2016 mayıs tüp bebek

N Neyaptin canım hayırlı olsun tebrik ederim ilk tahlilin mi maşallah çok güzel bir değer Allah tamamına erdirsin

Canım hiç belirtin olmuş mıydu bizlere de fikir olur

Yok canım yok şimdi kana karışmamıştır henüz falan kendini boş yere helak etme. Her negatifte ne çektiğimizi bilioz Rabbim kimseye yaşatmasın. Dur kız Kuran okuom lafa tutma duasını yapayım hepimize
Ay kuzum Allah kabul etsin ben bugün okula döndüm iznim bitti eve gideyim mübarek cuma ben de okucam inşallah. Yarın da kandil değerlendirelim inşallah
Ya anca kana geçmiştir varsa tabi idrar zor gibi bence de.

10. Gun pozitifi yuksek bir degerle alan 3. Gun embriyosu olan arkadaslarm var benim

Ay kuzum Allah kabul etsin ben bugün okula döndüm iznim bitti eve gideyim mübarek cuma ben de okucam inşallah. Yarın da kandil değerlendirelim inşallah
Ya anca kana geçmiştir varsa tabi idrar zor gibi bence de.
Aynen aynen canım. İnşallah Rabbim kabul etsin. Öğretmen misin canım ? Ben hepimize okudum inşallah Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin

Herkes farklı ya ben yapmam üç senedir tek çizgiden bıktım direkt kan testinden yanayım çok yıprandım

E
Aynen aynen canım. İnşallah Rabbim kabul etsin. Öğretmen misin canım ? Ben hepimize okudum inşallah Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin
evet canım öğretmenim işte bugün geldim artık sonra da lazım olur izin rapor harcamayayım dedim

Kızlar bir şeyi merak ediyorum.3.gün embriyosunun tutacağını nasıl anliyorlar?yaniBenim mesela 3.gunde 16 iken ve iyi kalitede . 5.gunde 3 tane kalmasi biraz kafami karistirdi yani 3.günde birazı dondurulup diğerlerini 5.güne kadar takip edilebilir di değilmi.En azından baya secenegim olurdu.çünkü 3 ncu gün embriyosu tutanlar çok fazla.

Canım 3.gün de tutuo ama yumurtalar eğer yetişiyosa bekliolar çünkü kaliteli embriyo 5.gün ve sonrasına kadar dayanabiliyor yani yüksek kalite. Aslında nasip işi ama embriyo ne kadar dayanıklıysa o kadar kaliteli oluo dr larda bunu anlamak için çok yumurtan varsa hemen 2.gün 3. Gün dondurmaz 5i bekler. Kalanlarla,yani en iyilerle devam edelim istio lar. Yoksa dondurmak işlerine gelir sonuçta para ödüosun dondurma için ekstradan ve o hastaneye bağlı kalıosun diğer tedavinde de.

Hmm anladım cnm yani bekleyip gerçekten olumlu sonuç alinacaklari belirliyorlar.
Aynen canım. Yani beklemesi dayanması iyi kalite açısından. Benim ilk 2 denememde yumurtalarım 3. Güne ulaşmıodu 2.gün direkt transfer. O çok üzücü 2 tane olsun da kaliteli olsun canım napacan 10 tane kalitesiz yumurtayı

Surec maliyetli oldugu icin bence 5 i bekliyorlar bir de 3. Gun dondurmaya uygun olmayabilit yani bilmiyom ama 3. Gun 8 hucreli olan embriyo 5. Gin sayilamicak kadar cok bolunmus oluyor belki o hali dondurulmaya elverislidir canm ben 3. Gun dondurulan hic duymadim daha

hne kadar çok var aynı dertte olan kadın ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜMÜZE gülsün, jinemed hastanesinde tedavi olan var mı aranızda ben yeni başladım dr. çok iyi ama ilerisini çok merak ediyorum:) aşılama yapılacak bana benim tahlillerim temiz çıktı şimdi eşime bakılıyor, inşallah tüp gerekmez mücize ALLAH'tan herşey:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…