Cilmara flaster canim.ben 2.de adet olmuştum[/QUOTE
Can'ım bugün gittim doktora. Cuma gününe transfer dedi. Aynı bantları kullanıyoruz. Bir çok ta ilaç verdi. Heyecanlıyım. inşallah güzel sonuçlanır .
Ayyy insallah benim ki de dokullur canim icimi rahatlattin tesekkur ederimmYaptı ama çenedekiler döküldü biraz göbeğimde var ama çok çok değil
C
Canim hadi hayırlı olsun. Cok sevindim cok heyecanlandim. İnşallah sıkı sıkı tutunsunlar annelerine. Dualarim seninle. Sen de pozitiffff sonucunu alacaksin Allahin izniyle İnşallah
bu yazı bile nasıl mutlu etti beni anlatamam. burada ki herkese nasıl ihtiyacım var bilemezsin. inaşşalah. bütün emeklerimiz karşılığı alırız. zaman geçmesine geçiyor ama stres yapmadan duramıyorum. bir çok şey düşünüyorum şuan da. birde unu fark ettim ben doktoruma hiçbir şey soramıyorum unutuyorum. sonra nasıl acaba diye düşünüyorum. sana sorsam? cronone jel var ya 2x1 yazıyor. günde 2 mi kullanılacak. eğer öyleyse verilen ilaç bana yetmiyor demek. hergün bir tane kullanıyorum. doğru mu yapıyorum acaba?C
Canim hadi hayırlı olsun. Cok sevindim cok heyecanlandim. İnşallah sıkı sıkı tutunsunlar annelerine. Dualarim seninle. Sen de pozitiffff sonucunu alacaksin Allahin izniyle İnşallah
birde beslenmene dikkat et dedin ama ne yemeli yada en çok neyden uzak durmalıyım?
canim günde 2 defa alacaksin. 1 adet sabah 1 adet aksam. Panik olma. Ilaci yap. 4-5 dakika uzan. 15 dakika filan yürüyüş yap sonrasinda muhakkak. Yürüdükçe ilac etki ediyor. 2 saat sonra da ic çamaşırını degis. Islak.kalmasin. mantar kaşıntı yapiyor.bu yazı bile nasıl mutlu etti beni anlatamam. burada ki herkese nasıl ihtiyacım var bilemezsin. inaşşalah. bütün emeklerimiz karşılığı alırız. zaman geçmesine geçiyor ama stres yapmadan duramıyorum. bir çok şey düşünüyorum şuan da. birde unu fark ettim ben doktoruma hiçbir şey soramıyorum unutuyorum. sonra nasıl acaba diye düşünüyorum. sana sorsam? cronone jel var ya 2x1 yazıyor. günde 2 mi kullanılacak. eğer öyleyse verilen ilaç bana yetmiyor demek. hergün bir tane kullanıyorum. doğru mu yapıyorum acaba?
cay kahve sigara icme. Bol ilik su ic. Protein ağırlıklı beslen. Nane maydanoz az ye. Kabak cekirdegi ananas tuket.birde beslenmene dikkat et dedin ama ne yemeli yada en çok neyden uzak durmalıyım?
Degerler hakkinda bilgim yok. Ancak yüksek olmais gerekiyor. Progesteron da ilaveten kullaniyorsan sonuc yüksek olacaktir. Hamilelikte progesteron degeri yüksek olirKizlar transfer sonrasi progesteron degerleriyle ilgili bi fikriniz var mi?baya yuksek cikti benim
Benim baya yuksek ciktida merak ediyorum..genelde herkes hamilelikte yukseliyor diyo.. kafam cok karisti..Degerler hakkinda bilgim yok. Ancak yüksek olmais gerekiyor. Progesteron da ilaveten kullaniyorsan sonuc yüksek olacaktir. Hamilelikte progesteron degeri yüksek olir
Kahve prosestesin salgılıyordu diye bugün içtimcanim günde 2 defa alacaksin. 1 adet sabah 1 adet aksam. Panik olma. Ilaci yap. 4-5 dakika uzan. 15 dakika filan yürüyüş yap sonrasinda muhakkak. Yürüdükçe ilac etki ediyor. 2 saat sonra da ic çamaşırını degis. Islak.kalmasin. mantar kaşıntı yapiyor.
cay kahve sigara icme. Bol ilik su ic. Protein ağırlıklı beslen. Nane maydanoz az ye. Kabak cekirdegi ananas tuket.
