2016 mayıs tüp bebek

Sonrais da mi ilac yok ekstra. Cok şaşırdım ya. Arastirdin mi hic basari oarani nasil diye bu yontemde. Ben daha bakamadim bile.

merhaba kızlar bebişlerimi aldım geldim bundan sonrası allaha kaldı
Canım hayırlı olsun bebişlerin ikiz mi transfer edildi maşallah bu saatten sonra hamilesin teste kadar pozitif durumu koru Allah emanet olun
Belirti sormuşsun belirtiye gelince ben hiç belirti yaşamadım hatta 6 haftadan sonra midem bulanmaya başladı o ana kadar hiç belirtim olmadı yani teste gittiğim 12. gün herşey çok sıradandı. Kalbini karartma belirti yok diye

ay canım çok tşk ederim evet 2 tane 5. gün emriyosu transfer edildi .çok sağol canım sizde allaha emanet olun . dularınızda unutmayın emek çekenlerin rabbim emeğini boşa çıkarmasın.

Aaa süper ya maşallah tebrik ederim Ben idrar testine cesaret edemediğimden direkt kan testi yaptığım için şu idrar testi hep içimde kaldı :))) ay ne güzel sırayla pozitifler bu hafta çok güzeldi
sağol canım.ben de 2 yıldır ilk defa pozitif test gördüm.hep içimdeydi benim de.inşallah bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlar bu sevinci yaşasın.şu mübarek günde tek dileğim devamının gelmesi kavuştuğum günleri de görmek.

@ankanas canım cinsiyet belli olmadı di mi kk da bi grup bayan nub teorisi diye bişey var onunla tahmin ediyorlar usg görüntüsünden .fal gibi :)
Benim dün doktor da pipisini görmeden erkek dedi.Sanırım o da ona göre söyledi.

Kızlar ben hep acaip sorular soruyor olabilirim ama maalesef takıntılarım var ve hep aklima temizlikte ilgili sorular geliyor kusura bakmayın lütfen.hamileyken agda konusunda ne dusunuyorsunuzz
Hiç bir sıkıntı olmuyor cnm. Temiz yapan biri olduktan sonra tedirgin olma

G gipsyy yyyyyyy ya bi iki saat kuran okumaya gittim neler olmuşşş Allahıma şükürrrr hadi bakalım kan sonucuyla taçlansın sevincimiz ilk idrarla mı yaptım canım benim 6. günüm bugün . Allahım bu topik uğurlu gelsin inşallahhhh

Sonrais da mi ilac yok ekstra. Cok şaşırdım ya. Arastirdin mi hic basari oarani nasil diye bu yontemde. Ben daha bakamadim bile.
yok kuzum hiç hormon yok bende şaşırdım ama bu benim 4. tedavim hepsinde iğne ilaç doluylu bi de böyle denedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…