2016 mayıs tüp bebek

Aa ne güzel erkenden öğrendin canım benim sağlıkla gelsin paşa inşallah
Biz 12. haftadaki kontrolümüzde öğrenemedik erken belli değil dedi dr. Şimdi 14. Hafta bitiyor aslında bellidir ama daha iki hafta var diğer kontrole. ben de sabrediyorum ama iyice de meraklanmaya başladım

Canim bnm ya.iyi yapmissin.bu senin en doğal hakkin.hamissin daha ne olsun ya gerçekten oyIe onIar kadar sabırlı degiIiz.

Kızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.

Kızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.
Benim hep oylee canım özellikle bacak aralarim

Çok abartılı edildi benim ama hissediyordum artışı hep

G gipsyy tatlım maşallah değerin çok güzel bence de ikiz gibi inşallah inşallah amin benimki 3. Gün embriyosu yatın daha 7. Günüm yaa dayanamıyorum artıkk
Sabret canım en az 9.güne kadar canım.gerçi sen deneyimlisin dimi ilk deneme değildi sanırım.rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…