2016 mayıs tüp bebek

6 ekim kese kontrolü var. Heyecanla bekliyorum. Kese kaçıncı hafta görünüyor. Bulantılar ne Zaman başlıyor. Bugün bulantım olur gibi oldu erken değil mü?

6 ekim kese kontrolü var. Heyecanla bekliyorum. Kese kaçıncı hafta görünüyor. Bulantılar ne Zaman başlıyor. Bugün bulantım olur gibi oldu erken değil mü?
kese test gunhnden bir hafta sonra goruluyir.. Benm bulantimda 6. Haftada basladi 18. Haftaya kadar devam etti

canim transfer tarihinden sonra 15. gün kese, 25.gün kalp atışı duyuldu. Benim bulantilarim cok erken başladı. Ve cok rahatsiz edici. Belki sende olmayabilir. İnşallah olmasin rahat gecsin

canim transfer tarihinden sonra 15. gün kese, 25.gün kalp atışı duyuldu. Benim bulantilarim cok erken başladı. Ve cok rahatsiz edici. Belki sende olmayabilir. İnşallah olmasin rahat gecsin
Saydım şimdi 13 .günü denk geliyor. görülür inşallah. Neden bu kadar geriye attılar hiç anlamıyorum.

Rabbim sana bagislasin insallah Canm benm 12. Gün degerim 1000.0 çıktı doktor ikiz dedi öyle gorunuyor dedi bende cook merak ediyorum salı tekrar gidicem gerçi ama değer böyle olunca hem korku hem sevinc
cnm snn eski mesajinla karsilasinca yazmak istedim bnm de degerim yuksek,snn ikiz mi cikti,bn bi sorun mu var diye korkuyorum.

Benimde 6.haftada başladı.12.haftadayım.hala devam ediyor.
Kızlar yakkaşık 4 gün önce lekelenmem oldu. çok korktum. doktor progestan verdi 2 kutu. bugün son iğneyi olucam. günde 2 doz aynı anda alıyorum. yürümekte yatmakta zorluk çekiyorum. yarın kendi doktoruma randevum var. bu ilaçları ne zamana kadar kullanacağım acaba? bebeğime birşey olur mu?

Korkma canım ve stres yapma. Ne kadar gerekiyorsa kullanacaksın tabi dr un seni yönlendirir zaten. Ben ilk gebeliğimde 6,5 ay kullandım. Başka bir topikte 20 haftalık hamile arkadaşlarımız var hala kullanan. Sen istirahat et bol bol. Kaç haftalık gebeliğin?

Ben kalp atisinu duyana kadar igneyi kullandim fitilinide 12. Haftaya kadar kullandim ikiz gebeligi olan bir tanidigim doguma kadar kullandi o igneyi.. Kisiden kisiye degisiyor yani

Canim lekelenmen geçti mi? Nasilsin?

7
7 hafta 2 günlük. İğne yi istemedin tekrar jele geri döndük günde 1 tane .

Can'ım geçmişti ama dün yine oldu. Korkmamaya çalışıyorum. İli bıraktım istirahat ediyorum . Umarım herşey yokuna girer. Perşembe kontrolüm var
Rahat ol canim. Lekelenme sıkıntı degil. Istirahat et. Stres yapma kendine. Kanama alanları oluyor bazen. Kanayabiliyor ama kanamayadabiliyor. Benim daha onceki gebeligimde rahime yakin alanda bir kanama odagi vardi. Kanayabilir dedi. Hazirlikli ol dedi ama kanamadi. Lekelenme de geçer. Bebege zarar vermez Allahın izniyle. Kontrol sonucunu yaz.

Şuan da hastanedeyim. Sıra bekliyorum. Çıkar çıkmaz yazacağım

Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?

Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?
canim e2 degerini hic sormadım. Değer kacken yapiliyor bilmiyorum. 6 yumurta toplandi. 3 olgundu. Sen ne aşamadasin?

Teşekkür ederim. İstirahat Etmeye çalışıyorum çık sıkılıyorum. Sen nasılsın? Ne kadar oldu? :)
kanama gibi birsey var mi? Yavas yavas hareket et. Ben de 13.haftadayim. cinsiyet belli oldu. Bir kızımız Olacak Allahın izniyle. Darısı sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…