2016 mayıs tüp bebek

Bilmiyorumki ordakiler oyle dedi görünürdede yoktu once kendim baktim baya bi goremeyince yiyecej icecek türü haftasonu geliyo dedi bana bakalim yrn bulabilecek miyim

Bilmiyorumki ordakiler oyle dedi görünürdede yoktu once kendim baktim baya bi goremeyince yiyecej icecek türü haftasonu geliyo dedi bana bakalim yrn bulabilecek miyim

kizlar ben cityfarm marka aldim organik nar suyu onu iciyorum ankarada realden aldik ama eminim baska yerlerde de vardir

Canım ben 2 bardak içiyorum. Ama rahim kalınlığın iyiyse 1 bardak da işe yarar. Bende kirik meyve suyu gibi olanlardan var bazen 3 tane bile içiyorum

Yarın ben yapıyorum kızlar
Canım insallah yarın hayırla pozitif haberlerini bekliyoruz. İnşallah güzel bir bayram hediyesi olur.
Ay

hadi inşallah pozitif olur hayırlısıyla canım benim de pazar
Ankanase senin de inşallah canım pazar günü sen de müjde verirsin. Heyecanla sizden pozitif haberleri bekliyoruz. Bize de umut olursunuz

Kizlar transverden sonra bebek tutunsun diye ne yiyip ne ictiniz bende biseyler yapmak istiyorum dogal yonden nar suyuna ananasa ne zaman baslaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…