- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevde-044 canim tebrik ediyorum sana sıkı sıkı tutunurlar bebişlerin insallah. Allah gönlüne göre versin inşallah
Ahh sekerimm beni günlük hayatta birden bir de hep böyle şeylerle uğraşıyorum:)) tesekkurler cevabın icinncanim ya 1 hamilelik yaşadım senin gibi deli sorular hic aklima gelmemisti. Tebbessum ettiriyorsun bana. Cok hossun. Agdada sıkıntı olmasa gerek. Ben yaptırmıştım.
canım ben ilaçsız transfer oldum daha adet günüme de var zaten. hoş daha önceki 2 tedavim de 8. gün adetim başlamıştı daha test günüm bile gelmeden ama bu sefer istemiyorum artık gelmesinnnAyy benim de agridi oylee ama adeti hiç dusunmeee ilaclarr zaten oteliyor onun .guzellll haberlere işarett Allahın izniylee.ben bile senle gipsynin günlerini sayıyorum her gunnnn:)
Doğal siklusta mi denendi sana? Nasil yapildi. Adet başlangıcının kacinci gununde transfer yapildi. Benim de ilacsiz dogal siklusta yapalim dedi ama kararsizim. Bugun yarın adet olacagim inşallah ve 2.gunu kontrole baslayacagiz transfer icincanım ben ilaçsız transfer oldum daha adet günüme de var zaten. hoş daha önceki 2 tedavim de 8. gün adetim başlamıştı daha test günüm bile gelmeden ama bu sefer istemiyorum artık gelmesinnn![]()
canım ben arefe gün adet oldum ertesi gün tatil diye iilk gün gittim doktora sadece baktı 10 gün sonra gel dedi doğal siklusta denedi faka t 10. gün yumurtamı istediği boyutta görmeyince süreç uzamasın stres olursun dedi ve 5 gün klomen kullandım sonra iki kontrol daha son kontrolde kan verdin e2 lh ve progesteron baktı sonuca göre de transfer tarihi verdi . adetin 20. günü transfer olmuş oldu valla ilaç kullanmamak çok rahat oldu şu anda sadece folbiol ve cleksan kullanıyorum inşallah Rabbim hayırla sonuçlandırsınDoğal siklusta mi denendi sana? Nasil yapildi. Adet başlangıcının kacinci gununde transfer yapildi. Benim de ilacsiz dogal siklusta yapalim dedi ama kararsizim. Bugun yarın adet olacagim inşallah ve 2.gunu kontrole baslayacagiz transfer icin
Aminn canım her şey çok guzel olacak inşallah 6 gün geçti bile tatlimmmmcanım ben arefe gün adet oldum ertesi gün tatil diye iilk gün gittim doktora sadece baktı 10 gün sonra gel dedi doğal siklusta denedi faka t 10. gün yumurtamı istediği boyutta görmeyince süreç uzamasın stres olursun dedi ve 5 gün klomen kullandım sonra iki kontrol daha son kontrolde kan verdin e2 lh ve progesteron baktı sonuca göre de transfer tarihi verdi . adetin 20. günü transfer olmuş oldu valla ilaç kullanmamak çok rahat oldu şu anda sadece folbiol ve cleksan kullanıyorum inşallah Rabbim hayırla sonuçlandırsın![]()
Canımmm süperim
Hayırlı olsun canım bebişlerin hep seninle kalsın inşmerhaba kızlar bebişlerimi aldım geldim bundan sonrası allaha kaldı
Massallahh hayirlii ugurluu olsunn insallahhh :))Kızlarrrr bakınnnn inanamıyorum
Çok teşekkür ederim çok şükür inş devamı gelir.Massallahh hayirlii ugurluu olsunn insallahhh :))
Çok sağol kuzummmm çok mutluyum 8.günüm dayanamadım işte.kan verdim.4 te falan çıkcak.ama çok silik değil dimi seninde böylemi çıkmıştı.Canım kaçıncı günün bugün![]()