Canım benim adet sancım hiç olmadı.hala da yok.ama hep progestan kullandım.ama kardeşimin doğal hamileliğinde ağrısı olmuştu.özellikle adet gününde çok şiddetli demiştiGünaydın arkadaşlar! Nasılsınız? Transfer sonrası 6.gunum. Bugün veya yarin adet tarihim. Cok yogun adet belirtileri yaşıyorum. Progesteron kullanmiyorum. Hamile arkadaşlar sizde de böyle olmusmuydu? 3.gunden beri boyleyim.
Canım benim 19 gun yapıldı 5.gun emriyosuydu
Canim 18.gunu yapildi. Oluşan yumurtanin çatlaması gerekiyor. Tedavinin uzerinden 2. adet döneminde yapildi.
Birşey sormak istiyorum. transferi reglinin kaçıncı günü yapıyorlar?
bilmiyorum ya inşallah benim de öyledir. Ne zor böyle hayırlısı olsun inşallah. Cevabın için teşekkürler canımCanım benim adet sancım hiç olmadı.hala da yok.ama hep progestan kullandım.ama kardeşimin doğal hamileliğinde ağrısı olmuştu.özellikle adet gününde çok şiddetli demişti
adetin 1. gününden itibaren saymaya başlıyorsun. O şekilde 18 yada 19. Güne tekabül ediyor. Ama sen daha adet olacaksin. Sonra tekrar olacaksın. Stres yapma. Hayırlısıyla zaman geçiyorbu kadar süre beklemek çok zor.benim daha 1. reglim olmadı. olmadı diye strese girdim. bu transfer günüde anlamadım. yumurta toplama işleminden sonra mı sayıyorsunuz.
bilmiyorum ya inşallah benim de öyledir. Ne zor böyle hayırlısı olsun inşallah. Cevabın için teşekkürler canım
adetin 1. gününden itibaren saymaya başlıyorsun. O şekilde 18 yada 19. Güne tekabül ediyor. Ama sen daha adet olacaksin. Sonra tekrar olacaksın. Stres yapma. Hayırlısıyla zaman geçiyor
Canim bu kadar stres yapma. Cabucak geçiyor zaman. Ben de senin gibiydim. Bu kadar uzayacagini beklemiyordum ama bak iste persembe sonuç alacağım insallah. Gecikmeyebilir reglin. Bende gecikmedi meselaoff . çok var desene. daha ben bu regli mi bekleyemiyorum; bir sonraki regli nasıl gelir bana. gelmez bence. takvimi takip etmekten yoruldum şimdiden. bak yine hesap yapıyorum. hadi en geç cuma ya hasta olsam , 26 ağustos. 26 eylüle kadar olmayacagım. bazen 2. reglini geç oldugunu da sizlerden öğrenmiştim. 5 gün de geç gelse. ekim 1 diyelim. 18 de beklesem transfer olsa. 9 da gebelik testi için beklesem 27 ekim sonuç öğrenicez demek. 2 ay sürem var. bana zaman hiç geçmez
Canim bu kadar stres yapma. Cabucak geçiyor zaman. Ben de senin gibiydim. Bu kadar uzayacagini beklemiyordum ama bak iste persembe sonuç alacağım insallah. Gecikmeyebilir reglin. Bende gecikmedi mesela
Şişli memorialde tedavi gördüm canim. Canim transfer sonrası ilk gün istirahat. Sonrasinda normal yaşama yavaş bir dönüş olacak. Agir kaldirmayacaksin. Yukari uzanmayacaksin. Banyonu sicak suyla yapma. Bol proteinli beslen. Su ic. Birkac gun iliski yasak. Böyle söylenenler. Ananas kavrulmamis kabak çekirdeği avokado yemeyi öneriyorlar. Ben pek bir sey yapmadim. Dikkat ettigim tek sey temizlik yapmadim. Digwr türlü her isimi yapiyorum. Çalışıyorum zaten. Heleki beslenmeme hic dikkat etmedim. Nasip canim Rabbim inşallah hayirla sağlıkla kolaylıkla nasip eder yavrularımızı.ne kadar zor geliyor anlatamam. stres yapmıyorum dersem kocaman yalan söylemiş olurum. inş zaman geçecek. stres yapmamak içinde uğraşacağım.aklımda ki soruları burada tamamlayınca rahatlıyorum ben. hamilelik sonrası ne olacak diye merak ediyorum şimdide. bu arada transfer sonrası neler yasak? sen nasıl geçirdin? inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz. güzel haberler alırsın. sen nerede yaptırmıştın transferi? hangi merkez?
Canım çok az kalmış.ağrıların devam ediyor muCanim bu kadar stres yapma. Cabucak geçiyor zaman. Ben de senin gibiydim. Bu kadar uzayacagini beklemiyordum ama bak iste persembe sonuç alacağım insallah. Gecikmeyebilir reglin. Bende gecikmedi mesela
Yok canim ağrılarım bugün azaldi. Bugun adet tarihim ama adet olmadim cok şükür:)))) 1 gün kaldi canim. Heyecanla bekliyorumCanım çok az kalmış.ağrıların devam ediyor mu
İnşallahhhhhhh canim ya. Gel gitler arasında geçiyor valla. İnşallah hamilelik topiğinde ben de olurum. Benden baska tedavi olan da kalmadi galiba:)))bebek_dostuu canım heyecanla sonucunu bekliyoruz.ins pozitifi göreceksin tatlım rabbimin izniyle
Sabah yapacagim insallah. Aksam yapacaktim ama sabah idrariyla daha iyi olur diye düşündüm. Aslinda bu sabah da yaptim ama karar veremedim. Böyle cok silik gibi bir şey vardi. Ama emin olamadim. Tekrar test aldım. Sabah yapacagim. Adet sancilairm yine başladı buarada. Cok garip ya. Hep tuvalete koşuyorum adet oldum diyebebek_dostuu canım inşallah bebeğin seninle ben inanıyorum.Canim idrar testi yapmayı düşünüyor musun ?
Yazarim canım. İnşallah dediğin gibi olur.bebek_dostuu canım bnmde çok çok siIikti.dikkatli bakınca belli oluyordu.Seninde Bebis geliyor desene .Canım haber bekliyorum test yapınca buraya yaz olur mu?aklım sende.hayirli haberler inş.
Tutmuş tür canim tutmuştur sımsıkı tutunur anneciğine inşallahG gipsyy L lavantacicegi Canlar testi terkrar yaptım ama cok silik. Biraz bekleyince cok hafif belirginlesiyor ama hadi inşallah hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?