2016 mayıs tüp bebek

sen hangi evredeydin listeye bakamadim hepimizin dualari kabul olsun insallah
benim uzun protokol. suprefact kullanip yumurta gelisimini baskiliyoruz simdi 28 mayistan sonra gonal-f, luveris ve suprefact kullanacagim. 6 Haziran haftasida yumurtalar toplanicak insallah.

benim uzun protokol. suprefact kullanip yumurta gelisimini baskiliyoruz simdi 28 mayistan sonra gonal-f, luveris ve suprefact kullanacagim. 6 Haziran haftasida yumurtalar toplanicak insallah.

ne guzel gunler gecmiyor gibi geliyor ama sanki dun gibi ilk ignelerle tanismam simdi ise pazartesiye gun sayiyorum suan ruya gibi geliyor

Ben de sehir dısında yaptrcam cnm 5 gun sonra yolculuk yap dedi

bugun oglen hemsire aradi 8 yumurtam dollenmis cok mutlu olduk pazartesi sabah transfer icin anlastik
ohss icin tekrar konustum siskinlik ve gaz bugun dune gore cok azaldi sanirim cabuk atlaticam allaha sukur hersey guzel gidiyor paylasmak istedim
Maşaallah barekallah. İnşaallah 5. güne ulaşır, çifter çifter önce göbüşünü sonra da kucağını doldururlar...

İnşallah Esracım Allah gönlüne göre versin meslektaşız demek çok severim beden eğitimi öğretmenlerini benim branş da İngilizce
Bu arada test yapmamamın huzuruyla doluyum
Kesinlikle test gününü beklemelisin bende ingilizceyi ve ingilizce öğretmenlerimi hep çok sevdim boşuna iyi anlaşmıyorum seninle anlamalıydım

Kızlar iğnemin 4. günündeyim. A101'den nar suyu alıp içmeye başladım. Bir de ananas demiştiniz sanki. Ananas günde ne kadar yiyorsunuz? Bir de bunlar transfere kadardı, değil mi?

Kızlar iğnemin 4. günündeyim. A101'den nar suyu alıp içmeye başladım. Bir de ananas demiştiniz sanki. Ananas günde ne kadar yiyorsunuz? Bir de bunlar transfere kadardı, değil mi?
Canım %100 nar suyu c.tesi gelio sen ondan mı aldın ? Ananas günde 3 dilim ortasıyla beraber. Ananas teste kadar devam. Nar suyu rahim kalınlaştırıyor onun için transfer günü bırakıyoruz

bugun oglen hemsire aradi 8 yumurtam dollenmis cok mutlu olduk pazartesi sabah transfer icin anlastik
ohss icin tekrar konustum siskinlik ve gaz bugun dune gore cok azaldi sanirim cabuk atlaticam allaha sukur hersey guzel gidiyor paylasmak istedim
Hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhh pozitifi görüp bebişlerini de kucağına alırsın

vallahi benim kadar sabırsız yoktur herhalde test yapmaya başladım bile ama napıyım yaa seviyorum test yapmayı oysaki daha 1 haftam var

Canım %100 nar suyu c.tesi gelio sen ondan mı aldın ? Ananas günde 3 dilim ortasıyla beraber. Ananas teste kadar devam. Nar suyu rahim kalınlaştırıyor onun için transfer günü bırakıyoruz
Teşekkür ederim canım. Benim gittiğim A101'de vardı Esracgm. Buzdolabında duruyordu. Sordum ilk reyon görevlisi bilemedi. Mağaza müdürü olan arkadaşa sorunca o gösterdi. Cam şişede. 1 şişede 4 narın suyu varmış. Her neyse nar suyu günde 1 bardak yeterli mi sence yoksa fazla mal göz çıkarmaz deyip içiversek mi? Ne dersin?

A 101 e haftasonu gelecek demisti ordaki kasiyer bana ama

A 101 e haftasonu gelecek demisti ordaki kasiyer bana ama
Canım ya bölgeden bölgeye değişiyordur. Ya da o şubede yoktur. Ya da görevliler bilmiyordur. Bilmem ki! Benim gittiğimde de sadece 3 şişe vardı. Onlar da bozulmasın diye bazı içeceklerin olduğu buzdolabında duruyordu. İstersen başka bir A101 şubesine de sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…