2016 mayıs tüp bebek

Şu özel mesaj olayını çözemedim bi türlü.bende minik eller diye dua ederim canım Rabbim bilir zaten.Minik ellerine kavuşman dileğiyle

H Hulya90 nasılsın ya ben de kaygı hat safhada bu günlerde yine saat başı aynada karnıma bakıyorum zor tutuyorum dr a gitmemek için kendimi

H Hulya90 nasılsın ya ben de kaygı hat safhada bu günlerde yine saat başı aynada karnıma bakıyorum zor tutuyorum dr a gitmemek için kendimi
Canm iyiyim yogun geciyor gunlerim.. Benimde vok gidesim var aslinda ama calisinca vakit bir sekilde geciyor.. Canm bu siralar midem asiri yaniyor ne yesem boyleyim cok kotu birseymis yaa resmen tat alamiyorum hic bir seyden.

Canm iyiyim yogun geciyor gunlerim.. Benimde vok gidesim var aslinda ama calisinca vakit bir sekilde geciyor.. Canm bu siralar midem asiri yaniyor ne yesem boyleyim cok kotu birseymis yaa resmen tat alamiyorum hic bir seyden.
Cuma gidicem nasipse aslında on gün vardı daha ama eşim yıllık izin aldı o tarihlerde biz de randevuyu öne aldık az kaldı ama zaman yaklaştıkça strese girdim sanki dr a da gidince bişey olucak gibi dr a gittikten bir hafta sonra yine başlıyor kaygı o da ayrı :) okulun açılmasını hiç bu kadar istememiştim gerçekten çalışırken kafa dağılıyor
Mide yanması bende de başladı iştahım var ama çok yiyemiyorum mide şişince daha çok yanıyor. Bana sade maden suyu iyi geldi tansiyon yüksekliği yoksa içebilirsin demişti ebe istersen bi dene canım sen na zaman gidecektin dr a

Ay canm icmez olurmuyimm her sey anlik rahatlatiyo sonra geri basliyor tahammulum kalmadi inan kac gundur perisanim bu midemdn ( bana 17. Haftada gel dedi canm daha randevu almadim baya zaman var yani benmkine

Ay canm icmez olurmuyimm her sey anlik rahatlatiyo sonra geri basliyor tahammulum kalmadi inan kac gundur perisanim bu midemdn ( bana 17. Haftada gel dedi canm daha randevu almadim baya zaman var yani benmkine
Beni bu tüm sıkıntılar mutlu ediyo aslında midem yanıyo bebiş benimle diyorum sapıttım :) eminim sen de öylesindir. Ben de tam 17 de gidecektim ama erken olacak bakalım ne dicek dr. Hepimiz hayır haberler alalım inşallah

Canm valla tam oyle diyemiyorumm calisirken cok zorlaniyorumm su donemlerde evimde istirahat egmeyi cok isterdim aslinda zorlanmaya basladim.. Hayirlisii insallahhh bi su kontrolude atlatsaydinm cok merak ediyorum bebisii :))

merhabalar
devamlı yazacagımı bildirmiştim. sık sık yazamıyorum ama takipteyim. 3 ve 5 agustos ta yumurta takiplerinin olacagını söylemiştim. dr. 7 -8 yumurtam oldugunu söyledi.sağ da ve solda. yumurtalık geliştirmek için ilaçlar verilmişti onları devamlı kullanıyorum. saatti saatine. 8 ağustos (dün) de kontrole gittim .dr. güvenç bey gayet iyi oldugunu söyleyerek bugünden için gelmemi söyledi. sağ ve sol yumurtalıklarda 21 ve 20 cm büyüklüğüne ulaşmış yumurtalar. bu gece 3:30 da gece kullanmam için 2 adet çatlatma iğnesi verildi. perşembe öğleden sonra yumurta toplama işlemi yapılacak. bu 2 gün evde istirahat etmemi çalışmaman gerektiğini söyledi. İnşallah sıkıntı yaşamadan toplama işlemide rahatlıkla geçer. yumurta toplama günü hem ücret ödenecek, hem de eşten spermogram alacaklar. sonraki süreci ben yaşadıkça sizlere mutlaka aktarıcam. öncesinde de söylemiştim. fulya da olmamım nedeni sizsiniz. burada ki yorumlar sayesinde oradayım ve çok memnunum. (Dr.Güvenç Karlıkaya)
ben ailemden kimseye söylemedim. (annem) kimse bilmiyor. dua alabilmem için sizlere ihtiyacım var. tüm isteyenlerin yanı sıra Rabbim bana da nasip etsin.

Aminn canimm insallahh.. Bende kimseye soylememistim hatta hala kimse tup bebek oldugunu bilmiyor bile seni vok iyi anliyorum tek basina mucadele etmek nasil zor bikiyorum.. Allah yardimcin olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…