2016 mayıs tüp bebek

Bende aynıydım hatta ben vajinsmstum:) o kadar şey yaşadık okdr cok ilac kullandık ki ben kendime aynayla bile bakamaz dokunamazdım Allahım derdi veriyorsa dermanını da veriyor bize şükretmek sabretmek düşüyor Allahımın izniyle herşey su gibi akıp geçecek bak burada hepimiz kaderdaşız biz çok güçlüyüz yeğenlerimin annesi

yumurtaları geliştimek için sanırım 7 - 8 gün iğne vuruldum. bu süreç uzun sayılmaz herhalde. regli ne zaman olurum bilmiyorum ama resmen olayım diye bekliyorum:) araştırdım b,r türlü bulamadım. benim gibi olup regli yi bekleyen var mı? kaç gün sonra regli oldular? bu arada bugün merkezden telefon bekliyorum . inşallah sıkıntı yoktur.

Çok sağol kardeşim aynen dediğin gibi inşallah yaşadıklarımı z da gunahlarimiza Kefaret olur Rabbim bize dayanma gücü versin inşallah iyi ki varsınız iyiki tanımisim sizleri

Canım anladığım kadarıyla yumurtalar toplandı ve dondurulacak sonra transfer edilecek.ilaçları kestikten birkaç gün sonra 3-5 gün sonra regly oluyosun.ancak bir sonraki regli çoğu kişide gecikiyor.10 gün geciken bile var.bilgin olsun

Canım senin transferin bu salı dimi.nasılsın hissediyorsun? çok az kaldı.
evet canim bu salı. Heyecanliyim. Su ana kadar cok pozitiftim. Ama nedense 2 gündür icimde bir sıkıntı negatiflik var. Cok uzadi .ilk defa dondurulmus deniyorum. Hayırlısıyla pozitif olur inşallah.

evet canim bu salı. Heyecanliyim. Su ana kadar cok pozitiftim. Ama nedense 2 gündür icimde bir sıkıntı negatiflik var. Cok uzadi .ilk defa dondurulmus deniyorum. Hayırlısıyla pozitif olur inşallah.
Vakit yaklaştıkça insan strese giriyor çok normal.hem dondurulmuşlarla gebelik oranı daha yüksekmiş.inşallah olacak canım umutlu olmaya çalış.

evet yumurtalar toplandı. 1. ve 3. gün haber verdiler. 10 yumurta toplandı , 8 yumurta döllendi. 8 yumurtanın gelişiminin iyi oldugunu dondurduklarını söylediler. bugün doktorumla görüşeceğim. çok merak ediyorum ne diyecek. son evreyi bitirmeye gün kaldı. bekleme kısmı benim için zor olacak , herkes gibi.
bugun 4 . gün. regli olmak üzereyim o zaman. Gipsyy çok teşekkür ederim.
İsteyen herkese rabbim nasip etsin inş.

Canım ilk söylediğinde bebek kız olcak diye emin konuştu. 12. Haftada. Bende şaşırdım eminmisiniz dedim yüzde 70 dedi. Daha sonra 15. Haftada tekrar bebek kız olcak dedi yüzde 99. Ama bacak arasına baktımı ne yaptı bilmiyorum doktor. söylemedi. Ben gördüm renkliyi açtığında bacaklarını açtı dümdüzdü orası çıkıntı yoktu :))

Iyi geceler arkadaşlar. Yarın sabah 10-10bucuk gibi çağırdılar. Transfer olacak Allahın izniyle insallah. 2 tane 5.gün embriyosu dondurulmuş. Yarın çözdurecekler. Dualarinizda beni de anarsaniz sevinirim. Ismim meliha. Allah razı olsun hepinizden. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda ve kolaylıkla. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

meliha'cım sabah namazında dualarım seninle olacak inşallah.hayırlısı ile sağlıkla bebeklerini al gel bakalım.Rabbim hemen güzel haberler almayı da nasip etsin.

meliha'cım sabah namazında dualarım seninle olacak inşallah.hayırlısı ile sağlıkla bebeklerini al gel bakalım.Rabbim hemen güzel haberler almayı da nasip etsin.
Allah razı olsun canım. Aminnnn cümlemizin İnşallah buradan güzel haberleri vermek nasip olur.

Canım transfere girmedin heralde dimi.senin için dualarımı ettim.hakkımızda hayırlısını versin rabbim.gönlümüzdekini de hayırlı etsin inş.
şu an odada bekliyorum. Önlüğü giydim. Idrara sıkışık vaziyette. Oda bulamadılar. Memorial cok.yogun. semra hoca inşallah transferi yapar da. Canim benim cok sağol. Aminnnn hepimiz için inşallah

resmen regli olmayı bekliyorum. regli oldugumda randevu alınacak ve dr gidilecek. doktor rahim durumuna göre bakıp transfer işlemi yapılacak, yada bir sonraki regli durumunda. tek embriyo yerleştirilecek. yaşım genç olduğu için (28 )tek embriyo yerleştiriyorlarmış. 35 yaş üstü olunca 2 ya da 3 yerleştirme yapılıyormuş. okuyanlara yardımcı olsun diye yazıyorum. burası bana çok yardımcı oluyor çünkü. :)
inşallah ben de bebeğime kavuşurum sizler gibi.her bebekte ağlamaktan kendimi alamıyorum. Rabbim hepimize yardım etsin.

Canım transfere girmedin heralde dimi.senin için dualarımı ettim.hakkımızda hayırlısını versin rabbim.gönlümüzdekini de hayırlı etsin inş.

Allahım sağ sağlim sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin. buradan bebeğimin kalp atışlarını duydum demeyi, doğum haberlerini almayı da sağlıklı, huzurlu yetiştirmeyide nasip etsin. AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…