Bilmiyorumki ordakiler oyle dedi görünürdede yoktu once kendim baktim baya bi goremeyince yiyecej icecek türü haftasonu geliyo dedi bana bakalim yrn bulabilecek miyimCanım ya bölgeden bölgeye değişiyordur. Ya da o şubede yoktur. Ya da görevliler bilmiyordur. Bilmem ki! Benim gittiğimde de sadece 3 şişe vardı. Onlar da bozulmasın diye bazı içeceklerin olduğu buzdolabında duruyordu. İstersen başka bir A101 şubesine de sor.
Maşaallah barekallah. İnşaallah 5. güne ulaşır, çifter çifter önce göbüşünü sonra da kucağını doldururlar...
Kizlarrrr 12 yumurta toplanmisti 7tanesi canlanmis pazartesi sabah transfer olucak inşallah benimde unutmayin dualarda
Bilmiyorumki ordakiler oyle dedi görünürdede yoktu once kendim baktim baya bi goremeyince yiyecej icecek türü haftasonu geliyo dedi bana bakalim yrn bulabilecek miyim
Kızlar iğnemin 4. günündeyim. A101'den nar suyu alıp içmeye başladım. Bir de ananas demiştiniz sanki. Ananas günde ne kadar yiyorsunuz? Bir de bunlar transfere kadardı, değil mi?
Hadi canim insallah dualarimiz seninle )Kizlarrrr 12 yumurta toplanmisti 7tanesi canlanmis pazartesi sabah transfer olucak inşallah benimde unutmayin dualarda
Hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhh pozitifi görüp bebişlerini de kucağına alırsın
Bugun arkadasim fal bakti.En kisa zamanda hamile kaliyorsun ama iki tane karin cikmis ikiz mi olacak acaba demez mi bennn sokkkkkk :))))) kimse bilmiyor tup bebegi bu arada ))
kahve fali dimi
ben de inanirim fala bazilari biliyor cidden
Hahahha bencede seninkiler ikiz canm oyle hissediyommBugun arkadasim fal bakti.En kisa zamanda hamile kaliyorsun ama iki tane karin cikmis ikiz mi olacak acaba demez mi bennn sokkkkkk :))))) kimse bilmiyor tup bebegi bu arada ))
Dimesti sanirimA101 dekinin markasi ne acaba?
Korkuyorum amaHahahha bencede seninkiler ikiz canm oyle hissediyomm
DimesA101 dekinin markasi ne acaba?
Ayyy cok heyecanli sabah hemen yaptirYarın ben yapıyorum kızlar
Canım ben 2 bardak içiyorum. Ama rahim kalınlığın iyiyse 1 bardak da işe yarar. Bende kirik meyve suyu gibi olanlardan var bazen 3 tane bile içiyorumTeşekkür ederim canım. Benim gittiğim A101'de vardı Esracgm. Buzdolabında duruyordu. Sordum ilk reyon görevlisi bilemedi. Mağaza müdürü olan arkadaşa sorunca o gösterdi. Cam şişede. 1 şişede 4 narın suyu varmış. Her neyse nar suyu günde 1 bardak yeterli mi sence yoksa fazla mal göz çıkarmaz deyip içiversek mi? Ne dersin?
Canım insallah yarın hayırla pozitif haberlerini bekliyoruz. İnşallah güzel bir bayram hediyesi olur.Yarın ben yapıyorum kızlar
Ankanase senin de inşallah canım pazar günü sen de müjde verirsin. Heyecanla sizden pozitif haberleri bekliyoruz. Bize de umut olursunuzAy
hadi inşallah pozitif olur hayırlısıyla canım benim de pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?