- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gun embriyosu muydu ve kac taneydi? Bende senin gibi erken yapmistim aynen de boyle silik cikmisti :)Merhabalar cumartesi günü(23) trasferim gerçekleşti dayanamayıp erken test yaptım sizce sonuç nasıl ?çok heyecanlıyım.2 senedir istiyoruz.çok tedavi gördüm.salı günü kan testi yaptrcam allah ksmet ederse
Ama ben iki kez denedim ilki cok silikti bu seferki cok belli ,peki kaç gun sonra idrar testinde çıkar @birbuyuktemmuzaski
canim ya merak ettim kan tahlili baktirdin mi? Yada idrar testi. Pozitif haberinibekliyoruz canim inşallahselam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
ccanim kendini strese sokma. Cok erken. Bebegin yeni yeni tutunuyor sana. Bu endişelerinle strese sokarsin. Rahat ol. Tadini çıkar. Insallah pozitiffff haberini alirizMerhabalar cumartesi günü(23) trasferim gerçekleşti dayanamayıp erken test yaptım sizce sonuç nasıl ?çok heyecanlıyım.2 senedir istiyoruz.çok tedavi gördüm.salı günü kan testi yaptrcam allah ksmet ederse
Tek transfer diğerlerini dondurdum.Bu saaten sonrası alaha kalmış artık.siz hamilemisiniz ?5.gun embriyosu muydu ve kac taneydi? Bende senin gibi erken yapmistim aynen de boyle silik cikmisti :)
İnşallah teşekkürlercanim ya merak ettim kan tahlili baktirdin mi? Yada idrar testi. Pozitif haberinibekliyoruz canim inşallah
ccanim kendini strese sokma. Cok erken. Bebegin yeni yeni tutunuyor sana. Bu endişelerinle strese sokarsin. Rahat ol. Tadini çıkar. Insallah pozitiffff haberini aliriz
Tek transfer derken? 3. Gun mu 5.gun mu yaniTek transfer diğerlerini dondurdum.Bu saaten sonrası alaha kalmış artık.siz hamilemisiniz ?
sevde-044 canım hayırlı olsun bebisIerin anneleri ni çok sevsin sımsıkı tutunsunlar sana
Hayırlısı olsunn arkadasimm guzel haberlerini alırız insaaallllahh aminnmerhaba kızlar bebişlerimi aldım geldim bundan sonrası allaha kaldı
Ayy benim de agridi oylee ama adeti hiç dusunmeee ilaclarr zaten oteliyor onun .guzellll haberlere işarett Allahın izniylee.ben bile senle gipsynin günlerini sayıyorum her gunnnn:)
canim ya 1 hamilelik yaşadım senin gibi deli sorular hic aklima gelmemisti. Tebbessum ettiriyorsun bana. Cok hossun. Agdada sıkıntı olmasa gerek. Ben yaptırmıştım.Kızlar ben hep acaip sorular soruyor olabilirim ama maalesef takıntılarım var ve hep aklima temizlikte ilgili sorular geliyor kusura bakmayın lütfen.hamileyken agda konusunda ne dusunuyorsunuzz
merhaba kızlar bebişlerimi aldım geldim bundan sonrası allaha kaldı