2016 mayıs tüp bebek

Bol yogurt ayran da fena gaz yapar ama :))))
yogurt ayran gaz yapmaz canim sut gaz yapar icinde ki laktozdan dolayi. Yogurt ve kefir fermantasyon urunu oldugu icin bakteriler o laktozu parcaliyor. Ben de laktoz intoleransi var ondan sut icemem ama yogurt kefir ayran da hic gaz olmuyor

beni de ekleyin
yas 32 ankara hrs hastanesi bize bir tani konulmadi ama sebepsiz infertilite diyorum ben
opu oldu transfer gununu bekliyor
kendini ohss zannediyor

yogurt ayran gaz yapmaz canim sut gaz yapar icinde ki laktozdan dolayi. Yogurt ve kefir fermantasyon urunu oldugu icin bakteriler o laktozu parcaliyor. Ben de laktoz intoleransi var ondan sut icemem ama yogurt kefir ayran da hic gaz olmuyor

Bana yogurt felaket gaz yapiyor canim.Sutu bende laktozsuz iciyorum aksi halde davul gibi sisiyor karnim.

Canim kefir icebiliyorsan mutlaka ic. Icindeki probiyotik bakteriler cok rahatlatir seni. Ya da yapamazsan bol bol yogurt ye, ayran ic canim. Faydasini gorursun.
Kefiri çok severim yoğurt sofradan hiç eksik olmaz ama benim bağırsaklar çok uyanık hemen bağışıklık kazanıyor bi süre sonra çok nazlılar ya da uyuz

beni de ekleyin
yas 32 ankara hrs hastanesi bize bir tani konulmadi ama sebepsiz infertilite diyorum ben
opu oldu transfer gununu bekliyor
kendini ohss zannediyor
Kaç yumurta toplandı canım hadi hayırlısı inşallah ohss değilsindir bol su iç tuzdan uzak dur. Çok yumurta olunca oluyor genelde ohss

Tatlım günaydın, kabızlığın çaresi çok basit, kahverengi kayısılardan 3 tane sini akşamdan 1 şişe içme suyunun içğne koy sabah ilk içececeğin su bu olsun , gün içinde suyu bitir şişen kayısılarıda ye , geçmiş olsun ....

Günaydın kızlar bende lucrin iğneme başladım iğneleri özlemişim onu farkettim Rabbim bu mübarek cuma hürmetine hepimizin gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı cumalar

Bak bu denenir super )

Gunaydinlaaar hayırlı cumalaaar
Bu aksam son yasminimi de icip adet olmayi beklicem sabah uyandigimdan beride bir adet sancisi basladi erken olucam galiba

Günaydın kızlar bende lucrin iğneme başladım iğneleri özlemişim onu farkettim Rabbim bu mübarek cuma hürmetine hepimizin gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı cumalar
Günaydın canım vallahi mübarek günleri ayları hiç kaçırmıyor senin tedavin inşallah çooook güzel olur bu kez ve bebiş ya da bebişler gelir kucağını doldurur hadi bismillah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…