2016 mayıs tüp bebek

Kızlar bugün devlet hastanesinde iğne vurulmaya gittiğimde merakımdan bi kan testi yaptırayim dedim.sonuc 1000.0. çıktı.kizlar bunu cozemedim bin mi 10 bin acaba fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim
Canım laboratuvara göre değişiyor bi üst sınır var ondan fazlasını ölçmüyor diye biliyorum.

Sonra kasigimda sürekli ağrı var diye evhamlanacaksin sonra o ağrı bir gün bitince niye ağrımıyor diyeceksin,Her gün miden bulanirken bi gün bulanmayinca endiseleneceksin,belki benim gibi her sabah uyanınca ilk işin göğsün ağrıyor mu diye bakarak güne başlayacaksın,bi gün az ağrısa endiseleneceksin,doğurana kadar bitmeyecek bu.Kolay elde etmedik hiçbirimiz.Çok haklıyız.Ben usg den 1 hafta sonra başlıyorum evhama 10. günden sonra gerginlik sinir,bi bahaneyle gidip görüyorum bebeği bir hafta daha sakin geçiyor sonra yine başlıyorum ya bişey olmuşsa diye.Hareket ederse rahat ederim diyorum o zaman da bugün az hareket etti diyerekten .... vs.vs. bitmeyecek

Kizzlarr benimle ayni haftalarda olanlarr kac kilo aldinizz acaba?? Ben 3 kilo almisim cokmu ki acaba
Ben de tam 3 kilo aldım hülya :) araştırdığıma göre ilk üç ay üç kilo almak normalmiş çok değilmiş bundan sonra daha çok ve hızlı alıcaz ama galiba

İşte aynı ben

Benim de 3 kilo yediklerime göre az bile taştan yumuşak ne görsem canım istiyor yiyorum.Ben ki yemek yemeye üşenen bir insanım
Taştan yumuşak mı oy çok doğru tespit valla bi de aklıma bişey düşüyor acaba canım mı çekti diyorum acaba yemem gerekir mi :))

Aynen tatlım bu evhamlar hiç bitmicek demekki sonu guzel olsun inş.bunlarda tatlı telaşlar.c anim sen dedikten sonra dusundum de bnm değerler hep kusuratli direk bini görünce değişik geldi banada niye

Takıntı seviyemiz aynı civarda sanırım.Tatildeyiz tabi boş vakit de çok olunca bol bol kafayı yiyebiliriz canım
Tabi kesinlikle tatil boşluğu da var ama gün içinde bişeylerle uğraşınca aklıma gelmiyor aslında hamile olduğumu bile unutuyorum ama ne zaman boş kalıyorum hooop takıntılar :)) ben daha çorap bile almadım yavruma bugün ilk kez bi bebek mağazasına girdim on saniye duramadım hâlâ inanmıyorum ya da korkuyorum sanırım beni anlarsın arkadaşım...

Aynı korku bende de var internette bebek alışverişi denk gelse dahi ter basıyor.Allah almayı giydirmeyi nasip eder hepimize inşallah.Ben bu sıkıntıyı yaşadığım için kendim kadar istiyorum herkese de.Sizin için de mutlu oluyorum kendim gibi.Forumdan kopamıyorum bu yüzden :)

Amin amin amin canım cümlenize nasip olsun inşallah. Şu altta çıkan takvimi bile zor ekledim inan elim korka korka :|
Aynen bu süreç insan da acayip izler bırakıyor korku sevinç heyecan merak çok karmaşık başına gelmeyen de anlamaz ama kimse anlamasın da Allah aratmasın evlatla sınamasın yine de kimseyi. İşte biz bizi anlıyoruz bi tek o yüzden de pozitif haberi alsak da arkadaşlardan koyamıyoruz. İmtihanlarımızın sonu çok güzel olur inşallah
Bu arada cinsiyeti öğrendin mi canım kaç haftalık oldun sen biz bilmiyoruz hâlâ bi kızım diyorum bi oğlum karnıma :))

Herkes benim gibi pimpirikli ve takıntılıymış yaşasınnnn.hergün yeni bir problem buluyorum.süt içmedim çocuğum aç mı kaldı neden midem bulanmıyo 300 gr zayıflamışım eyvah çocuğum tutunamıcak bana.ya kalbi atmazsa ya kese büyümezse hcg ne alemde.

16.Haftanın içindeyim 15+3. %90 erkek dedi doktor.Değişmez bence hep erkek hissettim.16-20 haftalar arası hareket hissedilebilirmis.Bütün günüm gaz mı bebek mi gaz mı bebek mi diye elim karnımda geçiyor.Hisseder gibi oluyorum iki gündür duygulanıyorum.Bi gaz için de o duyguları yaşıyor olabilirim tabi :))

Kesinlikle yalnız olmadığımı bilmek bana da iyi geliyor :))

En son pazartesi yaptirmistim 416,16.eger binse değer az katlanmış.umarim bi problem yoktur.keske yaptirmasaydim aklıma takıldı hayırlısı bakalım​
Canım bazı laboratuvarların cihazları belli bir sınıra kadar gösteriyor o yüzden. Mesela benim 2500 küsur du normalde ama gittiğim hastanede >1300 çıktı son değer buymuş daha da fazlasını makine gösteremiyormuş bir sorun yoktur merak etme

:))))) ya ben o hareketleri bebek sanıyorum iki üç gündür ama :)))))
Ben de tam 15+0 şuan cinsiyet belli değil daha bakalım 16 da gidicez dr a ilk kez bu kadar sabrettim tam 4 hafta sonra görcem yavruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…