- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Her zaman son adete göreKızlar 5.gun transferIerinde gebelik haftası nasıl hesaplanır?son adete göremi?
Bence cikar canm 9. Gun benm cikmisyi 3. Gun embriyosu olmasina ragmen.. Kanda deger dusuk bile olsa cikiyor. İdrar herkeste cikmayabiliyor amacanım o zaman pazar günü kesin çıkar hatta yarınmı yaptırsam acaba.
Günaydın canımmm hadi az kaldı sayılır o zaman hayırlısoyla git gel bakalım.Gunaydin hayırlı sabahlar kizlar! Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz yine istanbul yollarına koyulduk. 2.kontrolümüz bakalim. Transfer tarihi ne zaman belirlenecek. Rabbim kimsenin emeğini bosa çıkarmasın inşallah
Uc katina yakin canm zaten doktorun guzel dediyse oyledir yuzde altmislard artis normal deniliyor hepKızlar nerdesiniz.üçgün önce hcg 1380 di bugün transferimin 16.günü 3244 çıkmış.dr herşey yolunda dedi.ama 3 günde 3 katına çıkması gerekmezmiydi.
canım sağol bildiğim halde sizden duymak nasıl iyi geliyor bi bilsenUc katina yakin canm zaten doktorun guzel dediyse oyledir yuzde altmislard artis normal deniliyor hep
canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.hakkımızda hep hayırlısını diliyorum.senin kontrolün ne zamandı canım.içinde bebek görünmüyoken bile keseyi görmek ordan yeni bir varlığın oluşumunu izlemek mükemmel bir duygu.ama stres bitmiyo tabi.Su günler çabucak gecsede keseyi gorup rahatlasak seceyle
Biraz daha geçince o haftasiyla gelişimi net belirleniyor canım bi başka doktor da başka söyleyebiliyor.Şu an net bişey zor.Canını sıkma bunakeseye dün bakıldı.benim hesabım dün 4+6 idi.ama ultrasonda 4 haftalık çıktı.
canim artışın gayet iyi. Herkeste farkli olabiliyor. Ki zaten doktorun sorun yok demis. Rahat ol takilma bunlara. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKızlar nerdesiniz.üçgün önce hcg 1380 di bugün transferimin 16.günü 3244 çıkmış.dr herşey yolunda dedi.ama 3 günde 3 katına çıkması gerekmezmiydi.
P.tesi ovulasyon testine basliyorum. Sali tekrar kontrol. O zaman belli olur galiba. Iyi dedi hersey. Bir yumurta var catlayip atilacak. Sonra transfer dedibebek_dostuu canım hayırlı olsun doktor ne dedi?durumlar nasıl? transfer günü için bisey söyledi mi?
Yaa öylemi canım biraz kafama takmıştım açıkçası sevindim şimdi.çok sağolasınBiraz daha geçince o haftasiyla gelişimi net belirleniyor canım bi başka doktor da başka söyleyebiliyor.Şu an net bişey zor.Canını sıkma buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?