2016 mayıs tüp bebek

Canım ben çok su içip çok tuvalete giderim.günde 4 litreyi buluyo.o yüzden saat gece 2 den sonra hiç su içmedim.sabah namazında tuvaletimi yaptım.sonraki ilk idrar 10.30 da yaptım testi.çok uzun oldu gerçi açıklamam.seninki 5.gün embriyosuydu dimi.benimki 4.gün embriyosu belki seninde 8.gün çıkabilir.

Benimde bugün crionne jel çok değişik bir renkle geri gelmis içinde böyle yer yer kahverengi topaklar var biraz canım sıkıldı bugün baya geri gelmis onada sasrdim

Benimde bugün crionne jel çok değişik bir renkle geri gelmis içinde böyle yer yer kahverengi topaklar var biraz canım sıkıldı bugün baya geri gelmis onada sasrdim
Endişelenme canım siyah geldi kahve geldi pembe geldi ara ara yine gelebilir korkma.Içerde eski kan olabiliyor.Veya crinone ucu ile biz tahriş ediyoruz.Çoğumuz sorduk bunu doktora.Bi sorun olmaz.

S Sece44 canım bi problem yoktur.jeIden sonra geIenIer normal die biIiyorum benimde oIdu bi kaç kez jeIIe birlikte acik pembemsi akıntı tortu geImisti.canini sıkma ama yinede bi ara doktorunu için rahatIasin

S Sece44 canım bi problem yoktur.jeIden sonra geIenIer normal die biIiyorum benimde oIdu bi kaç kez jeIIe birlikte acik pembemsi akıntı tortu geImisti.canini sıkma ama yinede bi ara doktorunu için rahatIasin
Daha önce sormuştum normal demişlerdi bu nedenle bir daha aramayiı istemedim bnmde genelde yawru ağzı renginde geliyordu alışmıştık.bugun farklıydı.umarim guzel dewam eder insallah tedirginlik dewam ediyor

Endişelenme canım siyah geldi kahve geldi pembe geldi ara ara yine gelebilir korkma.Içerde eski kan olabiliyor.Veya crinone ucu ile biz tahriş ediyoruz.Çoğumuz sorduk bunu doktora.Bi sorun olmaz.
Çok sağol canimm insan yine de endişe ediyor elbette ama içim rahtliyor szin fikirleri aldikca

Kızlar normal de 12.gun pazar ama pazartesi ye yani 13.gune yazmisIar test tarihini.cok sanssizim pazara denk geIdigi icin:-(gunIer geçmek bilmiyor bende bu akşam iğneye gittiğimde test yaptırmak istiyorum.bugun 10.gun bakalım degerIer ne durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…