- 19 Mayıs 2016
- 35
- 15
- 3
- 37
Çok sevindim AllahTest sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
tup bebek kardeşliğini
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor.
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
Benide eklermisiniz lütfen liste harika olmuş :) hepimiz güzel haberi verelim inşallah yaşım 35 ilk tüp denemem 12mayıs opu 17mayıs transfer 5.gün blast 2 embriyo bursa acıbadem dondurulmuş yok test 30mayıs sebepsiz infttup bebek kardesligi
jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, Hamiiisss
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis
dolunayk84 : Bruksel tup bebek merkezi, 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi (5 embriyo donduruldu), test 27 Mayıs
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor.
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
Hosbulduk tesekkur ederim :) sizinde bebeğiniz hayirli olsun. Allah bize de nasip eder insallah. 6. Gun baya iyimis :) ben 12. Gunde yaptirmayi dusunyorum. Hangi bahcecide yaptirdiniz acaba ?
canim bilgileri verdikce arkadaslar hemen ekliyorum listeyeBirde bi kader arkadaşımız vardı negatif sonuç almıştı edacım adını hatırlayamadım
Fulyada yaptirdim cok da memnunum.
Bebişim 11 yumurta toplandı hepsi döllendi fakat 5. Güne gelen 6 taneydi 1 tane transfer .... kızlar dr söylemedi ama ben nerdeyse 1 aydır dvit3 kullanıyorum faydasu olduğunu düşünüyorumD dolunayk84 ay canim bizde de sorun morfoloji insallah benim de dondurulmuslarim olur yakac yumurta toplanmisti canim senden?
ekledim canim usteki listeye cok sagol :) insallah guzel haberlerini alicaz :)Benide eklermisiniz lütfen liste harika olmuş :) hepimiz güzel haberi verelim inşallah yaşım 35 ilk tüp denemem 12mayıs opu 17mayıs transfer 5.gün blast 2 embriyo bursa acıbadem dondurulmuş yok test 30mayıs sebepsiz inft
Amin inşallah hepimizin kucağını dolsun ınga seslerinden uykumuz kaçsın annelik tacını devralalım annelerimizden :)ekledim canim usteki listeye cok sagol :) insallah guzel haberlerini alicaz :)
canim kesinlikle benim doktorum bana gunluk 2000 iu D vitamininiu tavsiye etti. Ayrica CoQ10 de yumurta ve sperm kalitesinde etkili. Esiniz de sorun varsa mutlaka E vitamini alsin.Bebişim 11 yumurta toplandı hepsi döllendi fakat 5. Güne gelen 6 taneydi 1 tane transfer .... kızlar dr söylemedi ama ben nerdeyse 1 aydır dvit3 kullanıyorum faydasu olduğunu düşünüyorum
Yaaa vallaa ben de oyle hissediyorumm :)Ayy agzindan bal damliyor canmm insallahhh :)) icine mi dogdu neden oyle dedinn kii:))
Ay siz boyle dedikce mutlu oluyorum insallah hepimiz hamis oluruz yaa .. Bu arada kizlar bende b c d vitamini kullaniyom ayrica folic asitYaaa vallaa ben de oyle hissediyorumm :)
Cok iyi yapıyosun bence canım devammmm :)))Ay siz boyle dedikce mutlu oluyorum insallah hepimiz hamis oluruz yaa .. Bu arada kizlar bende b c d vitamini kullaniyom ayrica folic asit
Yumurta geliştirici ilaçlarının kaçıncısındasın canım? Yani ortalama olarak OPU'na ne kadar var?Benide eklermisiniz hayirli olsun
YAS 26. KAYSERİ MEMORİAL 2.DENEME (İLKİ KİMYASAL GEBELİK) SORUN PKO,YUMURTA TAKİBİNDEYİM
RABBİM EN KİSA ZAMANDA BİZLEREDE ANNE OLMAYİ NASİP ETSİN AMİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?