- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
benimde transfer gününü saymıyoruz herhalde 5 günüm canımBenim bugün 9. Günüm.. Senin kaç
Ayyy tam tutunma günlerindesin hadi hayırlısı..benimde transfer gününü saymıyoruz herhalde 5 günüm canım
Transferini 8.günü aynı koyu kan benden de geldi aynen uyku muyku kalmadı.10.günKizlar lavoboya gittihimde vok az koyu renkte bir kan geldi cok korkuyorum boyle birsey yasayan var mi
Canım 8. günümde aynen gece bordo bi lekelenmem oldu uyku tutmadı sabaha kadar senin gibi.Adetse devamı gelir diye bekledim gelmedi.Merkezi aradım kesinlikle test tarihini bekle dediler.Sonra 10.gün bhcg 533.Senin de haberini alırız inşallahIcimi bayaa rahatlatiiniz kizlar allah razi olsunn
Ben çok yaptırmak istiyorum ama eşim gerek yok aklımızı bulandırmaya bekleyelim diyo..Yarın kim kan tahlili yatırılır bakalım
valla benim eşimin ruhu bile duymuyo test yapmışım kan vermişim hiç söylememBen çok yaptırmak istiyorum ama eşim gerek yok aklımızı bulandırmaya bekleyelim diyo..
Insallah canm insallahh kacinci gun embriyosuydu seninkiTransferini 8.günü aynı koyu kan benden de geldi aynen uyku muyku kalmadı.10.gün
Canım 8. günümde aynen gece bordo bi lekelenmem oldu uyku tutmadı sabaha kadar senin gibi.Adetse devamı gelir diye bekledim gelmedi.Merkezi aradım kesinlikle test tarihini bekle dediler.Sonra 10.gün bhcg 533.Senin de haberini alırız inşallah
valla benim eşimin ruhu bile duymuyo test yapmışım kan vermişim hiç söylemem[/
yarın yaptırıcam bende dinlemiycem zaten geçmiyo böyle vakit..valla benim eşimin ruhu bile duymuyo test yapmışım kan vermişim hiç söylemem
Harika, hayırlı olsun arkadaşımKızlar 11.gün 247 çıktı
5. Gün embriyosu iki tane 9 mayıs ta transfer oldu.yazmasam da hepinizi biliyorum takip ediyorum hepinizin pozitifiyle tekrar tekrar mutlu olmak istiyorumInsallah canm insallahh kacinci gun embriyosuydu seninki
Benimki 3. Gun embriyosu pazrtesi 10. Gunum oluyor merkezden gel dediler ama erken mi olurki5. Gün embriyosu iki tane 9 mayıs ta transfer oldu.yazmasam da hepinizi biliyorum takip ediyorum hepinizin pozitifiyle tekrar tekrar mutlu olmak istiyorum
Senin ikiz galiba canim maşallah çok sevindim benim 11. Gün 247Transferini 8.günü aynı koyu kan benden de geldi aynen uyku muyku kalmadı.10.gün
Canım 8. günümde aynen gece bordo bi lekelenmem oldu uyku tutmadı sabaha kadar senin gibi.Adetse devamı gelir diye bekledim gelmedi.Merkezi aradım kesinlikle test tarihini bekle dediler.Sonra 10.gün bhcg 533.Senin de haberini alırız inşallah
Sağol canim hepimizin inşallahHarika, hayırlı olsun arkadaşım
Varsa çıkar benceBenimki 3. Gun embriyosu pazrtesi 10. Gunum oluyor merkezden gel dediler ama erken mi olurki
Sağol canım ikiz gibi görünüyor zaten yaşım 34 diye iki tane istedik .Bakalım inşallah sonunu getiririz.Senin de hayırlı olsun maşallah iyi değerin.Senin ikiz galiba canim maşallah çok sevindim benim 11. Gün 247
ayy sen bana umut oluyosun canım benimde 3. gün embriyosu transfer olduğumda hiç umudum yoktu çünkü herkesin 5.gün embriyosu dieBenimki 3. Gun embriyosu pazrtesi 10. Gunum oluyor merkezden gel dediler ama erken mi olurki
Insalllah pozitifi gorurumde umut olmaya devam ederim canim ama lekelenmelerim devam ediyor..her wc benim icin korku olduayy sen bana umut oluyosun canım benimde 3. gün embriyosu transfer olduğumda hiç umudum yoktu çünkü herkesin 5.gün embriyosu die
hiç korkma canım belki vajinal jel kullanıyoruz ya ondan oluyodur canım lekelenmen inşAllah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur canımInsalllah pozitifi gorurumde umut olmaya devam ederim canim ama lekelenmelerim devam ediyor..her wc benim icin korku oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?