2016 mayıs tüp bebek

Benim bebeğim 5 gün önden gidiyor...bu şekilde olan var mı...bu arada tüm anne adaylarına boool şansss
Beş gün önde ya da beş gün geride olabilir zaten ölçümlerde +- 5 yazar bu da bunu ifade eder yani ultrason da bazen olduğundan eksik ya da fazla ölçebilir sağlıklı olsun da yavrularımız ;)

Merhabalar cumartesi günü(23) trasferim gerçekleşti dayanamayıp erken test yaptım sizce sonuç nasıl ?çok heyecanlıyım.2 senedir istiyoruz.çok tedavi gördüm.salı günü kan testi yaptrcam allah ksmet ederse

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar cumartesi günü(23) trasferim gerçekleşti dayanamayıp erken test yaptım sizce sonuç nasıl ?çok heyecanlıyım.2 senedir istiyoruz.çok tedavi gördüm.salı günü kan testi yaptrcam allah ksmet ederse
Seni uzmek istemem ama bu catlatma ignesinin etkisi 5 gunde sonuc belli.olmaz

Aaa cnm olabilir hesaplamam gore bende test tarihime 7 gunn kala yapmistm ve 14 cikmisti kan sonucum sen yine kan testi yaptr:) hayirlisi olsun

Back
X