Canım ben çok su içip çok tuvalete giderim.günde 4 litreyi buluyo.o yüzden saat gece 2 den sonra hiç su içmedim.sabah namazında tuvaletimi yaptım.sonraki ilk idrar 10.30 da yaptım testi.çok uzun oldu gerçi açıklamam.seninki 5.gün embriyosuydu dimi.benimki 4.gün embriyosu belki seninde 8.gün çıkabilir.
Endişelenme canım siyah geldi kahve geldi pembe geldi ara ara yine gelebilir korkma.Içerde eski kan olabiliyor.Veya crinone ucu ile biz tahriş ediyoruz.Çoğumuz sorduk bunu doktora.Bi sorun olmaz.Benimde bugün crionne jel çok değişik bir renkle geri gelmis içinde böyle yer yer kahverengi topaklar var biraz canım sıkıldı bugün baya geri gelmis onada sasrdim
Daha önce sormuştum normal demişlerdi bu nedenle bir daha aramayiı istemedim bnmde genelde yawru ağzı renginde geliyordu alışmıştık.bugun farklıydı.umarim guzel dewam eder insallah tedirginlik dewam ediyor
Çok sağol canimm insan yine de endişe ediyor elbette ama içim rahtliyor szin fikirleri aldikcaEndişelenme canım siyah geldi kahve geldi pembe geldi ara ara yine gelebilir korkma.Içerde eski kan olabiliyor.Veya crinone ucu ile biz tahriş ediyoruz.Çoğumuz sorduk bunu doktora.Bi sorun olmaz.
Yok be canim zararli degil. Rahat ol. Senin en iyisi. Benim de masa başı. Hic sorun olmadıKIZLAR SİZCE masa başı zararlımı transferden sonra
sağol canım rabbim bu kez emeklerimi boşia çıkarmasın o yYok be canim zararli degil. Rahat ol. Senin en iyisi. Benim de masa başı. Hic sorun olmadı
Yok be canim zararli degil. Rahat ol. Senin en iyisi. Benim de masa başı. Hic sorun olmadı
Canım benim bir de bana sor kalbim duracaktı.hiç bu kadar heycan yapmamıştım heralde
Canimm cokk guzellll ikizler mi geliyor acabaaa masalllahhh subhanallahKızlarr 172 çıktı maşallahhh rabbime şükür çok şükür
canım olabilir mi acaba yüksek çıkmış dimi?Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.Canimm cokk guzellll ikizler mi geliyor acabaaa masalllahhh subhanallah
Rabbim bilir elbet ama değerin çok guzel ki masallahcanım olabilir mi acaba yüksek çıkmış dimi?Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.
Maşallah canim tebrikler. Cok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarr 172 çıktı maşallahhh rabbime şükür çok şükür
Sanki tek gibi canimm benm 3. Gun embriyosu 12. Gun 150 cikmisticanım olabilir mi acaba yüksek çıkmış dimi?Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?