2016 mayıs tüp bebek

Puregon yanlış yazmışım adını klavyenin azizliği.. Yumurta çoğaltmak ve büyütmek için olanı diyorum..

Kizlar lavoboya gittihimde vok az koyu renkte bir kan geldi cok korkuyorum boyle birsey yasayan var mi
Transferini 8.günü aynı koyu kan benden de geldi aynen uyku muyku kalmadı.10.gün
Icimi bayaa rahatlatiiniz kizlar allah razi olsunn
Canım 8. günümde aynen gece bordo bi lekelenmem oldu uyku tutmadı sabaha kadar senin gibi.Adetse devamı gelir diye bekledim gelmedi.Merkezi aradım kesinlikle test tarihini bekle dediler.Sonra 10.gün bhcg 533.Senin de haberini alırız inşallah

Insallah canm insallahh kacinci gun embriyosuydu seninki

5. Gün embriyosu iki tane 9 mayıs ta transfer oldu.yazmasam da hepinizi biliyorum takip ediyorum hepinizin pozitifiyle tekrar tekrar mutlu olmak istiyorum
Benimki 3. Gun embriyosu pazrtesi 10. Gunum oluyor merkezden gel dediler ama erken mi olurki

Senin ikiz galiba canim maşallah çok sevindim benim 11. Gün 247

Benimki 3. Gun embriyosu pazrtesi 10. Gunum oluyor merkezden gel dediler ama erken mi olurki
ayy sen bana umut oluyosun canım benimde 3. gün embriyosu transfer olduğumda hiç umudum yoktu çünkü herkesin 5.gün embriyosu die

ayy sen bana umut oluyosun canım benimde 3. gün embriyosu transfer olduğumda hiç umudum yoktu çünkü herkesin 5.gün embriyosu die
Insalllah pozitifi gorurumde umut olmaya devam ederim canim ama lekelenmelerim devam ediyor..her wc benim icin korku oldu

Insalllah pozitifi gorurumde umut olmaya devam ederim canim ama lekelenmelerim devam ediyor..her wc benim icin korku oldu
hiç korkma canım belki vajinal jel kullanıyoruz ya ondan oluyodur canım lekelenmen inşAllah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…