar cumartesi günü(23) trasferim gerçekleşti dayanamayıp erken test yaptım sizce sonuç nasıl ?çok heyecanlıyım.2 senedir istiyoruz.çok tedavi gördüm.salı günü kan testi yaptrcam allah ksmet ederse
Aaa cnm olabilir hesaplamam gore bende test tarihime 7 gunn kala yapmistm ve 14 cikmisti kan sonucum sen yine kan testi yaptr:) hayirlisi olsunMerhabalar cumartesi günü(23) trasferim gerçekleşti dayanamayıp erken test yaptım sizce sonuç nasıl ?çok heyecanlıyım.2 senedir istiyoruz.çok tedavi gördüm.salı günü kan testi yaptrcam allah ksmet ederse
Olabilir cnm olabilir hatta ikizde olabilir. Bende snn tarihinde yaptrmstm kan testimi cikmisti :)Ama ben iki kez denedim ilki cok silikti bu seferki cok belli ,peki kaç gun sonra idrar testinde çıkarbirbuyuktemmuzaski