2016 mayıs tüp bebek

Bende şimdi gördüm ama yine de okudum canım.
Canim sonucum 255.20 cikti ama bugun 17. Gun bilmiyorm hayirlisi allahtan..dua edin nolurr..hic dusme olmadi ama sadece 1 kere guzel yukseldi cok da dusuk basladim 11. Gun 47 13. Gun 75 15. Gun 144 17. Gun 255 bir bilgisi olan da yazsin lutfen bir umut olsun benim icin de .

Kızlar selam okuyorum ama bayadir yazamadim aşırı halsizlik bulantılar derken günler geçiyor kan testlerinin ble yeni yaptırabildim..ama tsh düşük t3 ve t4yuksek çıktı Dr um izinde pzt gosterbilcem demir eksikliği de malum halsizlik çok zorladı beni tsh ile ilgili sorun yaşayan oldu mu

Benm tsh imda biraz dusuk cikiyor ilac kullaniyorum onun icin canm

kızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL

Pakize ismim. duaların için çok teşekkür ederim. dün yumurta toplama işlemi yapıldı. 10 adet. ugün aradılar 8 tane döllenmiş. pazar günü tekrar arayacaklarını söylediler. . bana adet görürsün sonra yaparız dediler ama. neden niçin anlamadım. siz fulya hastasımıydınız?

10 yumurta toplandı. 8 döllendi. pazar arayacaklarını söylediler. regli olduktan sonra yapılır dediler ama anlamadım.
pazar günü tam olarak ne söyleyecekler ?

10 yumurta toplandı. 8 döllendi. pazar arayacaklarını söylediler. regli olduktan sonra yapılır dediler ama anlamadım.
Herkesin tedavi sekli farkli oluyor sen ilaclari uzun sure mi killamdin regl olmak uzereMisin yani?? Pazar gunu embriyolarin gelisimiyle ilgili bilgi vermek icin aricaklar su anda dollenme olmus ama her embriyo saglikli bir sekilde ilerleyemiyebiliyor her gun bolunmesi lazim fln yani canm

Canım bazen döllenen yumurtaları dondurup bir ya da iki ay mola verip ondan sonra transfer ediyorlar.embşryoların gelişimi ve sayısına göre duruma karar verebilirler

Amin insallah cnm evet yaa cok sukür :)) bu arada bende bir sinir var bir sinir oyle boyle degil ya hamileler agresif ters sinirli vs. olabilir derlerdi de inanmazdım valla ufacık seylere deliriyorum çat diye laf sokuyorum umarım başıma bi gun bisey gelmez :)))

Catlak henuz bende olusmadi canim badem yagi killaniyorum ise yarat mi bilmiyom ama.. Benmde oyle canm alt kisimlarima dogru kasiklarima baski hissediyorum artik.. O yuzden saliya aldim randevuyu insallah iyidir bebisleeimizz
Canım badem yagı kıllanma yapabiliyo diye duydum bi dikkat et yaparsa farklı bisey kullan istersen

H Hulya90 canım bugün kontorole gittim. Herşey yolunda sağlıklıymış çok şükür :) demir başladı doktor sıvı şurup gibi günde iki defa. Birde 17. Hafta gel demişti ayrıntılı ultrason için. Şimdide dediki 21. Hafta yapcakmış. Arada 18. Hafta gel yine bakalım rutin kontrol dedi. Bilgin olsun canım.

17. Hafta ayrintili ivin erken degil mi yaa.. Benm bildigim 20 21 de yapiliyot ama. Bende erken gidicem 15+4 de gitmis olacagim.. Sevindim 18 de cagirmasina yaa iki hafta sonra bir daha goruruz bebisi ohh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…