2016 mayıs tüp bebek

İnşallahhhhhhh canim küçük mucizen seninle olur. Dogum günü hediyen olur. Hemen banyo yapma. Sicak suyla banyo yapma. İstirahat et. Yarin hareketlen canim. Dualarım seninel
çok teşekkür ederim.amin inş.bugün akşama doğru duş almayı düşünüyorum. soğuk suyla:))

çok teşekkür ederim.amin inş.bugün akşama doğru duş almayı düşünüyorum. soğuk suyla:))
Ilık suya yakin olsun. Soguk suyla sakin yapma:))) titreteceksin yavruyu. Allahim guzellikle gecirmwyi nasip etsin. Simdiden kendine program yap. Gez toz, keyif aldigin insanlari cagir. Strese girip de vücudunu dinleme. Allaha emanet ol

Merhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrol hapi verdi mi? hangisini verdi? adetin kaçıncı günu basladiniz?

Ilık suya yakin olsun. Soguk suyla sakin yapma:))) titreteceksin yavruyu. Allahim guzellikle gecirmwyi nasip etsin. Simdiden kendine program yap. Gez toz, keyif aldigin insanlari cagir. Strese girip de vücudunu dinleme. Allaha emanet ol
Teşekkür ederim. Gezmeye tozmaya başladım. Stres yapmıyorum çok şükür. Ben ne zaman hissetmeye başlıcam onu merak ediyorum :) sen de Allah'a emanet ol.

G gonca0206 canim nasılsın ne alemdesin? Zaman geçiyor Allahin izniyle. Kaçıncı günündesin? Kolaylikla pozitife dogru yol alıyorsun inşallah
İyiyim herhalde. Kaşıntım çok bugün. Zor duruyorum. Bek Ağrı'm arada kasık Ağrı'm oluyor. Eylül 9 da transfer olmuştu onu da sayarsam 8 gün oldu. Az kaldı haklısın. İnşallah pozitiftir. Annemlere çaktırmadan tatil de ilaçları kullanmak çok zor :)) bugün iğnem var. Bir yer bulup vurdurmam lazım . Nasıl olacaksa:)

Merhabalar doktor bana hunilesme olduğunu söyledi bebek asagidaymıs çok.korkuyorum heyet raporu verdi evdeyim suan =(

Bugün öldüm ağrıdan. Karnım ağrıyor şuan . Belim kasıklarım. Grip oldum bide. Üşüyorum. Uyuyamıyorum . Merak ediyorum çok. Bugün gebelik testi yaptım dayanamayıp, silik çizgi var mı yok mu anlamadım resmen. Var gibi ama onu görmek istiyorum diye çok dikkatlimi bakıyorum anlamadım. Zaman geçmiyor.

Merhabalar doktor bana hunilesme olduğunu söyledi bebek asagidaymıs çok.korkuyorum heyet raporu verdi evdeyim suan =(
merhabalar canim. Geçmiş olsun. Korkma canım. Sıkıntı olmaz Allahin izniyle. Rahime dikiş falan atiyorlar. Rahat ol sen.

geçmiş olsun canim. Kötü olmus. Resmini çekip gonderseydin keşke. Bence pozitifff. Kendine dikkat et. Beslenmene istirahatine dikkat et. Annenlerde ilac kullanmak zor olur. Test tarihinde orada mi olacaksin

Kizlar mrhba bisey sorcam sizi bebeyin ense kalinligini saglikli olup olmadigini testleri kacinci haftada yapiyorlar ve normal kadin dr mu yapiyo onu kesin kendileri yapiyomu yoksa soylememizmi gerekli doktora

Yok Can'ım dün geldik. Şükür o günde iğneydi vurdurdum. Aklıma geldi ama ışığı vurur fotoğraf yanıltır diye de çekmedim. Gece atarım fotoyu ama bekledikçe daha net olur mu? Yani bu saatten sonra doğruyu gösterir mi bilmiyorum. Hala kan testi yaptıramadım. Bugün yaptırırım dedim yine nasip olmadı. Birde kasık Ağrı'sı falan olunca belirtiden sayıyorum ben. Doğrumu düşünüyorum bilmiyorum. Ne olur benimle olsun bebeğim.

Kızlar dayanamayıp test yaptırdım. Bugün11. Gün. Sonucum 348,06 çıktı:)) hamileyimmmm. Çok şükür. Bebek dostu sonsuz teşekkür ederim duaların için. Varlığın içim. Rabbim herkese pozitifi ardından sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inş.

cok sevindim cok mutlu oldum canim. Rabbim hayirla saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah. Dikkat et kendine ve tadini cikar. Darisi isteyen dileyen herkesin başına olsun inşallah. Öpüyorum seni güzel annemiz

Bende sessiz bir takipçi olarak bu güzel habere çok sevindim.hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle

cok sevindim cok mutlu oldum canim. Rabbim hayirla saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah. Dikkat et kendine ve tadini cikar. Darisi isteyen dileyen herkesin başına olsun inşallah. Öpüyorum seni güzel annemiz
Canım nasıl gidiyor hamilelik.arada girip okuyorum.benim bulantılar şiddetle devam etmekte.ama bebekler iyi çok şükür.sen nasılsın herşey yolundadır umarım

Rabbim isteyen dileyen herkese versin inş. Sağ salim birde kucağına alışarsam binlerce kez şükürler olsun.

Canım nasıl gidiyor hamilelik.arada girip okuyorum.benim bulantılar şiddetle devam etmekte.ama bebekler iyi çok şükür.sen nasılsın herşey yolundadır umarım
canim mesajina cok sevindim. Benim de bulantilarim erken başladı. Bendeki tek belirti bulanti. Kusma filan yok cok şükür. Bebişlerin iyi olsun inşallah bulantilarin gecer canim. Senin ikiz olunca daha zordur. Rabbim kuzucuklarini saglikla hayirla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. 12.haftadan sonra kesilir bulantilar. Arada böyle ses ver canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…