2016 mayıs tüp bebek

Gunaydin hayırlı sabahlar kizlar! Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz yine istanbul yollarına koyulduk. 2.kontrolümüz bakalim. Transfer tarihi ne zaman belirlenecek. Rabbim kimsenin emeğini bosa çıkarmasın inşallah

Gunaydin hayırlı sabahlar kizlar! Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz yine istanbul yollarına koyulduk. 2.kontrolümüz bakalim. Transfer tarihi ne zaman belirlenecek. Rabbim kimsenin emeğini bosa çıkarmasın inşallah
Günaydın canımmm hadi az kaldı sayılır o zaman hayırlısoyla git gel bakalım.

Kızlar nerdesiniz.üçgün önce hcg 1380 di bugün transferimin 16.günü 3244 çıkmış.dr herşey yolunda dedi.ama 3 günde 3 katına çıkması gerekmezmiydi.

Kızlar nerdesiniz.üçgün önce hcg 1380 di bugün transferimin 16.günü 3244 çıkmış.dr herşey yolunda dedi.ama 3 günde 3 katına çıkması gerekmezmiydi.
Uc katina yakin canm zaten doktorun guzel dediyse oyledir yuzde altmislard artis normal deniliyor hep

G gipsyy canım Rabbim sonuna kadar daim kılsın inş.sag salim bebisini kucağına almayı nasip etsin

Su günler çabucak gecsede keseyi gorup rahatlasak seceyle
canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.hakkımızda hep hayırlısını diliyorum.senin kontrolün ne zamandı canım.içinde bebek görünmüyoken bile keseyi görmek ordan yeni bir varlığın oluşumunu izlemek mükemmel bir duygu.ama stres bitmiyo tabi.

canim artışın gayet iyi. Herkeste farkli olabiliyor. Ki zaten doktorun sorun yok demis. Rahat ol takilma bunlara. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

bebek_dostuu canım hayırlı olsun doktor ne dedi?durumlar nasıl? transfer günü için bisey söyledi mi?
P.tesi ovulasyon testine basliyorum. Sali tekrar kontrol. O zaman belli olur galiba. Iyi dedi hersey. Bir yumurta var catlayip atilacak. Sonra transfer dedi

Biraz daha geçince o haftasiyla gelişimi net belirleniyor canım bi başka doktor da başka söyleyebiliyor.Şu an net bişey zor.Canını sıkma buna
Yaa öylemi canım biraz kafama takmıştım açıkçası sevindim şimdi.çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…