Sonrais da mi ilac yok ekstra. Cok şaşırdım ya. Arastirdin mi hic basari oarani nasil diye bu yontemde. Ben daha bakamadim bile.canım ben arefe gün adet oldum ertesi gün tatil diye iilk gün gittim doktora sadece baktı 10 gün sonra gel dedi doğal siklusta denedi faka t 10. gün yumurtamı istediği boyutta görmeyince süreç uzamasın stres olursun dedi ve 5 gün klomen kullandım sonra iki kontrol daha son kontrolde kan verdin e2 lh ve progesteron baktı sonuca göre de transfer tarihi verdi . adetin 20. günü transfer olmuş oldu valla ilaç kullanmamak çok rahat oldu şu anda sadece folbiol ve cleksan kullanıyorum inşallah Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Maşallah canim tebrikler. Rabbim saglicakla hayirla tamamina erdirsin ve yavrularini kucagina al güzel güzelKızlarrrr bakınnnn inanamıyorum
Canım hayırlı olsun bebişlerin ikiz mi transfer edildi maşallah bu saatten sonra hamilesin teste kadar pozitif durumu koru Allah emanet olunmerhaba kızlar bebişlerimi aldım geldim bundan sonrası allaha kaldı
Aaa süper ya maşallah tebrik ederimKızlarrrr bakınnnn inanamıyorum
Hayırlı olsun canım bebişlerin hep seninle kalsın inş
Canım hayırlı olsun bebişlerin ikiz mi transfer edildi maşallah bu saatten sonra hamilesin teste kadar pozitif durumu koru Allah emanet olun
Belirti sormuşsun belirtiye gelince ben hiç belirti yaşamadım hatta 6 haftadan sonra midem bulanmaya başladı o ana kadar hiç belirtim olmadı yani teste gittiğim 12. gün herşey çok sıradandı. Kalbini karartma belirti yok diye
sağol canım.ben de 2 yıldır ilk defa pozitif test gördüm.hep içimdeydi benim de.inşallah bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlar bu sevinci yaşasın.şu mübarek günde tek dileğim devamının gelmesi kavuştuğum günleri de görmek.Aaa süper ya maşallah tebrik ederimBen idrar testine cesaret edemediğimden direkt kan testi yaptığım için şu idrar testi hep içimde kaldı :))) ay ne güzel sırayla pozitifler bu hafta çok güzeldi
Hiç bir sıkıntı olmuyor cnm. Temiz yapan biri olduktan sonra tedirgin olmaKızlar ben hep acaip sorular soruyor olabilirim ama maalesef takıntılarım var ve hep aklima temizlikte ilgili sorular geliyor kusura bakmayın lütfen.hamileyken agda konusunda ne dusunuyorsunuzz
Ohhhhhh cokkk şükür cokkkk sukurrrrKızlarrrr bakınnnn inanamıyorum
Geldim canimmm cokk sewindimmmmm yaaaaaaaSece tatlım nerdesin bi hamisimiz daha oIdu
Tesekkur ederim canimmHiç bir sıkıntı olmuyor cnm. Temiz yapan biri olduktan sonra tedirgin olma
Evet canım senin gibi aptal bir gülümseme ile geziniyorum ortalıkta.Gulummmm 4e kadar için içine sigmayacakkkkkdnzderya sana da çok az kaldı onun 6.gunu sanırım
yok kuzum hiç hormon yok bende şaşırdım ama bu benim 4. tedavim hepsinde iğne ilaç doluylu bi de böyle denedikSonrais da mi ilac yok ekstra. Cok şaşırdım ya. Arastirdin mi hic basari oarani nasil diye bu yontemde. Ben daha bakamadim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?