Bana doktor demisyiki canm bunu ogrenince hani bu yuzden mi hamiel kalamiyom acaba dye tereddt etmistim sormustum doktor pihtilasma 8 12 hafta arasi dusuge neden olur oncesinde bisey olmaz demisti
İki embriyo mu konmustu ben tek koydurucam ikiz bana fazla.Belli degildi henuz kanda pozitif cikti deger yukselmedi yavas yavas dustu yogun hi kanamayla dustuler
Benimkilerde 8 hicreliydi ikiside kaliteleri cok iyi dedi embriyolog ama bir sonraki gunu bilemiyozki canm o gune gore normaldi ama sonra bolunmesi lazim fln ya zaten embriyo kaliteliyse gercekten gelisiminin devam etmesi gerekiyor.Benim kendiliginden yumrta oluyo catliyor doleniyor rahim temiz ama tutunamiyor iste.laparaskobi oldum sag tupum kapali sol acik belki ondandir dedim doktorda kesin bisey diyemiyor embriyo kalitesiz diyor ama 8 hucreliydi transver edilenler
Bir senedir her ay umutla bekliyorum olmuyor ama.cook şükür bir kere bile neden olmuo demedim of bile demedim vakti gelmedi heralde dedim
İki embriyo mu konmustu ben tek koydurucam ikiz bana fazla.
Yinede olacagi varsa olurda coook zor ikiz
Kizlr bu arada her gin konusuyoruz ama tedavileri nerelerde oluyoruz hic konusmadik:) ankarada tedavi goren var mi mesela ben baskentte yaptirdim.. Belki oralardada karsilasmisizdir kim bilir :))
Canm dizlerini hafif bukerek egil korkma bir de cok kucuk ve hemen kayiyor iceriye panik yapma hic can yakmiyor kendini kasmakizlar selam
progestani vajinal yoldan kullanabilen var mi
yapamadim ben itemiyorum arkaya dogru canim aciyor nasil yapabilirim bi yontem filan biliyor musunuz?
İşte onuda düşünüyorum ama ben.calisiyorum annem bakacak bebege ve ikize bakmasi imkansız o yüzden ikilemde kaldim amcamin eside arzu hanima tup yaptirdi iki tane kondu biri tuttu birinin kalp atislari oluşmadı ama blmym şimdilik kararsizimEvet iki tane koydular. Oyle deme saglik acisindan sorun yoksa iki iste bi tanidiga olmaz kalitesiz diye 7 tane koydular biri tuttu 12 yil sonra hemde.dogumu yaklasti nasip iste
Canim onu mu dusunuyorsun yani olacagi varda tek koysanda cift olur yani hayirlisi diyip teslim olmak lazim bence. Bende calisiyorum ustelik ailemdende uzak dayim ama hic dusunmedim daha nasil bakarim diye. Allah kolayligini verir diyorum elbet :))İşte onuda düşünüyorum ama ben.calisiyorum annem bakacak bebege ve ikize bakmasi imkansız o yüzden ikilemde kaldim amcamin eside arzu hanima tup yaptirdi iki tane kondu biri tuttu birinin kalp atislari oluşmadı ama blmym şimdilik kararsizim
Tabi canim nasibimizde var yapacak diyecek bisey yok yani tek koydurup ta ikiz olursa basimin üstünde yerleri var :))Canim onu mu dusunuyorsun yani olacagi varda tek koysanda cift olur yani hayirlisi diyip teslim olmak lazim bence. Bende calisiyorum ustelik ailemdende uzak dayim ama hic dusunmedim daha nasil bakarim diye. Allah kolayligini verir diyorum elbet :))
Insallah yarin guzel haber alirim, insallah hepimiz guzel haberler alalim.Karin agrisi herkeste oluyomus baksana adet belirtisiyle ayniymis hamilelik belirtileri sikma canini rahatca uyu dinlen bebeinde sım sıki tutunsun guzel annesine .hem benim pozitif cikmadan lekelerim oldu karnim agridi ooo neler neler ama pozitifi gordum sadece pihtilasma gec anlasildi o yuzden dustugune inaniyorum
Hayirlisi ins guzel haberlerin olur cnmInsallah yarin guzel haber alirim, insallah hepimiz guzel haberler alalim.
Tesekkur ederim.Hayirlisi ins guzel haberlerin olur cnm
Bence hepsi birer bahane olmayacaksa olmuyor.Gecen sefer ki tedavimde dr cok umutluydu yine 5.gun blast embriyo koydular ama sonuc negatif.Bu sefer ben cok umursamadim transferin ertesi gunu ise gittim :) cok ayakta kaldim cok yoruldum ama pozitif )))Insallah yarin guzel haber alirim, insallah hepimiz guzel haberler alalim.
Ben kardes merkezindeyim bahcecide ve cok memnunum.Benim gibi umutta tedavi olan var mı aaranızda kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?