Teşekkür ederim canım, nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? Herşey yolunda mıGüzel olur bence. Geçmiş olsun bu arada.
Canim sonucum 255.20 cikti ama bugun 17. Gun bilmiyorm hayirlisi allahtan..dua edin nolurr..hic dusme olmadi ama sadece 1 kere guzel yukseldi cok da dusuk basladim 11. Gun 47 13. Gun 75 15. Gun 144 17. Gun 255 bir bilgisi olan da yazsin lutfen bir umut olsun benim icin de .Bende şimdi gördüm ama yine de okudum canım.
Nerede actin canm konuyu tam hangi kisimdaArkadaşlar ben 2017 ocak-şubat anneleri olarak başlık açtım. Bilginize...
Nerede actin canm konuyu tam hangi kisimda[/QUO
tüp bebekte açtım canım aynı yerde yani 2016 mayıs tüp bebek ile, çünkü hamilellik bölümü çok karışık
Benm tsh imda biraz dusuk cikiyor ilac kullaniyorum onun icin canmKızlar selam okuyorum ama bayadir yazamadim aşırı halsizlik bulantılar derken günler geçiyor kan testlerinin ble yeni yaptırabildim..ama tsh düşük t3 ve t4yuksek çıktı Dr um izinde pzt gosterbilcem demir eksikliği de malum halsizlik çok zorladı beni tsh ile ilgili sorun yaşayan oldu mu
İnternetten okdumm kafam karisti hamilelikten önce normaldi.. o zaman bana da ilaç verir herhalde canimBenm tsh imda biraz dusuk cikiyor ilac kullaniyorum onun icin canm
Muhtemelen verir.. Benm de hamilelikten once normaldi ama hamile kalinca dustu hemenİnternetten okdumm kafam karisti hamilelikten önce normaldi.. o zaman bana da ilaç verir herhalde canim
Ah canım benim buradaki tüm arkadaşların yaşadıkları da benim içime işliyor kaç haftalık oldum kopamıyorum burdan kimin duası kime geçecek belli mi olur arkadaşım inşallah Rabbimin kabul edeceğine inanarak dua edelim. Adın gonca mı sana isminle dua edelim. Yumurta toplama günü hemen döllenme yapılır ertesi sabah ararlar seni kaç tane döllendiğini söylemek için. Yumurta toplama gününden itibaren başlarsan saymaya o gün 0. Gün kabul ediliyor ve 3. ya da 5. gün transfer olur genelde ama bazen 4. gün de olduğu oluyor. Döllenmeyi takip edip embriyoların durumuna göre dr ve embriyolog en iyi günü seçer sen o aşamada içini çok ferah tut çünkü bu bir insanın rahme düşüş anı onu kimse değiştiremez vakti saati var. Benim 3. gün transferi olmuştu ve transfer saatim tam 7 saat gecikti bir sezeryan hastası yüzünden ama hiç paniğe kapılmadım Rabbime bıraktım inan bu süreçte teslimiyet en güzel ilaç. Elinden geleni yap tevekkül et. İnşallah nasip olur hamile olursan zaten vesveseler çoğalıyor :)
Yumurta toplandığı gun döllenme oluyor. Senin embriyolarının kac güne jadar ilerleyecegi önemli. Tabi embriyoloğun görüşü de önemli. Yumurta toplama gününü saymadan en gec 5.gün transfer oluyor. İnşallah kaliteli embriyoların olusur ve sana sıkı sıkı tutunurlar
Herkesin tedavi sekli farkli oluyor sen ilaclari uzun sure mi killamdin regl olmak uzereMisin yani?? Pazar gunu embriyolarin gelisimiyle ilgili bilgi vermek icin aricaklar su anda dollenme olmus ama her embriyo saglikli bir sekilde ilerleyemiyebiliyor her gun bolunmesi lazim fln yani canm10 yumurta toplandı. 8 döllendi. pazar arayacaklarını söylediler. regli olduktan sonra yapılır dediler ama anlamadım.
pazar günü tam olarak ne söyleyecekler ?
Canım bazen döllenen yumurtaları dondurup bir ya da iki ay mola verip ondan sonra transfer ediyorlar.embşryoların gelişimi ve sayısına göre duruma karar verebilirler10 yumurta toplandı. 8 döllendi. pazar arayacaklarını söylediler. regli olduktan sonra yapılır dediler ama anlamadım.
pazar günü tam olarak ne söyleyecekler ?
11.haftam canım :)Ben evde zor geciyorum Allah yardmcn.olsun canm.kacinci haftadasin...
Amin insallah cnm evet yaa cok sukür :)) bu arada bende bir sinir var bir sinir oyle boyle degil ya hamileler agresif ters sinirli vs. olabilir derlerdi de inanmazdım valla ufacık seylere deliriyorum çat diye laf sokuyorum umarım başıma bi gun bisey gelmez :)))Canmm bende ayni durumdayim calismak iskence sankii( cok sukurr amaa bu gunumuzee.. Mide bulantilarim azaldi benm ama tam gecti sayilmaz. Bu haftada midem yanmalarim artti ve karnim acayip gerildi sanki.. Dogurana kadar sirekli birseyler cikacak galibaa.. Cok sukur bugunumuzee evlatlarimizi saglikli bir sekilde alalim insallaj kucagimizaa
Canım badem yagı kıllanma yapabiliyo diye duydum bi dikkat et yaparsa farklı bisey kullan istersenCatlak henuz bende olusmadi canim badem yagi killaniyorum ise yarat mi bilmiyom ama.. Benmde oyle canm alt kisimlarima dogru kasiklarima baski hissediyorum artik.. O yuzden saliya aldim randevuyu insallah iyidir bebisleeimizz
17. Hafta ayrintili ivin erken degil mi yaa.. Benm bildigim 20 21 de yapiliyot ama. Bende erken gidicem 15+4 de gitmis olacagim.. Sevindim 18 de cagirmasina yaa iki hafta sonra bir daha goruruz bebisi ohh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?