- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Hayırlı kandiller kızlar! Sabah doktor randevum vardı. Canım sıkıldı. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin 6. günü. Doktorum, yumurta çaplarının 12,5 gibi olmasını bekliyordu. En büyüğü 10. Diğerleri 5, 6, 8 vb. Sayı olarak da solda hiç yumurta gözükmedi. Sağda da 5-6 tane. Daha önceki tedavimde toplamda en az 12ydi? Niye böyle oldu?Rabbim hayırlı olanı hepimiz için nasip etsin. Duadan başka elimizde ne var ki! Sizin bu dönemlerde kaç yumurtanız vardı? Sonra artıyor mu? Bilgilendirirseniz içimi çooook rahatlatacaksınız arkadaşlar.
Doktorum, endometrium kalınlığını da 5,4 olarak ölçtü. Çok ince değil mi sizce? Siz, sizin bu dönemlerdekini hatırlıyor musunuz? Kalınlık adet sonrası artıyor mu acaba?
Transferden 5 gun sonra canımNe zamandan sonra 5 gun cnm
Sagol canim icimi rahatlattin vallahi insallah bebislerim tutunmustur banaCanim 2-3 gun
canim korkma strese sokma kendini benim dr hemen kan testi yapti katlanmada guzel olunca tutnmaymis ama ynede ignemizi olalim dedi.
Rahim kalimligi gunden gune artiyor heralde canm bugun kacinci gunundu? Benim son kontrolumde rahim kalimligim 8.5 du doktorum sinirda oldugunu soylemisti vajinal bir igne yapmisti sonra biraz daha kalinlassin dye.. Sende nar suyunu ihmal etme her kontrole gttiginde degisecek o olcu muhtemelenMoralimi bozmuştum ama düzelttiniz canlarıııımmmm.
5-6gun devam ediyor galiba.kızlar bu çatlatma iğnelerinin etkisi vücuttan kaç gün sonra gider
İnşaallah canım. Teşekkür ederim. Bugün adetimin 6. tedavimin 5.günü. Nar suyuna dün başladım. İçiyorum lıkır lıkır.Rahim kalimligi gunden gune artiyor heralde canm bugun kacinci gunundu? Benim son kontrolumde rahim kalimligim 8.5 du doktorum sinirda oldugunu soylemisti vajinal bir igne yapmisti sonra biraz daha kalinlassin dye.. Sende nar suyunu ihmal etme her kontrole gttiginde degisecek o olcu muhtemelen
teşekkürler canım benim bugün 9 gün oldu hala testler silik pozitif çıkıyo o yüzden sordum canım5-6gun devam ediyor galiba.
Yok canm olur mu oyle sey hic.. Bir kanama olan rahatsiz bir de olmayan allahim nasil bir stresteyizMerhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun inşallah hepimize güzel haberler almak nasip olur :) benim kafama takilan bisey vardi size sormak istedim. Benim transferden sonraki 8. Günüm ama bende herhangi bi lekelenme vs. Yok bu tutunamadigina işaret midir ??
benim çıkması imkansız daha canım çünkü 3. gün embriyosu benim ki ama çatlatma iğnesini geçen hafta perşembe oldumBu kadar erken idrarda cikar mi yaa?? seninki kacinci gun embriyosuydu canm
Kızlar ya bana o iğneyi her gün verdi. Tansferfen 4 gün önce başladım bugun 9.günüm devam ediyorum her gün. Artık kalçamda bezeden yer kalmadıEee iyi o zaman :))
Kızlar ya bana o iğneyi her gün verdi. Tansferfen 4 gün önce başladım bugun 9.günüm devam ediyorum her gün. Artık kalçamda bezeden yer kalmadı
Ay canm seni cok iyi anliyorum ilk iki igne beni mahvetti ama sonra doktorum soyle bir sey soyledi su an cok rahatim bak sende uygula.. Igneyi olmadan once ampulu eline al isit avucuma alip avusturuyorum ampulu oyle yaptiriyorum ve boyl yaptiklarim hic acitmadi sonrasinda bezede olmadiKızlar ya bana o iğneyi her gün verdi. Tansferfen 4 gün önce başladım bugun 9.günüm devam ediyorum her gün. Artık kalçamda bezeden yer kalmadı
Ben jel sıkıyor zor oluyo ama iğneden igdirKızlar ya bana o iğneyi her gün verdi. Tansferfen 4 gün önce başladım bugun 9.günüm devam ediyorum her gün. Artık kalçamda bezeden yer kalmadı
Lekelenme olması şart değil. Herkeste olmuyor. İnşallah tutulmuştur sana.merak etmeMerhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun inşallah hepimize güzel haberler almak nasip olur :) benim kafama takilan bisey vardi size sormak istedim. Benim transferden sonraki 8. Günüm ama bende herhangi bi lekelenme vs. Yok bu tutunamadigina işaret midir ??
Progestan iğneden bahsediyorsun galiba. O çok kötü ya. Memorialde hep transfer sonrası test sonucuna kadar veriyorlardı. Her iğneden ağlıyordum. Yanlış değilsem sabah akşamdı. Dayan canım. Hamileliğe hazırlıyor o iğneler. Ama cidden zorKızlar ya bana o iğneyi her gün verdi. Tansferfen 4 gün önce başladım bugun 9.günüm devam ediyorum her gün. Artık kalçamda bezeden yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?