2016 mayıs tüp bebek

Haklısın çok ciddi bir mantık hatası hem de. Neye karar verdin? Amniyosentez yapıldı mı?

Haklısın çok ciddi bir mantık hatası hem de. Neye karar verdin? Amniyosentez yapıldı mı?
Başka bir doktora gittim hiç karıştırma bu işi dedi.Düşük yaparsan bir daha çocuğun da olmayabilir bu da bir risk dedi.Test sana hasta demiyor olabilir diyor dedi.Asıl doktoruma 2-3 hafta sonra gidebilirim.Onunla görüşüp karar veririm.ayrıntılı ultrasonla da yetinebilirim.Ama amniyosentez düşünmüyorum.

Kendini uzme canm o testlerde pozitif cikip saglikli dogan bebekler cok var.. Bende bu yuzden yapilmasini desteklemiyorum hic. Rabbim yardimcin olsun insallah
Çok sağol canım benim.İçimde kötü bir şey yok aslında Allah bilir tabi.Evet canım ya sadece elime pimi çekilmiş bir bomba verdiler doğuma kadar onunla yaşayacağım.Üstelik kk da o kadar okudum sakın yaptırmayın diyenleri.Ama bişey çıkacağını hiç düşünmemiştim.O rahatlıkla yaptırdım.

Bende aynen doktora guvendigim den yaptiracam tabi ama korkum var anestezi baya bi etkiliyo inşallah çok can yakmiyordur
bir arkadaş yaptırmıştı canim ikiz annesiydi o da. Sağlıcakla kucağına aldi oğluşlarini. Korkma ağrı falan olmuyor. Anestezi de hafif oluyor. Düşük riskine karşı twdbir alınıyor. Tek bebeklerde de yapılabiliyor. Gurbette zor cidden. Ben de gurbetteyim. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Kolaylaştırsın

lucina canim rahat ol. O kadar cok yakin çevremde bunu yasadim ki kesinlikle saglikli degil bu testler. Diwn send, hidrosefali ve bunun gibi bir sürü sey. Memlekette komsu kizindan amniosentez istemisler illa. Yaptirma dedim. O da zor bela hamile kalmis. Yaptirmadi ve doğurdu sağlıklı bir kızı var cok şükür. Heleki yaş biraz ileriyse testler sıkıntılı çıkıyor. Onemli olan şu; eger anomalili bir bebek olursa aldiracak misin? Eğer aldirmayi düşünmüyorsan testi yapmanın hic bir mantığı yok. Hamileligin tadini çıkar. Allahin izniyle sağlıklı bir sekilde yavrunu kucagina alırsın inşallah. Bu arada abimin eşi 3.cocuguna hamile. Ondan da istediler amniosentez. Sordular ne yapalim diye. Aynisini acikladim. Aldirmayiz dediler o zaman bekleyin dedim. İnşallah onlar da sağlıcakla kucaklarina alirlar. Stres yapma. Pozitif ol. Olasılık hesaplari bunlar. 20 yasinda annenin de down olabiliyor. Embriyoya yapilan genetik test bile %100 değil. Ye iç gez. Takilma bunlara canim

ya canm ben seni cok iyi anliyorum bende yaptirmicaktim doktora yaptirmicam diyemedim o andankendimi kan verirken buldum sonra bir hafta stres yasadim sonuc nasil cikacak diye..

Çok teşekkür ederim haklısın,çok güzel açıklamışsın.Ben onu ultrasonda öyle hareketli görünce içim erimiş aldırmak mümkün mü!

ya canm ben seni cok iyi anliyorum bende yaptirmicaktim doktora yaptirmicam diyemedim o andankendimi kan verirken buldum sonra bir hafta stres yasadim sonuc nasil cikacak diye..
Inşallah şüpheye mahal verecek bişey çıkmaz canım.Benim 3 gün oldu öğreneli İlk gün hiçbir şekilde sakinleşemedim.Ancak şimdi daha sakin düşünebiliyorum.Biraz araştırinca görüyorsun aslında çok saçma bir test olduğunu ama yapıyorsun yine de

Amniyosentez aldircaksanda eger cok tecrubeli bir doktora git mutlaka.. Ama bence su harmony dedikleri testi yaptirabilirsin amniyosentezden once.. kafani guzelce topla dusun canm

lucina canım şarkıcı özgünü biliyor musun down sendromlu bir bebeği olmuş. Röportajında da diyor ki doğduğunda öğrendik ve şok olduk çünkü testlerde hiç belirti yoktu. Ve bir sürü de yorum yaşanmış hikaue okudum ya da bizzat şahit oldum çevremde risk yüksek denen ve sağlıklı bebekler dünyaya getiren. Yani diyeceğim o ki o testler çok çok çok gereksiz kesin ve net. Yaş itibari ile risk olabilir falan diye yorum var mesela benim testimde sanki onu ben bilmiyorum. Biliyorum canım o test sonucunu alıp üzülen sensin seni teselli edemeyiz belki ama tevekkül etmekten başka da çaremiz var mı? Hepimiz için geçerli.

Evet doğru söylüyorsun.KK da da okudum testleri güzel çıkıp anomalili doğanı.Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.Çok teşekkür ederim.Bir de benim 2 ay var 35 ime bütün hastane işlerinde 34 görünüyorum hatta aynı gün yapılan başka testte yine 34 yazıyor ama bu test için yaşım 35,3 yazılmış anlamadım.

ben de 32 yim fakat testte 33 yazıyor galiba bebeğin doğacağı tarihe göre hesaplanıyor diye düşündüm ama sormadım da

Şu panorama testi mi denesen acaba. %99 söylüyormuş gerçeği. Senden bir tüp kan alınıyomuş o kadar. Ama çok pahalı 2000 tl felan.

Aminnn allah razı olsun canım cumlemizi inşallah tecrubelerinizi paylastiginiz için ayrıca teşekkür ederim ilaç gibi geldi inşallah hayrlisiyla hepimiz dokuz ayimizi saglikla doldururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…