Evt cnm. Ikisi arasinda 2 gün var benimkilerin. Ama 1 haftadır kanamam var korkuyorum birisine birsey olacak diyeInşallah canım doktor da öyle soyledi inşallah bolca alirim:)) allah razı olsun canım senin de ikiz di ikiside aynı mı bizimkilerden biri biraz daha önde de
gunaydin canim ins hayırlı sonuçlarla gelirsin canim. dualarimiz seninle. evde yaptin mi peki testgünaydın kızlar bugün 12.gün ve eşimle öğleden sonra test yaptıracaz dua edin. ihtiyacım var hepiniz sağlıcakla kalın.
maşallah iyi d ayanmissin. ins güzel sonuçlarla gelirsin. sabırsızlıkla bekliyorumgünaydın canım yok yapmadım direk kan testini bekledim dedim zaten rabbim yazmışşa erkende olsa gec de olsa olur dedim kan testini bekledim. eşimin işten çıkmasını bekliyorum. inş burdan yazarım olumlu sonucu.
Ahh kuzumm benim çok üzüldüm.Rabbim yardımcısı olsunKizlar seceye mesaj atmistim. Cevap yazmis. Kimyasla gebelik olmuş maalesef . Degeri düzgün yükselmemis. Morali bozuk ve buraya da yazip moralinizi bozmak istememis.
İnşallah güzel haberler alırız canım.sabrın sonu selamettir.ben umutluyum sendengünaydın kızlar bugün 12.gün ve eşimle öğleden sonra test yaptıracaz dua edin. ihtiyacım var hepiniz sağlıcakla kalın.
maşallah iyi d ayanmissin. ins güzel sonuçlarla gelirsin. sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırız canım.sabrın sonu selamettir.ben umutluyum senden
Canım benim kader yoldaşı sayılırız.Rabbim inşallah sana da nasip eder bu mutluluğugipsy çok sağolasın hep destek oldun bana seninkinide sağ sağlim kucağına alırsın aminn.
ayy çok heyecanlandım. ins güzel sonuçlar gelicek bize de umut olucaksin. dualarim seninle ins rabbim büyük.canım gittim verdim kanı 2 saat sonra çıkacak dua bekliyorum. kün fe yekünnn
Canim hayirli haberle don insallah...inşşşşşşşşş bayanlarr.
Canım benim inşallah yükselir adını yazarsan bugün senin için dua okuyabilir.inş dualarımız kabul olurHamile arkadaslar nolur bana da dua edin 9 yildir ilk defa pozitifi gordun onunda kimyasal olma riski var nolur dua edin bebegim.tutunsun bana simsiki yarinki test sonucumda mucize olsun rabbim.nolurbuarada 13. Gun degerim 75
Canim allah razi olsun hic aciktan ismimi yazmadim ozelden yazacaktim sana ama senin kapaliymis nikime dua et sonucta allah benjm kim.oldugumu biliyor rabbim de burda bulunan bulunmayan kalbinde evlat hasreti olan herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun innnnnsallahh..Canım benim inşallah yükselir adını yazarsan bugün senin için dua okuyabilir.inş dualarımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?