Bak simdi bunlara kafani takma hic. Soguk suyun zarari yok. Sadece bağırsakların çalışsın kabiz olmaman için ilik su iceceksin. Nane maydanoz da abartmadan yiyebilirsin ama bundan sonra öyle yeme. Unutma olacagi varsa olur. Bende ilacsiz denendi ve oldu. Yani tutunacagi varsa tutunur. Lutfen pimpirikli olma. Bundan sonraisna dikkat et. Allahin izniyle insallah bu defa olurKahve prosestesin salgılıyordu diye bugün içtimilacı günde 1 kullanıyordum crınone nane maydonoz yedim östrojen olacak diye. Birde ben çok soguk su içiyorum. Ne yazdıysan 1 gündür tam tersini yapıyormuşum, (
merkezden aradılar. 5 embriyo çıkarmışlar. 5 i de iyilermiş. :) 2 gün daha takip edilip, cuma sabahı arayacaklar. transfer için saat söyleyecekler. .ok heyecanlıyım. sana özellikle çok tesekkür ederim. fıstık ezmesi ve süzme yogurt tüketimini çoğalttım. söylediklerini yapıyorum. iyi ki varsın:) allahın izniyle inşallah olur.Bak simdi bunlara kafani takma hic. Soguk suyun zarari yok. Sadece bağırsakların çalışsın kabiz olmaman için ilik su iceceksin. Nane maydanoz da abartmadan yiyebilirsin ama bundan sonra öyle yeme. Unutma olacagi varsa olur. Bende ilacsiz denendi ve oldu. Yani tutunacagi varsa tutunur. Lutfen pimpirikli olma. Bundan sonraisna dikkat et. Allahin izniyle insallah bu defa olur
Cok sevindim canım. İnşallah kaliteli kaliteli bölünüp coğalirlar. Canim sen de iyiki varsin. Dualarim seninle. İnşallah olur sağlıkla hayırlamerkezden aradılar. 5 embriyo çıkarmışlar. 5 i de iyilermiş. :) 2 gün daha takip edilip, cuma sabahı arayacaklar. transfer için saat söyleyecekler. .ok heyecanlıyım. sana özellikle çok tesekkür ederim. fıstık ezmesi ve süzme yogurt tüketimini çoğalttım. söylediklerini yapıyorum. iyi ki varsın:) allahın izniyle inşallah olur.
amin. inşallah. kaldı 1 gün. :)Cok sevindim canım. İnşallah kaliteli kaliteli bölünüp coğalirlar. Canim sen de iyiki varsin. Dualarim seninle. İnşallah olur sağlıkla hayırla
Sabahın hayrında dua istemeye geldim :)) bugün günlerden transfer . Arayıp saatini söylesinler diye bekliyorum :) sabırsızım ve bir o kadar da heyecanlı.Cok sevindim canım. İnşallah kaliteli kaliteli bölünüp coğalirlar. Canim sen de iyiki varsin. Dualarim seninle. İnşallah olur sağlıkla hayırla
Transfer saatti belli oldu . 15:30 idrara sıkışık olmanız gerekiyor. Gelirken su için dediler :) resmen az kaldı. Sonra gün saymaya başlayacağız. Allah'ın izni ile kucağıma almayı da nasip eder inş. Bu arada embriyo gayet iyi dediler:) 1 tane transfer olacak.merkezden aradılar. 5 embriyo çıkarmışlar. 5 i de iyilermiş. :) 2 gün daha takip edilip, cuma sabahı arayacaklar. transfer için saat söyleyecekler. .ok heyecanlıyım. sana özellikle çok tesekkür ederim. fıstık ezmesi ve süzme yogurt tüketimini çoğalttım. söylediklerini yapıyorum. iyi ki varsın:) allahın izniyle inşallah olur.
canim hadi hayırlısı olsun. Cok sıkışık gitme sakin. Orada da bekletiyorlar. Hemen sıkışıyorsun. Sonrasinda biraz dayanabilmen icin. Canim ya heyecanli bekleyiş. Rabbim inşallah yavrunu nasip eder bu transferinleTransfer saatti belli oldu . 15:30 idrara sıkışık olmanız gerekiyor. Gelirken su için dediler :) resmen az kaldı. Sonra gün saymaya başlayacağız. Allah'ın izni ile kucağıma almayı da nasip eder inş. Bu arada embriyo gayet iyi dediler:) 1 tane transfer olacak.
Ve transfer yapıldı. 23 eylül test yapılacak . Dua edin nolur. Tutunsun. Bu arada 21 eylül benim de doğum günüm. Doğum günü hediyesi olur inş.Cani
canim hadi hayırlısı olsun. Cok sıkışık gitme sakin. Orada da bekletiyorlar. Hemen sıkışıyorsun. Sonrasinda biraz dayanabilmen icin. Canim ya heyecanli bekleyiş. Rabbim inşallah yavrunu nasip eder bu transferinle
İnşallahhhhhhh canim küçük mucizen seninle olur. Dogum günü hediyen olur. Hemen banyo yapma. Sicak suyla banyo yapma. İstirahat et. Yarin hareketlen canim. Dualarım seninelVe transfer yapıldı. 23 eylül test yapılacak . Dua edin nolur. Tutunsun. Bu arada 21 eylül benim de doğum günüm. Doğum günü hediyesi olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?