İnsallah guzel guzel artmistr degerin canm guzel haberlerni bekliyoruzBence hepsi birer bahane olmayacaksa olmuyor.Gecen sefer ki tedavimde dr cok umutluydu yine 5.gun blast embriyo koydular ama sonuc negatif.Bu sefer ben cok umursamadim transferin ertesi gunu ise gittim :) cok ayakta kaldim cok yoruldum ama pozitif )))
Oyle cnm.ya olacagi varsa her türlü olur ben.ogluma hamile kaldigimda hic dikkat etmedim dikkat etmek aklima bile gelmedi diyebilirimBence hepsi birer bahane olmayacaksa olmuyor.Gecen sefer ki tedavimde dr cok umutluydu yine 5.gun blast embriyo koydular ama sonuc negatif.Bu sefer ben cok umursamadim transferin ertesi gunu ise gittim :) cok ayakta kaldim cok yoruldum ama pozitif )))
Doğum kontrolhapı ne icinBnmki seninkinden de.cok vat :) 3 tane doğum kontrol hapim var o bitecek adet olunacak 3.gun dra gidilecek.iğneler opu...vs vs :)) sonu bebis olsunda insallah her isteyen.icin hayirla sağlıkla
Kistim olusmustu onu eritmek icin kullaniyorum 10 gün once kontrolde eridigini gördük cok şükür tupe adetle baslayabiliriz dedi drDoğum kontrolhapı ne icin
Ben yatarak yapıyorumkizlar selam
progestani vajinal yoldan kullanabilen var mi
yapamadim ben itemiyorum arkaya dogru canim aciyor nasil yapabilirim bi yontem filan biliyor musunuz?
Rabbim tez zamanda sevindirsin bebeklerini kucağına almayi nasip etsin sanada bizede inşallahKızlar bende ümitliydim olur diye perşembe günü eşim ameliyat oldu mikro tese tam 5 saat sürdü kafayı yiyodum az kalsın cuma günü eşimden hiç sperm bulamadılar benden de toplamadılar bi akrabamız var çapa da oda sıkılma dedi 15 gün sonra pataloji sonucunu bekleyin dediler bakalım çıkarsa ona göre hareket edicez nasip kısmet herşey Rabbim ne derse onu yaşarız ve biz doktor kurbanıyız açıkçası çapa gibi bi yer 3 sene önce eşimde sperm varmış ama dondurmamışlar olur normal yolla diye eşimin yumurtalıkları karnından anca kasıklara kadar inmiş sonra ufalmış sağdakini almışlar zaten ameliyat çok ağır gecmiş olursa olur olmazsa Allah'tan ümit kesilmez.
Cok geçmiş olsun canim hayırlı olsun inşallahKistim olusmustu onu eritmek icin kullaniyorum 10 gün once kontrolde eridigini gördük cok şükür tupe adetle baslayabiliriz dedi dr
Bende yasmin kullanıyorum canım yarın son yasmin im lucrin iğnem başlıo yarın. Bende de kist varmış e2 düşük çıktı ondan vermişti bana da. Ama hergün aynı saatte dedi yasmin için.Kistim olusmustu onu eritmek icin kullaniyorum 10 gün once kontrolde eridigini gördük cok şükür tupe adetle baslayabiliriz dedi dr
Evet canım yazmıştım bende sabah. Bende kullanıyorum geçen tedavimde de kullandım. Rahim çok iyi çıkmıştı. Bende internetten sipariş verdim onları içiom yarın bende gidip yine alacam. Transfere kadar yanlız transfer sonrası içmeyinYarın a 101 e nar suyu geliyomus sabah gidip alayim adetin baslangicindan transfere kadar 1 er bardak icilmesi iyi oluyomus diye okudum bakalim
Allahtan umit kesilmez canim cok zor bir surec senin icin isyan etme hic elbet vardir bir hayir senn yuzunude guldurcektr rabbim bol bol dua etKızlar bende ümitliydim olur diye perşembe günü eşim ameliyat oldu mikro tese tam 5 saat sürdü kafayı yiyodum az kalsın cuma günü eşimden hiç sperm bulamadılar benden de toplamadılar bi akrabamız var çapa da oda sıkılma dedi 15 gün sonra pataloji sonucunu bekleyin dediler bakalım çıkarsa ona göre hareket edicez nasip kısmet herşey Rabbim ne derse onu yaşarız ve biz doktor kurbanıyız açıkçası çapa gibi bi yer 3 sene önce eşimde sperm varmış ama dondurmamışlar olur normal yolla diye eşimin yumurtalıkları karnından anca kasıklara kadar inmiş sonra ufalmış sağdakini almışlar zaten ameliyat çok ağır gecmiş olursa olur olmazsa Allah'tan ümit kesilmez.
Bana oyle bisey dememişti ama hep 9 9bucuk gibi içtim akşamları o igne ne icin cnm ben daha pek bisey blmyrm okuduklarimdan ibaretim bana adetin 3Bende yasmin kullanıyorum canım yarın son yasmin im lucrin iğnem başlıo yarın. Bende de kist varmış e2 düşük çıktı ondan vermişti bana da. Ama hergün aynı saatte dedi yasmin için.
Aa evet cnm bende birinden duydum ama kimden diyorum :) senden okumustum alayimda iceyim soyledigin için de sagol cnm ins faydali olurEvet canım yazmıştım bende sabah. Bende kullanıyorum geçen tedavimde de kullandım. Rahim çok iyi çıkmıştı. Bende internetten sipariş verdim onları içiom yarın bende gidip yine alacam. Transfere kadar yanlız transfer sonrası içmeyin
Sagol.cnm insallahCok geçmiş olsun canim hayırlı olsun inşallah
Asla isyan etmedim Rabbime bana böyle bi eş verdiği için hep dua ettim eşim çok sıkılıyo bende ona üzülüyorum tabiki herkes gibi bende istiyorum ama olmazsa yapıcak bişey yok buda benim sınavım der Rabbime sığınırım.Allahtan umit kesilmez canim cok zor bir surec senin icin isyan etme hic elbet vardir bir hayir senn yuzunude guldurcektr rabbim bol bol dua et
Zor gibi benim işim ama Rabbim bi mucize verir inşallah bana da isteyen herkese de.Rabbim tez zamanda sevindirsin bebeklerini kucağına almayi nasip etsin sanada bizede inşallah
2 tane yumurta gelişti bunu az gördük benim 4 defa denemem oldu 1 tanesi dondurulmus diğerleri normal ,ancak ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar iyi en azından transferden sonra negatif sonuç alırsak dondurulmus larla devam ederiz diye düşündük. Doktorum ile ortak karar verdik doktorum yinede yumurtaları toplayabiliriz dedi ama ben de istemedim... şimdi adetimi bekliyorum tekrar baslamak icin....Bu arada hayırlı olsun umarım bebeğin tutunur sağlıklı güzel haberler verirsin....evet canım cumartesi toplama işlemi yapildı pazarteside transferim oldu canım sizin nie kestiler ki tedaviyi
Rica ederim canım amacımız birbirimize yardımcı olmak tekrar yazman iyi oldu aslında çok aralarda kaldı herkes görsün yeniden. Çünkü rahim i kalınlaştırıyor ve transfer gününden itibaren içilmiyor canım. Lucrin yumurtaları baskılıo ve çatlamasını önlüyor ama benim dondurulmuş olacak ya ondan yumurtalar büyümesin, çatlamasın diye herhalde.Aa evet cnm bende birinden duydum ama kimden diyorum :) senden okumustum alayimda iceyim soyledigin için de sagol cnm ins faydali olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?