2016 mayıs tüp bebek

Kizlar merhabalar 45.günümdeyim hala adet olmadim bir arkdsm uc dört gündür ateşimi olcmemi istedi sabahlari dil altindan 36.6 36.7 36.8 cikiyo bence hamilesin kist olunca ates düşük cikiyo.cok araştırdım ben bu ates konusunu dedi kendininde 5 sene cocugu olmamistu neyse onun israrirla test yaptım öğlen vakti yaptım ilk idrarla degil veee yine tek çizgiyi gordum ama hala adettd olmadim

Işlemden korkma canım genel anestezi oluyor uyuyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun. Biz bu bebege sahip olana kadar ne acılar çektik bu onlarin yanında hiç kalır insallah kolaylıkla atlatırsın. Kaç kilosun bu arada? Hamilelikte kilo aldın mı hiç?

Cnm tedaviden sonra gec adet olunuyor ben ilk adetimi 45 günde 2.sini 55 günde tarlusal adet söktürücüyle oldum. Dr.kist oluşmuş dedi. Bence dr.a görün cnm kist falan varsa büyümeden git

birde ayıptır söylemsi 6-7 gün su gibi akıntım çok geldi sizce belirtmidir bunlar.
Vajinal Progestan kullandığım için akıntıyı ayırt edemiyorum canım.belirti düşünme hiç.ben şu an hiçbirşey hissetmiyorum.tüm belirtililer uçtu gitti.zaten bi bel ağrım vardı.o da yok.

Bence bir doktora gorunmelisin canim bu kadar gecikmesi normal olmayabilir. Kist olusmus olabilir ya da baska birsey. bu kadar zamandan sonra olsaydi idrarda kesin cikardi bence. İhmal etme bir doktora gorun bence

Mucize olmus olsun cok isterdim ama testten sonra bnmde umudum.kalmadi ama bnm.icin 45 gun cokta.uzun bir sure değil pkolu oldugum icin en.erken 35 gunde oluyordum 45 50 dede oldugum cok zamanlar var

Orası öyle haklisin canım ben 47 kiloydum beş kilo verdim üç ayda malesef ama bizim sulalece yapimiz zayıf

Orası öyle haklisin canım ben 47 kiloydum beş kilo verdim üç ayda malesef ama bizim sulalece yapimiz zayıf
Canım bende çok zayıfım korkuyorum bebeği besliyemeyeceğim diye.iştahsızım zaten hep zayıftım.bak 13.haftaya gelmişsin maşallah

Hmm gerçekten zayifmışsın cnm en az 50 olsan ilk aylarda iyiydi mide bulantilarindan bişey yiyemiyor insan zayifliyor o da etkiliyor tabi. Ben de 60 kg ile başladım 800 gr almışım doğuma 75 le girmem lazım en fazla bakalım koruyabilecekmiyim kilomu

Ne kadarr az almissin massallahh ben 3 kilo aldimm ( halbuki mide bilantimdancok oldu kustum fln hep ama midem bulandikca cok ekmege yoneldim heralde

Oy kimisi almak için kimisi vermek korumak için bende almak için yemedigim kalmiyordu ama istifralar tam eritti inslah bundan sonra alırım

Canım bende çok zayıfım korkuyorum bebeği besliyemeyeceğim diye.iştahsızım zaten hep zayıftım.bak 13.haftaya gelmişsin maşallah
Korkma canım aynen zayiglikla basimiz dert te doktor kızıyor ama elimde değil ablam 40 la hamile kaldı 55 le doğum yaptı bide normal doğum Pıtır pitir sadece bol dinlen ben bol dinleniyorum inslah biz de kucagimiza aliriz yasatan koruyan allah

inşallah canım bizde de öyle doğuruveririz.Rabbim o günleri göstersin inş

Ne kadarr az almissin massallahh ben 3 kilo aldimm ( halbuki mide bilantimdancok oldu kustum fln hep ama midem bulandikca cok ekmege yoneldim heralde
Ben daha 15.haftaya kadar alırım. Benim de kanamam oluyor o yüzden birşey yemek istemiyorum ondan

Oy kimisi almak için kimisi vermek korumak için bende almak için yemedigim kalmiyordu ama istifralar tam eritti inslah bundan sonra alırım
Bebek aldırır sana bol bol canı birsey isteyecek sen de yiyeceksin bulantı sürekli devam etmicek geçecek bir gün

Bebek aldırır sana bol bol canı birsey isteyecek sen de yiyeceksin bulantı sürekli devam etmicek geçecek bir gün
Inşallah canım doktor da öyle soyledi inşallah bolca alirim:)) allah razı olsun canım senin de ikiz di ikiside aynı mı bizimkilerden biri biraz daha önde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…