2016 mayıs tüp bebek

evet ben pazar günü yapayım diyorum peki canım belirti oldumu bişey yaşamıyorumda ben

demekki belli olmuyor sadece bizim stajer diyor yüzünüz açıldı sevda hanım sizin ben çok fark etmiyorumda.

Şu panorama testi mi denesen acaba. %99 söylüyormuş gerçeği. Senden bir tüp kan alınıyomuş o kadar. Ama çok pahalı 2000 tl felan.
Düşündüm panorama yı ama %99 sorun yok çıkarsa benim için geriye kalan %1 gayet yüksek bir ihtimal aslında.

Kuzum sorma şimdide kesemi küçük acaba haftası niye benim hesabıma uymuyo hcg neden bakmadı ya yükselmediyse gibi yeni sorular geliştirdim.ama yinede bayağı bir rahatladım tabiki sabah ellerim titriyodu.
12. Haftaya geleme kadar hep o stresi yasicaksin ama 12. Haftaya geldigindee cok sasiracaksin tam anlamiyla bir bebek goreceksin ultrasonda o zaman bayaa rahatlicaksin :))

12. Haftaya geleme kadar hep o stresi yasicaksin ama 12. Haftaya geldigindee cok sasiracaksin tam anlamiyla bir bebek goreceksin ultrasonda o zaman bayaa rahatlicaksin :))
Hala inanamıyorum rüya gibi hiç bitmesin bu mutluluk.stresi yanında çerezi olsun.Ahh rabbim o günlere sağlıkla gelmeyi ve hepimize yine sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…