- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Bence yapma canım dr un söylediği günü bekle. 3.gün embriyosu anca dr un söylediği tarihte kana karışır ötesi moral bozmak olur tabi benim fikrim bu canım.@Ankanase canm sen bugun bir cilgilik yapip test yapsana senin ki belli olur aslinda artik :))
Yapamam ya dayanamam çok okudum negatif çıkıp pişman olanları ay çok fena olmaz olmaz@Ankanase canm sen bugun bir cilgilik yapip test yapsana senin ki belli olur aslinda artik :))
Bence de Esra zaten yürek dayanmaz benim :)))Bence yapma canım dr un söylediği günü bekle. 3.gün embriyosu anca dr un söylediği tarihte kana karışır ötesi moral bozmak olur tabi benim fikrim bu canım.
Yok canım yok şimdi kana karışmamıştır henüz falan kendini boş yere helak etme. Her negatifte ne çektiğimizi bilioz Rabbim kimseye yaşatmasın. Dur kız Kuran okuom lafa tutma duasını yapayım hepimizeBence de Esra zaten yürek dayanmaz benim :)))
Ay kuzum Allah kabul etsin ben bugün okula döndüm iznim bitti eve gideyim mübarek cuma ben de okucam inşallah. Yarın da kandil değerlendirelim inşallahYok canım yok şimdi kana karışmamıştır henüz falan kendini boş yere helak etme. Her negatifte ne çektiğimizi bilioz Rabbim kimseye yaşatmasın. Dur kız Kuran okuom lafa tutma duasını yapayım hepimize
Aynen aynen canım. İnşallah Rabbim kabul etsin. Öğretmen misin canım ? Ben hepimize okudum inşallah Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsinAy kuzum Allah kabul etsin ben bugün okula döndüm iznim bitti eve gideyim mübarek cuma ben de okucam inşallah. Yarın da kandil değerlendirelim inşallah
Ya anca kana geçmiştir varsa tabi idrar zor gibi bence de.
evet canım öğretmenim işte bugün geldim artık sonra da lazım olur izin rapor harcamayayım dedimAynen aynen canım. İnşallah Rabbim kabul etsin. Öğretmen misin canım ? Ben hepimize okudum inşallah Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin
Darısı başıma canım bende matematik özürlü bir beden eğitimi mezunuyumE
evet canım öğretmenim işte bugün geldim artık sonra da lazım olur izin rapor harcamayayım dedim
Canım 3.gün de tutuo ama yumurtalar eğer yetişiyosa bekliolar çünkü kaliteli embriyo 5.gün ve sonrasına kadar dayanabiliyor yani yüksek kalite. Aslında nasip işi ama embriyo ne kadar dayanıklıysa o kadar kaliteli oluo dr larda bunu anlamak için çok yumurtan varsa hemen 2.gün 3. Gün dondurmaz 5i bekler. Kalanlarla,yani en iyilerle devam edelim istio lar. Yoksa dondurmak işlerine gelir sonuçta para ödüosun dondurma için ekstradan ve o hastaneye bağlı kalıosun diğer tedavinde de.Kızlar bir şeyi merak ediyorum.3.gün embriyosunun tutacağını nasıl anliyorlar?yaniBenim mesela 3.gunde 16 iken ve iyi kalitede . 5.gunde 3 tane kalmasi biraz kafami karistirdi yani 3.günde birazı dondurulup diğerlerini 5.güne kadar takip edilebilir di değilmi.En azından baya secenegim olurdu.çünkü 3 ncu gün embriyosu tutanlar çok fazla.
Aynen canım. Yani beklemesi dayanması iyi kalite açısından. Benim ilk 2 denememde yumurtalarım 3. Güne ulaşmıodu 2.gün direkt transfer. O çok üzücü 2 tane olsun da kaliteli olsun canım napacan 10 tane kalitesiz yumurtayıHmm anladım cnm yani bekleyip gerçekten olumlu sonuç alinacaklari belirliyorlar.
Surec maliyetli oldugu icin bence 5 i bekliyorlar bir de 3. Gun dondurmaya uygun olmayabilit yani bilmiyom ama 3. Gun 8 hucreli olan embriyo 5. Gin sayilamicak kadar cok bolunmus oluyor belki o hali dondurulmaya elverislidir canm ben 3. Gun dondurulan hic duymadim dahaKızlar bir şeyi merak ediyorum.3.gün embriyosunun tutacağını nasıl anliyorlar?yaniBenim mesela 3.gunde 16 iken ve iyi kalitede . 5.gunde 3 tane kalmasi biraz kafami karistirdi yani 3.günde birazı dondurulup diğerlerini 5.güne kadar takip edilebilir di değilmi.En azından baya secenegim olurdu.çünkü 3 ncu gün embriyosu tutanlar çok fazla.
Yapma canim gününü bekle benimde yarın 5.gun emriyosu bakalım Kaç çıkicakYapamam ya dayanamam çok okudum negatif çıkıp pişman olanları ay çok fena olmaz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?